Sziasztok!
Nos, olyan valaki segítségét kérném, aki jártas GIF készítésében. Konkértan van egy adott animáció, azt kellene átszerkeszteni, nem túl bonyolult módon.
Én letöltöttem egy-két progit, de az eredmény teljesen más lett, ezért ha valaki segítségemre lenne, annak mérhetetlenül hálás lennék!
Más:
miihii írta:Torrenten láttam olyat,h DigiTV key finder.
Gondolom ez nem azt takarja,h neten is lehet nézni,hanem h a vevőt lehet belőni ilyen kóddal,amit generálni lehet ezzel a progival?!
Nos, nem tudom, hogy amit te írsz, az pontosan mi, én ezt a verziót ismerem: sokan használják ingyen a digit úgy, hogy minden csatorna elérhető (köztük az extrák, mint HBO).
Ehhez be kell szerezni egy beltéri vevőt, s hozzá való kártyát, kártyákat. A gyári Digis kártyáknál nem működik. Elég sok helyen osztják meg a kódokat időről időre (azt hiszem hetente, esetleg havonta), csak frissíteni kell, s működik az attrakció.
Egyébként köszönöm a tippeket a worddel kapcsolatban. Végül Fecooo adott egy leírást, ami alapján be lehet állítani a 2003-as menüsort, valamint én balga később nézelődtem, s beírtam az Office súgó keresőjébe, s kidobta...