Tényleg rendkívül durvák voltak a digók. Ez a szellemiség szerintem elfogadhatatlan egy batátságos mérkőzésen, hiszen a béka kupa a taktikai elemek tesztelésére és próbálgatására jó, az eredmény sokadlagos tényező. Megvetem a Juventust, amiért így álltak ki a pályára, mert a felkészülési időszak kellős közepén vagyunk, nem ilyenkor kel bizonyítani, hogy bizony az öreg hölgy minden meccsen nyerni akar, bármi áron.
Mindkét oldalon volt szabálytalanság, Drenthének is akadt "szépségdíjas" belépője, de a torinóiak faragtak, jó szokásukhoz híven, 90 percen kereszül. Mindenesetre gratulálok nekik, elvégre nyertek...
Viszont azt hiszem, hogy a legkevésbé most kellene szidnotok CR-t, egy teljesen új csapatban nem fog brillírozni a 3. meccsén, nem ezeken a felkészülési mérkőzéseken mutatja meg, hogy miért ennyi az ára. Nem játszik még elég felszabadultan, legalábbis én úgy látom
Na és akkor egy kicsit visszakanyarodnék, merthogy CR némelyötök szerint máris elkezdte a színészkedést. Nem fog tetszeni nektek az összehasonlítás, de attól még igaz:
Messi a tavaly őszi El Classicón szintén kapott nem egy csomagot, és a meccs után napokig Ramos belépője volt a napirenden, mert az micsoda szabálytalanság volt. Akkor Messi sm sérült meg tudtommal... Nos tegnap CR kapott egy gyönyörű talpalást (szubjektív, de szerintem a levegőben lógott egy igen komoly sérülés lehetősége, persze lehet, hogy mindjárt megmondjátok, hogy csak simogatás volt), és akkor jön a sablonszöveg, hogy szimulál? Pedig azért nem a világ legnevesebb rangadója volt a tegnapi meccs, ahol elpattanhat egy-egy idegszál a játékosoknál, és odalépjen a másiknak...
Egyébként mielőtt valaki a fejemhez vágná, hogy van ilyen a fociban, és minek sajnáltatom CR-t, annyit szeretnék jelezni, hogy nem a szabálytalanság ténye miatt írtam le a mondanivalóm, hanem azért, mert egyből új támadófelületet találtak néhányan a 9-esünkön, amin lehet csámcsogni, holott egyelőre én úgy gondolom, még nem szolgált rá arra a Real Madrid(!) színeiben.
Szép napit!