Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
botakutya írta:mekkora gyökerek vagytok miért van ez a hiszti? Cesc a jövő játékosa és nem ugy kell nézni mint egy árulót, hanem egy kiváló kp.House írta:Pontosan. Cesc max. nagy könyörgésekkel, és 4-5 millióval nem többért jöjjön vissza, amennyiért elment. Mert már megmondta Txiki, saját nevelést nagyon drágán nem veszünk vissza.Fecooo írta:
sztem előbb meg kellett volna nézned, h hány évesen ment el és mikor...
2003-ban ment el 16 évesen. akkor, amikor a csapatunk még nagyon gyenge volt... Deco akkoriban még ismeretlen játékos volt (2004ben nyerte meg a bl-t,miután az elődöntőben a jól ismert antifocival, durvasággal és bírói segítséggel legyőzte a bl-idény legjobb spanyol csapatát, a Milant csodálatos focival kiejtő Deport...) , R10 még tervben se volt...tehát szvsz nem csak azért ment el, mert nem kaphatott profi szerződést, hanem mert azt hitte, itt nem érhet el semmit... csak hát az ő távozásakor választották meg Laportát...
szokás szerint egyetértek Tamással, én nem hoznám vissza... nagyon nem bírom ezeket a "helyezkedő" játékosokat (akik éppen odavágynak, amelyik jobb...) Zlatant is többek között ezért elleneztem... tipikusan a süllyedő hajót elhagyó élőlényekhez hasonlítottam a svédet, és csak nagyon nehezen fogom a véleményem megváltoztatni, ahhoz a min. az éves szinten 30 gól...
tehát a lényeg: Cesc ENNYIÉRT ne jöjjön!
most fikázzátok de majd ha idejön és lesz két jó meccse akkor meg istenititek .
szerintem a világ egyik legjobb kp-ja
erröl ennyit
Támogatom az elképzelést! Már csak ezért is:lionelmessi19 írta:na én pl azt mondanám, hogy most kezdjünk tiszta lappal, és hívjuk fel a figyelmet a szabályzatra, illetve arra, hogy különösen érzékenyen kezeljük a provokációt, és minden madridistát illetve saját embert is kirakunk, aki provokál, emellett a reagálók is ban-okra számíthatnak. szal ezt le kéne írni, egy új topic legelejére, a mostanit meg archiválni. úgyis akkor volt utoljára kb mikor regeltem. ez is segíthet, mert a jelenlegi témák eltűnnek onnan, nem tudják visszaolvasás után folytatni.
2.hozzászólásnak nem rossz,pláne egy csajtólErcsike írta:nem tom,most mire fel ez a nagy vita...én egyáltalán nem kötekedésnek szántam a hsz-mat!!! Mivel ez egy Barca vs. Real fórum,gondoltam jogom van kinyilvánítani a véleményem.....szall a kötekedésnek gondolja a dolgot,azt k**ra sajnálom....egy egyszerű Barca szurkoló vagyok,mint ti! De azért köszi a kedves hsz-t ferninho.....jólesettmivel kib**ottul nem ismersz,ezt nagyon nem kellett volna:"megnézhetted volna,h kiirta" ismerős??...szall erről ennyit!!
jahh,és még csak a reált sem utálom(sőt,Kaka az egyik kedvenc játékosom),csak egy egészséges Barca szurkolói ellenszenv van bennem...
és köszi azoknak,akik egy ilyen vitában mellettem álltak
ezzel is teljesen egyetértek, a szigorításnál egyértelművé tettük,h az is bőven sáros aki reagál a szabálysértésre pl, sajnos elég sokan,és folyamatosan teszik, ideje lenne lépni vmit.Bányász írta:..viszont valamit már kapnia kéne azoknak is akik mindig felveszik a hülyeségeket...
Ne is mond, most végeztem az összefoglalóval benéztem oda, asszem jópár oldalt megint törölhetek/ünk, de sabaj, múltkor beígértem, most ki is szórom azt, aki nem bír magával.Tim írta:Be kellene zárni egy rövid időre a Barca-Reál topicot,hátha észhez térnének.
Elképesztő mi megy ott.
Ez csak az egyik gyöngyszeme a sok közül, de én díjaztam az igyekezetét.realfan123 írta:Szoszi csajok most bannoltak a madridistárol rem szeretni fogjátok az irásaimat
Szal remélem itt nagyobb a szeretete mint ott de ugy rühelleme zt a kumma bacát hogy az nem igaz az összes játokos Elton élen puyol fujj ollyan mint egy hippi a legjobb játékos is az a buketsz v ki a messi gyerek is ölég [auto_cenzúra] lassú és rosszul cselez c ronaldo sokkal jobb
adikareal írta:Mindörökkkkké HALA MADRIID !!
"barca te senki"
TOMMAS írta:Igenis utálom ezt arohatt barcát mert egy utálatos péppégo parszt csapat szurkolotol beképzeletek vattok sajnállak titeket tudom hiogy bannt fogok kapni de ez van budos barca........FASSZOPOK mivagyunk a királyok huzzatok PIBE...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kamarilla írta:A madridizmusban az a [auto_cenzúra], hogy nem tudod, hogyan mond el apádnak, hogy Elton vagy!
Ahogy visszaolvastam letelt az egy hét, úgyhogy visszaengedem.Bányász írta:kennyke04 nem jöhet vissza?Vagy mennyit kapott?
Ez nem az a spanyolok 96 gyerek?Akinek már dupla rege volt?Sztem most triplázott...2barcafan2 írta:Szerkesztőtársat keresek a honlapomhoz(www.csakabarca.honlapepito.hu)
Ha akarsz segíteni akkor küldj egy e-mail-t(envaokszabi2@citromail.hu)
vagy vegyél fel msn-re(csakabarca2009@hotmail.com)