Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"2009.07.17.zsuni írta:valaki tudna adni valami hivatalos odlalhoz linket, amin ez le van irva? úgy érzem lemaradtam vmiről
valaki tudna adni valami hivatalos odlalhoz linket, amin ez le van irva? úgy érzem lemaradtam vmirőlsoknak tűnik nagyon az a 300 milka, de ne felejtsük el, h Perez 1 MILLIÁRD ójróban állapította meg cr és Kaka kiv. árát...
soknak tűnik nagyon az a 300 milka, de ne felejtsük el, h Perez 1 MILLIÁRD ójróban állapította meg cr és Kaka kiv. árát...TZS írta:A Barcelona vezetősége azon dolgozik, hogy új szerződést ajánljon Lionel Messinek.
Öröm hallani\olvasni, hogy igyekeznek minél jobban megbecsülni a kis argentínt. Bár eddig sem volt rossz szerződése, de ezután.... És micsoda kivásárlási ár.![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 49673.html
Egyértelmű, hogy az utóbbi. Messi a barcához tartozik, de a teljesítményét el kell ismerni hivatalosan is! Ezért Ő a legjobban fizetett játékosunk!vkinga írta:Nekem nem tetszik Tixi nyilatkozata. Nem hiszem, hogy Messit ezzel kellene itt tartani, vagy a többi klubbot akarják lekoptatni, ezt nem tudom. Leo nem ettől lesz boldogabb.
Sajnos jönnek-mennek Messi mellől a társak. Emlékszem, Ronnie is hogy hiányzott neki, vagy most is.LG írta:Én azért ezt igy nem merném kijelenteni, sokminden megtörténhet, de legyen igymrmonster írta:A 2006-os BL-győzelem után azt írtam ide a fórumra, hogy 5-6 évre biztosítva van a támadótriónk, bármi is történjék, a Messi-Eto'o-Ronaldinho kirobbanthatatlan a csapatból. Ehhez képest 3 év elteltével már csak egy szem emberünk maradt ebből a hármasból Messi személyében. Na de azt megkockáztatom, hogy ő nemhogy nem megy el 2-3 év múltán, hanem örök életében a Barçában fog játszani - bármi történjék. Vagy még mindig túl naiv vagyok?
Messike írta:Ehhez képest 3 év elteltével már csak egy szem emberünk maradt ebből a hármasból Messi személyében. Na de azt megkockáztatom, hogy ő nemhogy nem megy el 2-3 év múltán, hanem örök életében a Barçában fog játszani - bármi történjék. Vagy még mindig túl naiv vagyok?
Én azért ezt igy nem merném kijelenteni, sokminden megtörténhet, de legyen igymrmonster írta:A 2006-os BL-győzelem után azt írtam ide a fórumra, hogy 5-6 évre biztosítva van a támadótriónk, bármi is történjék, a Messi-Eto'o-Ronaldinho kirobbanthatatlan a csapatból. Ehhez képest 3 év elteltével már csak egy szem emberünk maradt ebből a hármasból Messi személyében. Na de azt megkockáztatom, hogy ő nemhogy nem megy el 2-3 év múltán, hanem örök életében a Barçában fog játszani - bármi történjék. Vagy még mindig túl naiv vagyok?
Sztem annál nagyobb reklámot nem lehet csinálni,amivel spontán rukkolt elő Leo.bojankrkic27 írta:ez még a régebbi adidas rekláma volt.. a tityitotyis..aranyos volt
de már itt az új... nekem ez jobban tetszik![]()
szerintem már többnyire úgyis láttátok de azért hátha még vki nem
http://www.youtube.com/watch?v=kjL9Fm7v2B4