jézusom, emberek... hát ti meg mit műveltek itt???
jött egy lány (ercsike) akinek ez volt az első hozzászólása és jött kötekedni...

szóval egy kötekedő fórumozó (1. hsz) miatt leállt pipita vitázni a többiekkel

de a legjobb hogy még folytattátok

én még itt voltam amikor ezt írta ercsike és megnéztem a nickjét és hogy hányadik hsz-e volt és nem is válaszoltam rá...
ilyen hülyeségen vitatkozni... és még adjátok pipita alá a lovat
de te is láthattad volna pipita hogy kiírta.... meg pipita is beleköt mindenbe... de a válaszoló barcások se jobbak...
még most se értem hogy csináltatok ebből egy ekkora vitát...
a madridistán pl ilyen nincs mivel nálunk pipitát már rég kiszabták volna

amúgy néha nem írt hülyeséget csak az elveszett a sok hülyeség között... amúgy más szemében a szálkát is meglátja, addig a magáéban a gerendát sem... és ez mind a vitázóknak, meg pipitának is szól... (lehet nem így van pontosan az a mondás vagy micsoda

)
amúgy ebbe a CR-es dologba nagyon el van tévedve egy-két emberke...
CR-t nem csak most a "szerettékék" meg a madridisták...
sztem a madridista fórum nagyon nagy százaléka kedvelte már mielőtt jött volna

szóval ha valamit leírsz azt ne csak kitaláld (amúgy ezt már nem tudom hányszor látom ezt a szöveget...) és én csak jobban tudom mint ti
Szedett-vedett társaságból, nem lesz igazi csapat. Remélem Platini behozza a 6+5-ös szabály, akkor pedig mehettek az angolokkal együtt a levesbe ti is, mert nem lesz aki kiálljon meccset játszani. Ki volt az, akit a real felhozott legutóbb mint saját nevelés? Van legalább évente 1-2 név? Nem fogtok tudni kiállni egy meccsre.
iker, ramos,albiol,reméhetőleg xabi alonso. ez idáig négy darab tuti kezdő

arbeloát akármior belehet rakni a védelembe

és van egy olyan érzésem hogy granero nem sokára akár kezdő is lehet
de rá azért figyeljetek oda

szóval bőven meglennénk de ha bejönne ez a szabály tuti VENNÉNK egy-két spanyolt

és most nem olyan jó az utánpótlásunk, de nehogy azt higyjétek hogy nektek 3 évenként lesz egy Messitek... majd lesz amikor nekünk lesz jó az utánpótlásunk és nektek k@ki...