Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írja ezt a mítoszok enciklopédiája.Fernando írta:Ahol még a reptérre sem mentek ki elé, taxival meg kellett megtalálnia a stadiont.
Akkor már azért több klub is vitte volna a nyomorból Eto'ot, csak ő a Madridot választotta. Ahol még a reptérre sem mentek ki elé, taxival meg kellett megtalálnia a stadiont.Nazario írta:Igen, csupán felfedezték és kiemelték az afrikai nyomorból. Tény, hogy nem a Madrid tanította meg járni, beszélni, labdát vezetni.lionelmessi19 írta:Samuel Eto'onak semmi köze a Real Madrid utánpótlásához.
Igen, csupán felfedezték és kiemelték az afrikai nyomorból. Tény, hogy nem a Madrid tanította meg járni, beszélni, labdát vezetni.lionelmessi19 írta:Samuel Eto'onak semmi köze a Real Madrid utánpótlásához.
Az arányokon én is! Mondjuk elméletileg kaká fogja összefogni a csapatot, rá fog épülni a támadások jórésze.(ezért se veszem komolyan ezeket a felkészülési meccseket, bár alapból nem tartom fontosnak az eredményeket, de kaká nélküli csapat pláne necces.) Viszont amitől félek, az a sérülései...Én meglepődtem a szavazás állásán.
azért ez elég meredek vtlionelmessi19 írta:Samuel Eto'onak semmi köze a Real Madrid utánpótlásához.zsuni írta:a real madrid utánpótlása nincs olyan jó, mint a barcelonaé, de azért azt ne felejtsétek el, hogy ennek az általatok leminősitett sz.r utánpótlásnak köszönhetitek az utobbi évek legnagyobb barca gólvágóját. arról nem is beszélve, hogyha a barca leigazolja mata-t....
Énis Kakára szavaztam. Megis mondom miért. A Real Madridnak évek óta nicns egy épkézláb magas szintű irányítója. Jó játékosai szélsői vannak. Tavaly is Robben volt az egyik legjobb, de aki szervezze a játékot az kevés volt.LG írta:Én meglepődtem a szavazás állásán. Én Ronaldotól tartok leginkább, aztán Benzemától, Kakától nem igazán. Az a szint, amit azóta mutat, mióta aranylabdás, nem meggyöző. C. Ronaldo pedig akármennyire unszimpatikus, el kell ismerni, h hatalmas játékos. A rugótechnikája talán a legjobb a világon, és hihetetlenül gólérzékeny, nagyon jó az emelkedése és ebből következően a fejjátéka. Benzema meg sztem egy nagyon nagy tehetség, ugy érzem, ő is törhet borsot az orrunk alá.
Walcott nem Arsenal nevelés hanem úgy vették , ha jól emlékszem a Southhamptontól de ebben lehet tévedekArsenal, te jó Isten onnan milyen játékosok jönnek, csak egyet mondok pl Walcott
De azzal a szándékkal, hogy többért eladják.kristop írta:Negredo eddig Almeria játékos volt. a Real eladta két éve, de egy 5milliós visszavásárlási opcióval. most kifizették az 5milliót és visszahozták. szóval nem kölcsönben volt. Graneroval is ugyanez a helyzet.Fernando írta: Igen meg ha picit Off jellegű akatok lenni énis Negredo-t nem venném ide. Ő valószínű, hogy távozik, és eddig is Real játékos volt, csak kölcsönben szerepelt az Almeríában.
egész szépen javítgatjuk egymást
Akik utánpótlásban nagyon jók szerintem: Ajax, Arsenal, te jó Isten onnan milyen játékosok jönnek, csak egyet mondok pl Walcott, de még a Manchester Unitedé is jó, de a Liverpoolba is van évről évre legalább 1 tehetséges fiatal. És akkor még a Bayern Münchent sem említettem. Nagy játékosok kerültek ki onnan is, de minden elszálltságot félretéve szerintem jelenleg a Barcelonáé a legjobb.cantera írta:Kik alkotják a világ élvonalát?Amugy senki nem mondta, hogy a Madridnak nincs utánpótlása, de a világ élvonalához képest messze vannak.
