Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ezt nem értem...mi az, hogy Eto'o-nál biztos lettél volna benne, hogy első perctől maxon teljesít?G-Jay írta:A másik hogy szerintem pl. Eto'o-nál biztos lettem volna, hogy az első fordulótól maxon teljesít, be van illeszkedve, és van olyan jó mint Ibra. Megadjuk neki azt a 10 millás fizetést, amit most a svédnek, és hosszabbított volna. Nekem ez az opció sokkal jobban tetszett volna, de el kell fogadnom hogy ez van, viszont akkor már nem akarok minőségromlást, ergo azonnal ugyanazt fogom várni tőle amit Samu csinált eddig. Már rögtön az első meccsen. Már az első percben is. Ahogyan megérinti a lába a füvet. Máskülönben már el is mondhatom, hogy veszítettünk az üzleten. Ennyi.
Hiánycikkek. Ez jó. Most az egyéni elismerésekre gondolsz vagy nemzetközi cuccokra? Mert azért Ibrának van 1-2. Henry-nak persze több van az ilyen címekből. 2-szres aranycipős.Varga Tamás írta:
2. Henry ugyan a Barcában 2007-ig nem teljesített, de előtte pár címet nyert már. Ezek Ibra esetében hiánycikkek.
Hát ezaz... 1. fordulón bizonyítás.Varga Tamás írta:1. Henry-nak egy idény kellett, de akkor is 20 gól felett teljesített.gergo9 írta: 1. Aha akkor nem kell igazolni senkit mert még semmit sem tett a csapatért. Ugy nehéz is ha nem itt játszik.
2. Sztem ezt fölösleges érvekkel megtámadni mert ez annyira komolytalan. Leírták 20x hogy miért hülyeség az 1fordulós ultimátomod.Én mondjuk adok neki 2évet hogy tökéletesen felvegye a Barca ritmusát. Természetesen mutasson idén is vmit a tudásából, de Henry-nak is kellet az 1,5 év kb.
Az aztán érv hogy drága volt egyből csúcson kell pörögnie. Akkor aki esetleg ingyen kerül ide annak van 20éve a bizonyításra?![]()
2. Henry ugyan a Barcában 2007-ig nem teljesített, de előtte pár címet nyert már. Ezek Ibra esetében hiánycikkek.
3. 70 millióért nem sok idő van a bizonyításra. Meg különben is, ha 20 fordulóig csak vegetál a pályán, akkor bottal üthetjük a bajnoki esélyeket. Ha a középcsatár nem lő gólokat, akkor megette az egészet a fene.
1. Henry-nak egy idény kellett, de akkor is 20 gól felett teljesített.gergo9 írta: 1. Aha akkor nem kell igazolni senkit mert még semmit sem tett a csapatért. Ugy nehéz is ha nem itt játszik.
2. Sztem ezt fölösleges érvekkel megtámadni mert ez annyira komolytalan. Leírták 20x hogy miért hülyeség az 1fordulós ultimátomod.Én mondjuk adok neki 2évet hogy tökéletesen felvegye a Barca ritmusát. Természetesen mutasson idén is vmit a tudásából, de Henry-nak is kellet az 1,5 év kb.
Az aztán érv hogy drága volt egyből csúcson kell pörögnie. Akkor aki esetleg ingyen kerül ide annak van 20éve a bizonyításra?![]()
danikaa10 írta:Internél kicsit nagy volt az arca, de hát volt miért, biztos vagyok benne, hogy egy itteni hasonló megmozdulás után nem így fogja ünnepeltetni magát, majd nézd csak meg
0: Bocsi hogy beleütöm az orromgergo9 írta:1. Aha akkor nem kell igazolni senkit mert még semmit sem tett a csapatért. Ugy nehéz is ha nem itt játszik.Varga Tamás írta: 1. nem szoktam viccelni! Jó lenne felfogni végre már, hogy a svéd még egy szalmaszálat sem tett keresztbe a katalán egyletnél! A többi dolga hidegen hagy, az én nézetemben irreleváns!
2. mi lenne, ha már reagálsz, akkor azt értelmesen, érvekkel alátámasztva tennéd meg!
3. ha csak vagdalkozni tudsz, inkább kerüld a hsz-eimet.
1. Aha akkor nem kell igazolni senkit mert még semmit sem tett a csapatért. Ugy nehéz is ha nem itt játszik.Varga Tamás írta: 1. nem szoktam viccelni! Jó lenne felfogni végre már, hogy a svéd még egy szalmaszálat sem tett keresztbe a katalán egyletnél! A többi dolga hidegen hagy, az én nézetemben irreleváns!
2. mi lenne, ha már reagálsz, akkor azt értelmesen, érvekkel alátámasztva tennéd meg!
3. ha csak vagdalkozni tudsz, inkább kerüld a hsz-eimet.
