Az ukrán szerintem is pénzkidobás volt, nem is kicsi. Cáceres is simán hozza azt a szintet,ráadásul ő benne volt már a PD ritmusában.kennyke04 írta:nem tom hányan nézték a tegnapi Uru-Arg meccset, de Martin kegyetlenül tolta - persze ahoz képest, amit nálunk nyújtott- és bár kiállították, de róla is kaptak sárgát, mert MEGINDULT ELŐRE, nem nyusziként rúgott egy luftot... ha így játszik nálunk is, nem igen kellett volna Pep-nek Csiga...
Martin Cáceres
- kennyke04
- Entrenador del Barça
nem tom hányan nézték a tegnapi Uru-Arg meccset, de Martin kegyetlenül tolta - persze ahoz képest, amit nálunk nyújtott
- és bár kiállították, de róla is kaptak sárgát, mert MEGINDULT ELŐRE, nem nyusziként rúgott egy luftot... ha így játszik nálunk is, nem igen kellett volna Pep-nek Csiga... 

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én csak neten követem az eredményt, de grat. a góljához, kellett neki, ill. nekem a szelvényemhez... 
Talán ott stabil teljesítményt tud nyújtani majd, a gól pedig minden bizonnyal jót tesz az önbizalmának így az elején.

Talán ott stabil teljesítményt tud nyújtani majd, a gól pedig minden bizonnyal jót tesz az önbizalmának így az elején.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- madmushroom
- Capitá del Barça
ozsimiki írta:most zúzta be a vezető gólt![]()
első meccse, jól debütált.
Köszönöm Martin, a tippmixemhez nagyon kell ez a Juventus győzelem

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
ezekben a napokban nyilván.miihii írta: A Juve álmai csapata?

picit sajnálom martint,de az tény,hogy egy olyan csapatba,mint a mostani, megbízható,klasszis játékosok kellenek,ő pedig ezeknek a követelményeknek nem éppen felelt meg azon a kevés meccsen,amit kapott.
persze voltak jó fellépései is,nyilvánvalóan nem ügyetlen srác,de ez most, ide kevés volt.
sok sikert Neki a továbbiakban.
Nem is értem ezt a kölcsön-opció megoldást. Ez mindenkinek jó csak nekünk nem. Ha zseniálisan játszik ehetjük a kefét, hogy relatíve olcsón elmegy egy olasz top-védő, ha meg nem válik be és pocsék szezont fut a Juvéval, még ennyiért sem tudjuk elpasszolni. Csak rosszul járhatunk vele.Sergi írta:Rejtély, hogy idén miért viselkedik a klub ilyen gálánsan az átigazolási piacon...Kevesebbért eladni, opcióval, mint amennyiért jött...Kicsit Deja Vu-m van, mert ez hasonló eset, mint 06-ban Van Bommel esete...
Ő momentán elégedetlen volt a játéklehetőséggel, a vezetőség pedig nagylelkűen továbbpasszolta a bajoroknak...Pedig sztem nem volt rosszabb, mint az akkor talán legjobb barcelonai formáját mutató Motta,Edmilson duó...Mi lett belőle a köv. idényben?A választ mindenki tudja...Most CACERES (nem Casares) elmegy a Juvébe, és sztem jövőre ha van eszük,élnek a lehetőséggel...Mi meg ehetjük a kefét, hogy de nagy hülyeség volt elengedni, és bízni abban h Milito pályára lép még ebben az életben...
- miihii
- KHAL
„Hozza magával a győztes mentalitását Barcelonából, és egy álma válik valóra azzal, hogy most a Juventusban szerepelhet”.
A Juve álmai csapata?
A Juve álmai csapata?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Sergi
- Jugador del Barça
Rejtély, hogy idén miért viselkedik a klub ilyen gálánsan az átigazolási piacon...Kevesebbért eladni, opcióval, mint amennyiért jött...Kicsit Deja Vu-m van, mert ez hasonló eset, mint 06-ban Van Bommel esete...
Ő momentán elégedetlen volt a játéklehetőséggel, a vezetőség pedig nagylelkűen továbbpasszolta a bajoroknak...Pedig sztem nem volt rosszabb, mint az akkor talán legjobb barcelonai formáját mutató Motta,Edmilson duó...Mi lett belőle a köv. idényben?A választ mindenki tudja...Most CACERES (nem Casares) elmegy a Juvébe, és sztem jövőre ha van eszük,élnek a lehetőséggel...Mi meg ehetjük a kefét, hogy de nagy hülyeség volt elengedni, és bízni abban h Milito pályára lép még ebben az életben...

