Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem Henriquének van idén ilyen naplója, de nem vagyok benne biztos.csabimo írta:Nem tudtam hogy hova irjam a kérdésemet, miszerint pár éve a felkészülési időszakban a klub megkér 1 uj igazolást hogy irjon minden nap pár gondolatot hogy még is hogyan alakulnak a dolgai az új csapatban. Tavaly Alves elötte Henry, és szerttem volna kérdezni h idén lesz-e ilyen napló??? talán Ibrával vagy Maxvell-el mivel csak ők vannak idáig akik érkeztek és maradtak..
Jó! Gondoljuk végig. Kapusok, meg balszélvédő ok. Középre: Pique, Rafa, Puyi, Henrique(Biztos vagyok, hogy marad, mert Pep nem véletlen hozta vissza), Milito(ha felépül, biztos lesz helye, min. cserének), Guardiola 2 védőt is elvitt a túrára aki ifista, nem lehetetlen, hogy egyikük felkerüljön. Így van 5 védő(Milito-t vagy egy ifist kivehetsz). Kp.: Van ugye(Guddyval együtt, mert Hleb távozásával kizárható, hogy megy) 6 játékos, plusz még egy Jonathan/Thiago vszleg. Ugyan ANK idején csak Busi lesz vkp., de Rafa meg Pique is tud ott játszani, nem értem miért, de Pep ugy néz ki akar kp.-t(leginkább védekezőt.). A csatársor, sztem ok. Gondolj bele, tavaly egy Hlebbel volt több, de Ő se ért sokat, plusz idén többet játszhat Pedro és feljöhet Jeffren, Titi cseréjének ott van a két említatt viatal Bojan, ill. Ini. Kell egy kp. sztem, am nagyon f.sza kis keretünk van.nagyatyesz írta:Jó de gondoljuk már végig ésszerűen!
Kapus: Valdes, Pinto, Jorquera --> ez ok
Védelem: bal oldal ok (Maxwell, Abidal), középre Puyol, Marquez, Pique, Henrique (?), Milito (?), jobbra pedig Alves! Militoval szerintem már nem kell számolni Barca mezben, szerintem télen kölcsönadják, hogy nyáron el tudják adni! Henrique meg hasonló szerepet tölthet be, mint tavaly Caceres(van, de nem bízunk benne), ráadásul még nem is tuti ,hogy marad! Ezért lenne szükség egy védőre, aki nem lenne rossz, ha tudna jobb oldalt is játszani (pl. Bruno Alves)!
Középpálya: Ini, Xavi, Toure az alap, cserének pedig Busi, Keita, Gudi. Remélem marad Gudjohnsen, mert szerintem rendívül sokoldalú játékos, több poszton is bevethető, és nem játszott rosszul ha beállították! Ha itt még Tiagot számításba vesszük, akkor szerintem elegen vagyunk, hiába lesz AFK!
Csatársor: Messi, Ibra, Henry mellett én személy szerint csak Bojant említeném, aki rutinnal rendelkezik (még ha nem is nagy). Oké hogy vannak tehetséges fiatalok, de szerintem azért kell egy szélső, aki képes mindkét oldalon helytállni!
Szóval én egy védőt és egy szélsőt vennék, és szerintem fogunk is, csak sajna elszálltak az árak!
Na bocsi hogy kicsit hosszú lett! Szép napot!
A szurkolók vegyesen reagáltak Samu távozására.Ami egy ilyen nagymértékű transzfernél szerintem teljesen normális. DE most nem nagyon volt más választás, hiszen a kameruni nem akarta elfogadni a klub hosszabitási ajánlatát, ezért elég fontos volt, h ezen a nyáron megoldódjon az ő ügye.chonggy írta:bali 15 írta:chonggy írta:
50 milka és Samu???Háát,nem tudom,jó Ibra,meg minden,de egy sima csere,vagy simán 50 milla reálisabb lenne....a szurkolók hogy reagáltak Samu távozására??
Itt van fent a szavazás állása, a topik tetején. Vagy nézd meg a két spanyol újságnál, már nem emlékszem, hogy ott hogyan fogadták.chonggy írta:50 milka és Samu???Háát,nem tudom,jó Ibra,meg minden,de egy sima csere,vagy simán 50 milla reálisabb lenne....a szurkolók hogy reagáltak Samu távozására??
Nem nem 50 millió a vételár. 43.25 milliót fizetünk az internek valamint még nagyságrendileg 3 millót az intézőknek, ügynököknek stb. Kb 46 milliós az üzlet. Hleb ment volna még kölcsönbe, és a fizetése 70 százalékát álltuk volna, de Hleb inkább Stuttgartba ment el, így még 3 millió kárpótlást kell fizetnünk. Viszont nem jártunk rosszul, mert a Stuttgart állja a fizetését.chonggy írta:
50 milka és Samu???Háát,nem tudom,jó Ibra,meg minden,de egy sima csere,vagy simán 50 milla reálisabb lenne....a szurkolók hogy reagáltak Samu távozására??
bali 15 írta:Villából végül nem lett semmi. Nem is emlékszem már hogy miért.chonggy írta:na,megjöttem 15 napos nyaralásomról,és ilyen hírek fogadnak...hát gyerekek,ez nem semmi...ibra és maxwell...valamint samu távozása...valaki elmagyarázná,hogy ment ez az egész ügy??köszi...egyébként maxwellt jó igazolásnak tartom,főleg ennyi pénzért...csak ezt a filipe gyereket sajnálom kicsit,annyira akart volna jönni...ja,és még egy kérdés:hogy lett villából hirtelen ibra??