Hát minimum...Victor_Valdes írta:Ha kicsit meg is késtem vele, de üdv a fedélzeten, Ibrapapa, remélem legalább olyan sikeres leszel mint Samu
1. nem szoktam viccelni! Jó lenne felfogni végre már, hogy a svéd még egy szalmaszálat sem tett keresztbe a katalán egyletnél! A többi dolga hidegen hagy, az én nézetemben irreleváns!gergo9 írta:Á még annyit sem szabad hagyni neki. Ha az első 3 labdaérintésből nem lő 3 gólt akkor csere és mehet vissza Milánóba nem?Varga Tamás írta: Nagykirály tudod ki volt: I. Dareiosz, az ókori Perzsia uralkodója.![]()
Az ilyen, és ehhez hasonló jelzőktől óvnék mindenkit. Nagyszerű csatár, elég szimpatikusan nyilatkozott, de még semmit sem tett le nálunk az asztalra. Jelen pillanatban még Jorquera is t9bbet tett az elért sikereinkért, mint Zlatan.
A bizonyításra sok ideje nem lesz, úgy 1 forduló.
Sokat kell kaparnia, hogy megközelítse Samuel Eto'o eredményességét, gólérzékenységét, csapatszeretetét, küzdeni tudását.
A Barça és a mi érdekünkben remélem, hogy sikerülni fog neki!
CATALUNYA, TRIOMFANT!![]()
Samuel Eto'o meg a csapatszeretet NA NE VICCELJÜNK már.
Ja. Majd meglátjuk hogy Eto mire megy kiszolgálás nélkül.gergo9 írta:Á még annyit sem szabad hagyni neki. Ha az első 3 labdaérintésből nem lő 3 gólt akkor csere és mehet vissza Milánóba nem?Varga Tamás írta: Nagykirály tudod ki volt: I. Dareiosz, az ókori Perzsia uralkodója.![]()
Az ilyen, és ehhez hasonló jelzőktől óvnék mindenkit. Nagyszerű csatár, elég szimpatikusan nyilatkozott, de még semmit sem tett le nálunk az asztalra. Jelen pillanatban még Jorquera is t9bbet tett az elért sikereinkért, mint Zlatan.
Sokat kell kaparnia, hogy megközelítse Samuel Eto'o eredményességét, gólérzékenységét, csapatszeretetét, küzdeni tudását.
Hát azért jobban szerette ő a Barcát,mint Zlatan az Intert...gergo9 írta:Á még annyit sem szabad hagyni neki. Ha az első 3 labdaérintésből nem lő 3 gólt akkor csere és mehet vissza Milánóba nem?Varga Tamás írta: Nagykirály tudod ki volt: I. Dareiosz, az ókori Perzsia uralkodója.![]()
Á még annyit sem szabad hagyni neki. Ha az első 3 labdaérintésből nem lő 3 gólt akkor csere és mehet vissza Milánóba nem?Varga Tamás írta: Nagykirály tudod ki volt: I. Dareiosz, az ókori Perzsia uralkodója.![]()
CATALUNYA, TRIOMFANT!
tehát ha iniesta, messi, vagy ronaldinho csinál ilyet (real madrid játékost kérlek ne ezeken a fórumokon éltess), akkor ők varázslók, de ha ibrahimovic, akkor ő nem, mert magát ünnepelteti, jól értem? ami egyébként a gólpassznál nem igaz, nézd meg az utolsó visszajátszást, nem ünnepelteti magát, csak flegmán széttárja a karját, hogy na, végre. ami némiképp érthető, mivel csak egy egyenlítő gólról beszélünk.. senki más sem rohant oda cruzhoz ünnepelni (bár persze az is lehet, hogy a komplett inter csak bunkókból áll).balazsfoci írta:Hát én nem tudom minek nevezzem ezt az embert, de a gólt valóban nagyon szépen oldotta meg de sztem ezen a szinten nincs gyengébbik láb.chi omega írta:
nem akkora varázsló? mekkora?
http://www.youtube.com/watch?v=936_k_ieRPQ gólpassz
http://www.youtube.com/watch?v=LbH0tgEnejo a támadás agya (ráadásul ő szabadít fel az ellenfél elől)
http://www.youtube.com/watch?v=BJvWri0hOsE egy csel, zseniális és elegáns befejezés a gyengébbik lábávala támadás agya című linkhez hasonlót láttam már beckhamtől is, csak utána ő a gólszerzőt ünnepelte nem pedig saját magát ÜNNEPELTETTE. az első vidinél szintén a gólpasszt ünnepli borzalmasan nagy arccal. Nekem ez eléggé visszataszító. Szép megmozdulások de dinho, Kaka, Ini és Messi is képes ilyen megmozdulásokra. Ennyi még nem elég h valakit varázslónak nevezzenek. Szerintem. A fent felsoroltak között viszont találsz ilyent, aki már rászolgált a jelzőre.
Piramis!!!
Ugyan már! Akkor tényleg a humor topicba való lennék!kozod99 írta:
De nincs harag, ugye
Bárcsak a próféta szólna belőleddanikaa10 írta:Akkor fogd fel úgy mint egy kis szó viccMint a mesékbe, Abrakadabra - Ibrakadabra, az meg már egy másik dolog, hogy az Internél kicsit nagy volt az arca, de hát volt miért, biztos vagyok benne, hogy egy itteni hasonló megmozdulás után nem így fogja ünnepeltetni magát, majd nézd csak meg