Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Xavinho
Capitá del Barça

2009.10.15. 20:02:15

kennyke04 írta:nem tom hányan nézték a tegnapi Uru-Arg meccset, de Martin kegyetlenül tolta - persze ahoz képest, amit nálunk nyújtott :shock: - és bár kiállították, de róla is kaptak sárgát, mert MEGINDULT ELŐRE, nem nyusziként rúgott egy luftot... ha így játszik nálunk is, nem igen kellett volna Pep-nek Csiga... :roll:
Az ukrán szerintem is pénzkidobás volt, nem is kicsi. Cáceres is simán hozza azt a szintet,ráadásul ő benne volt már a PD ritmusában.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.10.15. 18:50:17

nem tom hányan nézték a tegnapi Uru-Arg meccset, de Martin kegyetlenül tolta - persze ahoz képest, amit nálunk nyújtott :shock: - és bár kiállították, de róla is kaptak sárgát, mert MEGINDULT ELŐRE, nem nyusziként rúgott egy luftot... ha így játszik nálunk is, nem igen kellett volna Pep-nek Csiga... :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.09.12. 22:29:46

Én csak neten követem az eredményt, de grat. a góljához, kellett neki, ill. nekem a szelvényemhez... :D
Talán ott stabil teljesítményt tud nyújtani majd, a gól pedig minden bizonnyal jót tesz az önbizalmának így az elején. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
madmushroom
Capitá del Barça

2009.09.12. 22:18:02

ozsimiki írta:most zúzta be a vezető gólt :D

első meccse, jól debütált.

Köszönöm Martin, a tippmixemhez nagyon kell ez a Juventus győzelem :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.12. 22:15:34

most zúzta be a vezető gólt :D

első meccse, jól debütált.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
socio66

2009.07.31. 21:41:53

miihii írta: A Juve álmai csapata? :roll:
ezekben a napokban nyilván. :)
picit sajnálom martint,de az tény,hogy egy olyan csapatba,mint a mostani, megbízható,klasszis játékosok kellenek,ő pedig ezeknek a követelményeknek nem éppen felelt meg azon a kevés meccsen,amit kapott.
persze voltak jó fellépései is,nyilvánvalóan nem ügyetlen srác,de ez most, ide kevés volt.
sok sikert Neki a továbbiakban.
Balinho
Entrenador del Barça

2009.07.31. 21:33:53

Sergi írta:Rejtély, hogy idén miért viselkedik a klub ilyen gálánsan az átigazolási piacon...Kevesebbért eladni, opcióval, mint amennyiért jött...Kicsit Deja Vu-m van, mert ez hasonló eset, mint 06-ban Van Bommel esete...
Ő momentán elégedetlen volt a játéklehetőséggel, a vezetőség pedig nagylelkűen továbbpasszolta a bajoroknak...Pedig sztem nem volt rosszabb, mint az akkor talán legjobb barcelonai formáját mutató Motta,Edmilson duó...Mi lett belőle a köv. idényben?A választ mindenki tudja...Most CACERES (nem Casares) elmegy a Juvébe, és sztem jövőre ha van eszük,élnek a lehetőséggel...Mi meg ehetjük a kefét, hogy de nagy hülyeség volt elengedni, és bízni abban h Milito pályára lép még ebben az életben... :roll:
Nem is értem ezt a kölcsön-opció megoldást. Ez mindenkinek jó csak nekünk nem. Ha zseniálisan játszik ehetjük a kefét, hogy relatíve olcsón elmegy egy olasz top-védő, ha meg nem válik be és pocsék szezont fut a Juvéval, még ennyiért sem tudjuk elpasszolni. Csak rosszul járhatunk vele.
miihii
KHAL

2009.07.31. 21:33:31

„Hozza magával a győztes mentalitását Barcelonából, és egy álma válik valóra azzal, hogy most a Juventusban szerepelhet”.