Samuel Eto'onak semmi köze a Real Madrid utánpótlásához.zsuni írta:a real madrid utánpótlása nincs olyan jó, mint a barcelonaé, de azért azt ne felejtsétek el, hogy ennek az általatok leminősitett sz.r utánpótlásnak köszönhetitek az utobbi évek legnagyobb barca gólvágóját. arról nem is beszélve, hogyha a barca leigazolja mata-t....
ez kimaradtde egy -korábban is megválaszolatlan- kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
ha olyan remek lenne az up-otok,akkor miért kampányolt Perec és Zizu az up reformálással?
Guti azért az 512 meccsével (ebből 322-szer kezdő) kicsit több elismerést is megérdemelneA Realos játékosok közül az évek során összesen 3 volt alapember(Casillas, Raul és valamilyen szinten Guti)
Abban igaza van mindenkinek hogy a Barca ifibázisa jobb de ha megnézzük számos ma már nem Reálos játékost is kineveltek Mata, Diego Lopez,Bueno ...noname írta: A Realnál: Casillas,Torres, Arbeloa, Granero, De la Red, Guti, Negredo, Raul.
A Barcánál: Valdes, Jorquera, Pique, Xavi,Ini,Messi, Busquets,Pedro,Bojan, V Sanchez, illetve ott van még Muniesa, Jeffren és Dos Santos és Fontas akik közül azért sztem min 2 fel fog jönni.
A Realos játékosok közül az évek során összesen 3 volt alapember(Casillas, Raul és valamilyen szinten Guti)
Nálunk: Valdes, Pique,Xavi,Ini, Messi, és Busquets is annyira mint Guti.
A 2 csapat ebből a szempontból nem egy kategória!
UI: Rault Real nevelésnek vettem.
A Sporting Lisszabont kihagytad, de szerintem jók a Boca és a River nevelések is, hogy a brazil csapatokat ne is említsem.Fecooo írta:erre válaszolhatok asszem: Ajax, Lyon, Barcelona (nem sorrendben!) és még 1-2 klub, de majd vki kiegészít...cantera írta:
Kik alkotják a világ élvonalát?
Raúl az Atleticótól került el a Reálhoz, 15 évesen. Szerintem, 15 éves kortól az már nem igazán nevelés.gyaliraul írta:omfg, Raúl nem Real-nevelés, oké, viszlát.
erre válaszolhatok asszem: Ajax, Lyon, Barcelona (nem sorrendben!) és még 1-2 klub, de majd vki kiegészít...cantera írta:
Kik alkotják a világ élvonalát?
Thanx, akkor három olyan év volt, amikor nem volt újonc. Nieto tavaly az Almeríában játszott, előtt két évig a Castillában, és háromig a Real C-ben. olyanok nincsenek a listán, mint pl Mata, vagy a Callejón testvérek (Espanyol, Mallorca), vagy Filipe, ők nem játszottak a nagyok között egy percet sem. persze ha pl Raúl nem tekinthető saját nevelésnek, akkor Filipe és Negredo sem, meg mások sem.mert például Nietoval meg Garyvel eléggé bajban vagyok. csak, hogy az utóbbi éveknél maradjunk. jah és, 2008 kimaradt.
Kik alkotják a világ élvonalát?Amugy senki nem mondta, hogy a Madridnak nincs utánpótlása, de a világ élvonalához képest messze vannak.
Negredo eddig Almeria játékos volt. a Real eladta két éve, de egy 5milliós visszavásárlási opcióval. most kifizették az 5milliót és visszahozták. szóval nem kölcsönben volt. Graneroval is ugyanez a helyzet.Fernando írta: Igen meg ha picit Off jellegű akatok lenni énis Negredo-t nem venném ide. Ő valószínű, hogy távozik, és eddig is Real játékos volt, csak kölcsönben szerepelt az Almeríában.
Igen meg ha picit Off jellegű akatok lenni énis Negredo-t nem venném ide. Ő valószínű, hogy távozik, és eddig is Real játékos volt, csak kölcsönben szerepelt az Almeríában.kristop írta:még valami. Albiol nincs benne a szavazásban. tudom, hogy nem fog sok szavazatot kapni, de ha Arbeola és Garay is befért, akkor gondolom ő is csak véletlenül maradt ki