Jót fog tenni neki az olaszorszégi ''kiruccanás''.Egy játékos számára a legfonotsabb, h játszon és erre jöval több esélye van a Juvéban, mint nálunk.
A Juve belsővédői között nincs akkor konkurencia, mint itt, könnyebb lesz ott, h kezdő legyen.
Én birom a játékát és nem tartom olyan gyengének, mint itt sokan mások, de az is tény, h nem igy szint Puyollal, Piquével, Marquezzel, Millitoval.
Azért jövőre a Juventusnak sem lesz rossz csapata, Del Piero,Amauri, Diego, Trezeguet?.Ha nem is fogják megszoritani az Intert a második helyre könnyen odaérhetnek a Seria A-ban.

A Juve belsővédői között nincs akkor konkurencia, mint itt, könnyebb lesz ott, h kezdő legyen.
Én birom a játékát és nem tartom olyan gyengének, mint itt sokan mások, de az is tény, h nem igy szint Puyollal, Piquével, Marquezzel, Millitoval.
Azért jövőre a Juventusnak sem lesz rossz csapata, Del Piero,Amauri, Diego, Trezeguet?.Ha nem is fogják megszoritani az Intert a második helyre könnyen odaérhetnek a Seria A-ban.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Na, ennek nagyon örülök, mert elég nagy tehetségnek tartom ahhoz, hogy megtartsuk.kozod99 írta:Egyes oldalokon azt olvastam a Barca nem engedi el kölcsönbe sem!

Egyes oldalokon azt olvastam a Barca nem engedi el kölcsönbe sem!palesz77 írta:én sajnálom, hogy elment, mert ez azt jelenti, hogyha jól fog menni neki a játék, akor maradni fog szinte biztos. opciós jog... mi nem szólhatunk bele, és a Juve is nagy csapat. szóval ha ott beválik, akkor mi értelme lenne NEKI visszajönni. újra kétséges lenne az, hogy kezdő lesz... én sajnálom, hogy elment, nagyon kevés esélyt látok arra, hogy vissza fog térni, de bizakodom! nekem nagyon szimpatikus játékos, az utcsó meccsen amin játszott, ott volt 1 eladott labdája, és ott nagyon jó volt. sajnos az az érzésem, hogy Henrique se lesz jobb mint őjelwaz írta:Várunk haza!!!
Nem jött össze egy idény, annyi baj legyen! Meg fogod állni nálunk a helyed majd!
Sok sikert a Juvéban!szóval egy szó mint száz: VÁRLAK VISSZA MARTIN!
R.I.P Jarque and Puerta.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
én sajnálom, hogy elment, mert ez azt jelenti, hogyha jól fog menni neki a játék, akor maradni fog szinte biztos. opciós jog... mi nem szólhatunk bele, és a Juve is nagy csapat. szóval ha ott beválik, akkor mi értelme lenne NEKI visszajönni. újra kétséges lenne az, hogy kezdő lesz... én sajnálom, hogy elment, nagyon kevés esélyt látok arra, hogy vissza fog térni, de bizakodom! nekem nagyon szimpatikus játékos, az utcsó meccsen amin játszott, ott volt 1 eladott labdája, és ott nagyon jó volt. sajnos az az érzésem, hogy Henrique se lesz jobb mint őjelwaz írta:Várunk haza!!!
Nem jött össze egy idény, annyi baj legyen! Meg fogod állni nálunk a helyed majd!
Sok sikert a Juvéban!