A Juve álmai csapata? :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sergi
Jugador del Barça

2009.07.31. 21:29:57

Rejtély, hogy idén miért viselkedik a klub ilyen gálánsan az átigazolási piacon...Kevesebbért eladni, opcióval, mint amennyiért jött...Kicsit Deja Vu-m van, mert ez hasonló eset, mint 06-ban Van Bommel esete...
Ő momentán elégedetlen volt a játéklehetőséggel, a vezetőség pedig nagylelkűen továbbpasszolta a bajoroknak...Pedig sztem nem volt rosszabb, mint az akkor talán legjobb barcelonai formáját mutató Motta,Edmilson duó...Mi lett belőle a köv. idényben?A választ mindenki tudja...Most CACERES (nem Casares) elmegy a Juvébe, és sztem jövőre ha van eszük,élnek a lehetőséggel...Mi meg ehetjük a kefét, hogy de nagy hülyeség volt elengedni, és bízni abban h Milito pályára lép még ebben az életben... :roll:
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.31. 21:27:30

Jót fog tenni neki az olaszorszégi ''kiruccanás''.Egy játékos számára a legfonotsabb, h játszon és erre jöval több esélye van a Juvéban, mint nálunk.

A Juve belsővédői között nincs akkor konkurencia, mint itt, könnyebb lesz ott, h kezdő legyen.

Én birom a játékát és nem tartom olyan gyengének, mint itt sokan mások, de az is tény, h nem igy szint Puyollal, Piquével, Marquezzel, Millitoval.

Azért jövőre a Juventusnak sem lesz rossz csapata, Del Piero,Amauri, Diego, Trezeguet?.Ha nem is fogják megszoritani az Intert a második helyre könnyen odaérhetnek a Seria A-ban.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2009.07.31. 21:09:03

Orulok hogy a Juveba ment. Jo lesz neki is igy. De Chiellini es Legrotaglie(bocs a helyesirasert) mogott nemhiszem h belefer a kezdobe.
Jo kis csapat lesz a Juvebol...
Kép
"And my heart will leave you never."
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.31. 05:00:51

kozod99 írta:Egyes oldalokon azt olvastam a Barca nem engedi el kölcsönbe sem!
Na, ennek nagyon örülök, mert elég nagy tehetségnek tartom ahhoz, hogy megtartsuk. :D Remélem nem kamu, mert én bírom Cácerest. Jövőre összekapja magát meglássátok és a végén Muniesa-Cáceres védő duót látunk a kezdőben (sérülések és eltiltások nélkül) a bl döntőn és kapott gól nélkül hozzuk le! :D
kozod99
Barça B

2009.07.30. 15:12:26

palesz77 írta:
jelwaz írta:Várunk haza!!!
Nem jött össze egy idény, annyi baj legyen! Meg fogod állni nálunk a helyed majd!
Sok sikert a Juvéban!
én sajnálom, hogy elment, mert ez azt jelenti, hogyha jól fog menni neki a játék, akor maradni fog szinte biztos. opciós jog... mi nem szólhatunk bele, és a Juve is nagy csapat. szóval ha ott beválik, akkor mi értelme lenne NEKI visszajönni. újra kétséges lenne az, hogy kezdő lesz... én sajnálom, hogy elment, nagyon kevés esélyt látok arra, hogy vissza fog térni, de bizakodom! nekem nagyon szimpatikus játékos, az utcsó meccsen amin játszott, ott volt 1 eladott labdája, és ott nagyon jó volt. sajnos az az érzésem, hogy Henrique se lesz jobb mint ő :? szóval egy szó mint száz: VÁRLAK VISSZA MARTIN!
Egyes oldalokon azt olvastam a Barca nem engedi el kölcsönbe sem!
R.I.P Jarque and Puerta.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.30. 14:53:53

jelwaz írta:Várunk haza!!!
Nem jött össze egy idény, annyi baj legyen! Meg fogod állni nálunk a helyed majd!
Sok sikert a Juvéban!
én sajnálom, hogy elment, mert ez azt jelenti, hogyha jól fog menni neki a játék, akor maradni fog szinte biztos. opciós jog... mi nem szólhatunk bele, és a Juve is nagy csapat. szóval ha ott beválik, akkor mi értelme lenne NEKI visszajönni. újra kétséges lenne az, hogy kezdő lesz... én sajnálom, hogy elment, nagyon kevés esélyt látok arra, hogy vissza fog térni, de bizakodom! nekem nagyon szimpatikus játékos, az utcsó meccsen amin játszott, ott volt 1 eladott labdája, és ott nagyon jó volt. sajnos az az érzésem, hogy Henrique se lesz jobb mint ő :? szóval egy szó mint száz: VÁRLAK VISSZA MARTIN!
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.07.30. 14:50:11

