Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ez futás pontosan mikor is lesz? Közvetiti az Eurosport, vagy vmi?kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/atletika/gay ... re-271670/
Hatalmas lesz a Bolt-Gay párharc. Azt mondja Gay, h képes a rekorddöntésre, lehet, h igaza van, de szerintem 9,5-el fog kezdődni a győztes ideje.Ilyen eredményre csak Bolt képes.
200-on pedig ugyan ez a mese fejlődik Gay, de Bolt messze-messze a világ előtt van.
Jó kis versenyek lesznek a berlini Vébén...Ne feljtsük el azt se, h van egy Pars Kristián-unk, aki a legnagyobb esélyese a kalapácsnak.
Hát a lányoknak véget ért a Cincinnat-i torna. Ágit, az a Flavia Pennetta búcsúztatta, aki aztán Venus Williams-et is két vállra fektette, sima két szettben.Krojf írta:Így van, köszi az infót!Primitive írta:Győzelemmel kezdte a Cincinnati-i tenisz tornát Szávay. 2 szettben 7-5 7-5 - re verte a fiatalabbik Radwanska lányt.
Egyébként tegnap Czink Melinda is továbblépett a francia Alize Cornet-on 6-3 6-2 - vel.
Hát, hajrá...![]()
Bár szebben hangzik az "Ági"...
K.
Sajna nem láttam a mecsetozsimiki írta:Kanty, és többi Nadal fan, jelenleg sport 2esen élőben RAFA!
kíváncsi vagyok mennyire látszik a játékán a kimaradás.
VAMOS RAFA!
egyenlőre okés, 6-3 ide...
..végképp okés, nyertünk.
Így van, köszi az infót!Primitive írta:Győzelemmel kezdte a Cincinnati-i tenisz tornát Szávay. 2 szettben 7-5 7-5 - re verte a fiatalabbik Radwanska lányt.
Egyébként tegnap Czink Melinda is továbblépett a francia Alize Cornet-on 6-3 6-2 - vel.
Hát, hajrá...![]()
Köszi szépen!G-Jay írta:Egy kis MotoGP:
Mihii ezt neked ajánlom, szokásos Rossi szókimondás
http://www.motogphirek.hu/hirek/1611
Éés mostmár biztos, hogy jövőre már álnéven sem lesz Kawasaki a királykategóriában...én sajnálom kicsit...
Szerintem nem lesz gond, ők is tudják, h kockáztatni nem érdemes, mert Rafa karrierje a tét.Most még fáj egy kicsitt, de a torna kezdetére szerintem minden rendben lesz.ozsimiki írta:nem örülök tiszta szívből, mert még mindig fáj neki, ha csak kicsit akkor is. jobban örülnék ha teljesen egészségesen térne vissza, most már úgyis kihagyta wimbledont, elveszítette 1.helyét, jobban járna ha kihagyná esetleg az US Opent,és teljesen felépülne, minthogy reszkírozzon a térdével, remélem igaza lesz neki,és "személyzetének" és nem lesz mégnagyobb baja.
VAMOS RAFA!
nagyon hálás vagyok, de(igen ez a fránya de) mtvéseket megtaláltam amelyek érdekeltek, saját honlapjukon is pl, eurosportosat viszont nemtakivini írta:ozsi: ha a MTV-s változat is megfelel: 50 m gyors férfi
100 m pillangó férfi
A többet nem találtam, de szerintem csak idő kérdése és feltöltik.
Nincs hát...eljátszották az öreg halász meséjét...socio66 írta: és akkor nincs csúcsformában..
pff
te jó isten..takivini írta: 100 m pillangó férfi
Cavic AS Romas törülközője befigyel.takivini írta:100 m pillangó férfi.
Köszi,ez rendben is van,de mindenképp netes vidi kellene, el akarom menteni gépre, de legalábbis a linket megőrizni.fcbarca0827 írta:Ajánlom figyelmedbe most az Eurosport-t, mert ismételnek!ozsimiki írta:közben keresgéltem eurosportos (magyar term) vidiket a fontosabb döntőkről,de nem sok sikerrel...ami mindenképp kellene: 50m gyors férfi, férfi váltós döntők. pillangós férfi döntők. rem vki ügyesebb lesz mint én.Ráadásul "élő" kommentárral! Nem hiszem, hogy az általad felsorolt úszásokat ne mutatnák!
![]()
Ajánlom figyelmedbe most az Eurosport-t, mert ismételnek!ozsimiki írta:közben keresgéltem eurosportos (magyar term) vidiket a fontosabb döntőkről,de nem sok sikerrel...ami mindenképp kellene: 50m gyors férfi, férfi váltós döntők. pillangós férfi döntők. rem vki ügyesebb lesz mint én.