Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ukrán szerintem is pénzkidobás volt, nem is kicsi. Cáceres is simán hozza azt a szintet,ráadásul ő benne volt már a PD ritmusában.kennyke04 írta:nem tom hányan nézték a tegnapi Uru-Arg meccset, de Martin kegyetlenül tolta - persze ahoz képest, amit nálunk nyújtott- és bár kiállították, de róla is kaptak sárgát, mert MEGINDULT ELŐRE, nem nyusziként rúgott egy luftot... ha így játszik nálunk is, nem igen kellett volna Pep-nek Csiga...
ozsimiki írta:most zúzta be a vezető gólt![]()
első meccse, jól debütált.
ezekben a napokban nyilván.miihii írta: A Juve álmai csapata?
Nem is értem ezt a kölcsön-opció megoldást. Ez mindenkinek jó csak nekünk nem. Ha zseniálisan játszik ehetjük a kefét, hogy relatíve olcsón elmegy egy olasz top-védő, ha meg nem válik be és pocsék szezont fut a Juvéval, még ennyiért sem tudjuk elpasszolni. Csak rosszul járhatunk vele.Sergi írta:Rejtély, hogy idén miért viselkedik a klub ilyen gálánsan az átigazolási piacon...Kevesebbért eladni, opcióval, mint amennyiért jött...Kicsit Deja Vu-m van, mert ez hasonló eset, mint 06-ban Van Bommel esete...
Ő momentán elégedetlen volt a játéklehetőséggel, a vezetőség pedig nagylelkűen továbbpasszolta a bajoroknak...Pedig sztem nem volt rosszabb, mint az akkor talán legjobb barcelonai formáját mutató Motta,Edmilson duó...Mi lett belőle a köv. idényben?A választ mindenki tudja...Most CACERES (nem Casares) elmegy a Juvébe, és sztem jövőre ha van eszük,élnek a lehetőséggel...Mi meg ehetjük a kefét, hogy de nagy hülyeség volt elengedni, és bízni abban h Milito pályára lép még ebben az életben...
Na, ennek nagyon örülök, mert elég nagy tehetségnek tartom ahhoz, hogy megtartsuk.kozod99 írta:Egyes oldalokon azt olvastam a Barca nem engedi el kölcsönbe sem!
Egyes oldalokon azt olvastam a Barca nem engedi el kölcsönbe sem!palesz77 írta:én sajnálom, hogy elment, mert ez azt jelenti, hogyha jól fog menni neki a játék, akor maradni fog szinte biztos. opciós jog... mi nem szólhatunk bele, és a Juve is nagy csapat. szóval ha ott beválik, akkor mi értelme lenne NEKI visszajönni. újra kétséges lenne az, hogy kezdő lesz... én sajnálom, hogy elment, nagyon kevés esélyt látok arra, hogy vissza fog térni, de bizakodom! nekem nagyon szimpatikus játékos, az utcsó meccsen amin játszott, ott volt 1 eladott labdája, és ott nagyon jó volt. sajnos az az érzésem, hogy Henrique se lesz jobb mint őjelwaz írta:Várunk haza!!!
Nem jött össze egy idény, annyi baj legyen! Meg fogod állni nálunk a helyed majd!
Sok sikert a Juvéban!szóval egy szó mint száz: VÁRLAK VISSZA MARTIN!
én sajnálom, hogy elment, mert ez azt jelenti, hogyha jól fog menni neki a játék, akor maradni fog szinte biztos. opciós jog... mi nem szólhatunk bele, és a Juve is nagy csapat. szóval ha ott beválik, akkor mi értelme lenne NEKI visszajönni. újra kétséges lenne az, hogy kezdő lesz... én sajnálom, hogy elment, nagyon kevés esélyt látok arra, hogy vissza fog térni, de bizakodom! nekem nagyon szimpatikus játékos, az utcsó meccsen amin játszott, ott volt 1 eladott labdája, és ott nagyon jó volt. sajnos az az érzésem, hogy Henrique se lesz jobb mint őjelwaz írta:Várunk haza!!!
Nem jött össze egy idény, annyi baj legyen! Meg fogod állni nálunk a helyed majd!
Sok sikert a Juvéban!
úgy meg gondolom a Torinóiak nem mentek volna bele az üzletbe...ők se hülyék azértFernando írta:Én nem adtam volna a Juvénak opciós jogot...
Off: Mindig hivatkoznak 1 forrásra a goal.com-nál és ezek legtöbbször ez Elmundo, az As, vagy a Sport szokott lenni, és nem ők kreálják a pletykákat csak lehozzák illetve fordítják.danikaa10 írta:Azért a Goal.com nem épp egy életbiztosítás, emlékszem mikor azt írta, hogy Villa a miénkLM10 írta:http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... res-report
Eszerint 1 évig kölcsönbe megy a Juvéhoz, és opciós joga lesz megvenni 15 milláért őt a jövőben az olaszok. Am ez az opciós jog mit takar pontosan? Ha a Juve megakarja venni, de már nekünk is kell akkor kinek a szava ilyenkor az erősebb?
Vagy már valami Sport.es féle is megerősítette a hírt
![]()