Fernando írta:Én nem adtam volna a Juvénak opciós jogot...
úgy meg gondolom a Torinóiak nem mentek volna bele az üzletbe...ők se hülyék azért
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.07.30. 14:37:54

Várunk haza!!!
Sok sikert a Juvéban!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.30. 14:14:01

Van egy olyan érzésem,hogy már nem fogjuk Őt Barca mezben látni.
Mondjuk a tavalyi idény után nem is olyan nagy gáz :roll:
Én bíztam benne,de nem nőtt fel egyelőre ahhoz,hogy Barca védőtengelyében játszon.
sok Sikert a Juvéban ! :wink:
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.30. 13:47:52

Cáceres is átment az orvosin a Juventusnál, nemsokára megtörténik a hivatalos bejelentés.

Kép
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.29. 19:55:27

Én nem adtam volna a Juvénak opciós jogot...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.29. 19:49:01

Olaszországban mindenképpen fejlődni fog, ha valahol lehet tanulni a védelemről az Itália. Én mindenképpen szeretném még a szent mezben látni, hiszem, hogy érettebben fog visszatérni a kölcsön után. Voltak neki apró hibái amit én a tapasztalatlanságának a számlájára írok. Sok sikert a Juvéban :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.29. 19:48:54

Cáceres mindenképpen jól járt az üzlettel. Igaz, hogy Chiellini és Cannavaro előtte vannak a sorban, de ha elég lehetőséget kap, talán a kiöregedő Cannavarót jövőre akár ki is szoríthatja, ha marad a Juvénál. Drukkolok neki, mert nem tartottam rossz védőnek, de a Barca nem nagyon izlett neki. Reméljük a Juvénál több sikerben lesz része, mármint a pályán töltött percek terén!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.29. 19:48:12

Kár... én többet láttam benne mint amit mutatott. Szerintem nem volt annyira rossz nálunk ő. De azt biztosra veszem, hogy ő már nálunk nem fog többet játszani egyhamar. Ha jól teljesít megveszi a Juve, ha nem nemhiszem, hogy nekünk fog majd kelleni...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.29. 19:43:30

Na sajnálom Martint, elég jó volt a felk. meccsen. A Juve-ban lesz kitől tanulnia(Canna :D :D ). Jó lehet a Juve jövőre, akár bajnok is lehet. Többet játszhat, mint nálunk. A 12 milliót keveslem, főleg, hogy többért igazoltuk és így nagyobb esély van védő igazolásra. Összeségében Pep egyáltalán nem úgy viselkedik a piacon, mint várnám/én tenném.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.28. 17:15:30

danikaa10 írta:
LM10 írta:http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... res-report

Eszerint 1 évig kölcsönbe megy a Juvéhoz, és opciós joga lesz megvenni 15 milláért őt a jövőben az olaszok. Am ez az opciós jog mit takar pontosan? Ha a Juve megakarja venni, de már nekünk is kell akkor kinek a szava ilyenkor az erősebb?
Azért a Goal.com nem épp egy életbiztosítás, emlékszem mikor azt írta, hogy Villa a miénk :roll: Vagy már valami Sport.es féle is megerősítette a hírt :?: :)
Off: Mindig hivatkoznak 1 forrásra a goal.com-nál és ezek legtöbbször ez Elmundo, az As, vagy a Sport szokott lenni, és nem ők kreálják a pletykákat csak lehozzák illetve fordítják.

Cáceresnek viszont jót fog tenni a Juve, oda szerintem be is illeszkedik, félő hogy ott sajnos jobb teljesítményre lesz képes mint nálunk bármikor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.07.28. 16:52:41

remélem nem megy el... én kedvelem, és sztem sokkal több van benne, csak iránta kevesebb bizalmat éreztem (gondolom, pep belekalkulálta az edzésmunkát, amit viszont én nem láttam). szal én reménykedek (még mindig), h megmutatja h mit tud
Kép
Lezárt