De nem ment. Jött hát a B terv, vagyis Ibra. 60 ezren fogadták őt.
Asszem az ára 50 millió + Eto. De ebben nem vagyok biztos.
De szerintem jól jártunk. Végre an egy nehézbombázónk. Ez volt a mi válaszunk Cr-re, Kaká-ra, és Benzemára.
Fotoszintézis útjánchonggy írta:még egy kérdés:hogy lett villából hirtelen ibra??
Villából végül nem lett semmi. Nem is emlékszem már hogy miért.chonggy írta:na,megjöttem 15 napos nyaralásomról,és ilyen hírek fogadnak...hát gyerekek,ez nem semmi...ibra és maxwell...valamint samu távozása...valaki elmagyarázná,hogy ment ez az egész ügy??köszi...egyébként maxwellt jó igazolásnak tartom,főleg ennyi pénzért...csak ezt a filipe gyereket sajnálom kicsit,annyira akart volna jönni...ja,és még egy kérdés:hogy lett villából hirtelen ibra??
Természetesen: http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ ... 30940.htmlKissTito14 írta:pff uramisten...![]()
valami linket tudnál a cikkről dobni, ahol olvastad?!![]()
köszi:)
House írta:1: Annyi legalább bent fog maradni, én több fiatalra számítok.Guardiola írta:Nem értem miről beszélünk, még nem volt szó róla hogy hány fiatal marad a keretnél, a valószínű meg az hogy csak 1-2.
Épp ezért tényleg kellene igazolni 1-2 játékost ha lehet normális áron.![]()
2: "ha lehet normális áron" három nevet mondok: Kaká, CR, Ibra. Ezekután ne számíts normális árra.
pff uramisten...bowlinggolyo írta:Úgy látszik Mascherano sem fog jönni. Rafa Benitez 50 millió fontot kér a játékosért olyan címszó alatt hogy ha a klub képes volt kiadni ennyit Ibrára akk 50 millát is kicsengethet MaschéértEléggé nonszensz amit a Pool csinál, bár most az egész piac ilyen
1: Annyi legalább bent fog maradni, én több fiatalra számítok.Guardiola írta:Nem értem miről beszélünk, még nem volt szó róla hogy hány fiatal marad a keretnél, a valószínű meg az hogy csak 1-2.
Épp ezért tényleg kellene igazolni 1-2 játékost ha lehet normális áron.
Nem értem miről beszélünk, még nem volt szó róla hogy hány fiatal marad a keretnél, a valószínű meg az hogy csak 1-2.Varga Tamás írta:Igen, ez már nekem is eszembe ötlött.Zsolti írta:Van egy olyan érzésem,hogy erre a bazi nagy fiatalításra nagyon rá fogunk faragni,ha beüt pár sérülés a kezdő csapatban...de ne legyen igazam..hoznék legalább két pados játékost
Még emlékszem 1994-re, amikor hasonló tendencia játszódott le. Johan I is hozta fel a fiatalokat, Sztoicskovot és Laudrupot elüldözte, a végét ismerjük.
Persze, kell a fiatalítás, kellenek az ifjak, de csak módjával! Meg kell találni az arany középutat, nem pedig hebehurgyán belekezdeni. Ennyi fiatalt, rutintalan gyereket nem bír el egy csapat.
Reméljük, Pep nem lép bele abba a folyóba, amibe mentora és példaképe belelépett.
Igen, ez már nekem is eszembe ötlött.Zsolti írta:Van egy olyan érzésem,hogy erre a bazi nagy fiatalításra nagyon rá fogunk faragni,ha beüt pár sérülés a kezdő csapatban...de ne legyen igazam..hoznék legalább két pados játékost
Teljesen egyetértek, ha beüt pár hosszabb sérülés a kulcsjátékosoknál, a fiatalok nem hiszem, hogy helyettesíteni tudnák őket, bármilyen tehetségesek is, a rutinjuk viszont 0 ...Zsolti írta:Van egy olyan érzésem,hogy erre a bazi nagy fiatalításra nagyon rá fogunk faragni,ha beüt pár sérülés a kezdő csapatban...de ne legyen igazam..hoznék legalább két pados játékost
Most ezt komolyan gondoltad?cocisz írta:Azt én is támogatom, hogy magyar kerüljön a barcába! Dzsudzsák vagy akár még Gerát is szívesen látnám ott.
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy egy tökéletes csapatot kell megerősítenünk. A Real-nak meg át kell szerveznie a teljes keretet.papek89 írta:Mint ahogy olvasom a sok hozzászólást, felbukkannak olyanok, hogy a real igazol sokat, mi meg nem, és ebbe bukunk bele. Sztem nincs alapja ezeknek. Ez az én meglátásom. Azért is, mert mi próbálgatjuk a fiataljainkat, ellenben a reallal. A másik. A real milyen játékrendszerhez igazol? Mert nálunk megvan, hogy milyen rendszerhez igazolunk. Az úgy nem fog összejönni a realnak, hogy veszünk méregdrágán játékosokat, és majd megoldják ők a pályán. Tehát ezért sem hátrány az, ha nem igazolunk. Majd meglátjuk. Remélem igazam lesz