- faithnomore
- Entrenador del Barça
úgy meg gondolom a Torinóiak nem mentek volna bele az üzletbe...ők se hülyék azértFernando írta:Én nem adtam volna a Juvénak opciós jogot...
Van egy olyan érzésem,hogy már nem fogjuk Őt Barca mezben látni.
Mondjuk a tavalyi idény után nem is olyan nagy gáz
Én bíztam benne,de nem nőtt fel egyelőre ahhoz,hogy Barca védőtengelyében játszon.
sok Sikert a Juvéban !
Mondjuk a tavalyi idény után nem is olyan nagy gáz

Én bíztam benne,de nem nőtt fel egyelőre ahhoz,hogy Barca védőtengelyében játszon.
sok Sikert a Juvéban !

- Titinho
- Director del Fútbol
Cáceres is átment az orvosin a Juventusnál, nemsokára megtörténik a hivatalos bejelentés.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- madmushroom
- Capitá del Barça
Olaszországban mindenképpen fejlődni fog, ha valahol lehet tanulni a védelemről az Itália. Én mindenképpen szeretném még a szent mezben látni, hiszem, hogy érettebben fog visszatérni a kölcsön után. Voltak neki apró hibái amit én a tapasztalatlanságának a számlájára írok. Sok sikert a Juvéban 

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Cáceres mindenképpen jól járt az üzlettel. Igaz, hogy Chiellini és Cannavaro előtte vannak a sorban, de ha elég lehetőséget kap, talán a kiöregedő Cannavarót jövőre akár ki is szoríthatja, ha marad a Juvénál. Drukkolok neki, mert nem tartottam rossz védőnek, de a Barca nem nagyon izlett neki. Reméljük a Juvénál több sikerben lesz része, mármint a pályán töltött percek terén!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
- Fernando
- Llegenda del Barça
Kár... én többet láttam benne mint amit mutatott. Szerintem nem volt annyira rossz nálunk ő. De azt biztosra veszem, hogy ő már nálunk nem fog többet játszani egyhamar. Ha jól teljesít megveszi a Juve, ha nem nemhiszem, hogy nekünk fog majd kelleni...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Na sajnálom Martint, elég jó volt a felk. meccsen. A Juve-ban lesz kitől tanulnia(Canna
). Jó lehet a Juve jövőre, akár bajnok is lehet. Többet játszhat, mint nálunk. A 12 milliót keveslem, főleg, hogy többért igazoltuk és így nagyobb esély van védő igazolásra. Összeségében Pep egyáltalán nem úgy viselkedik a piacon, mint várnám/én tenném.

-
- Director del Fútbol
Off: Mindig hivatkoznak 1 forrásra a goal.com-nál és ezek legtöbbször ez Elmundo, az As, vagy a Sport szokott lenni, és nem ők kreálják a pletykákat csak lehozzák illetve fordítják.danikaa10 írta:Azért a Goal.com nem épp egy életbiztosítás, emlékszem mikor azt írta, hogy Villa a miénkLM10 írta:http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... res-report
Eszerint 1 évig kölcsönbe megy a Juvéhoz, és opciós joga lesz megvenni 15 milláért őt a jövőben az olaszok. Am ez az opciós jog mit takar pontosan? Ha a Juve megakarja venni, de már nekünk is kell akkor kinek a szava ilyenkor az erősebb?
Vagy már valami Sport.es féle is megerősítette a hírt
![]()
Cáceresnek viszont jót fog tenni a Juve, oda szerintem be is illeszkedik, félő hogy ott sajnos jobb teljesítményre lesz képes mint nálunk bármikor.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
remélem nem megy el... én kedvelem, és sztem sokkal több van benne, csak iránta kevesebb bizalmat éreztem (gondolom, pep belekalkulálta az edzésmunkát, amit viszont én nem láttam). szal én reménykedek (még mindig), h megmutatja h mit tud