Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.07.31. 13:09:49

Azt hiszem megtalálta zsák a foltját :D :D
Kép
Kép
Hááát ez vmi olyan vicc lehetett amin csak Zlatan nevetett :D :D
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/ ... 5582620.ab
Hmm aki beszéli a svéd nyelvet...előnyben van :D :D
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.31. 13:01:52

Először is nagy köszönet a galériáért, kedves Eurobarca!
Másrészt fantasztikus az a kép, amin Ibra és Messi együtt mosolyognak :)
G-Jay írta:A másik hogy szerintem pl. Eto'o-nál biztos lettem volna, hogy az első fordulótól maxon teljesít, be van illeszkedve, és van olyan jó mint Ibra. Megadjuk neki azt a 10 millás fizetést, amit most a svédnek, és hosszabbított volna. Nekem ez az opció sokkal jobban tetszett volna, de el kell fogadnom hogy ez van, viszont akkor már nem akarok minőségromlást, ergo azonnal ugyanazt fogom várni tőle amit Samu csinált eddig. Már rögtön az első meccsen. Már az első percben is. Ahogyan megérinti a lába a füvet. Máskülönben már el is mondhatom, hogy veszítettünk az üzleten. Ennyi.
Én ezt nem értem...mi az, hogy Eto'o-nál biztos lettél volna benne, hogy első perctől maxon teljesít?
Mit jelent az, hogy "maxon teljesít"?
1. Küzdést? Ibra legalább annyira fog küzdeni, mint Eto'o (ha nem jobban), mivel most kénytelen: meg kell felelnie a publikumnak, az elvárásoknak.
2. Gólokat? Miért vagy te biztos abban, hogy Eto'o gólokkal kezdte volna a szezont? Ebben sosem lehetsz biztos. Lehet, hogy épp most lenne a szűkölködős korszaka. Szóval ha a gólokra értetted - akkor ez csak a jóslás szintje marad, tehát nem lehet érvelni vele!
(Persze a küzdés is jövőbe tartozó kérdés, de mind2 játékos nagy harcos a pályán, nem hiszem, hogy kételkednünk kéne bármelyikben is)

Szóval megnyugodhatsz, Ibra az első perctől maxon fog pörögni - ami a küzdést illeti. Nekem az is elég bőven, ha 1 gyönyörű gólpasszt ad a meccsen, amire a közönség 5 percen keresztül tombolni fog.

Furcsa, hogy Barca-drukkerek vagyunk, és (elvileg) megőrülünk a gyönyörű játéktól, a csodaszép góloktól, a lehetetlennek tűnő gólpasszoktól - erre meg vannak Barca-drukkerek, akik pont Ibrának "nem adnak időt", holott ő talán az egyetlen középcsatár a világon, aki képes megütni a szemet gyönyörködtető szintet - és nem csak 10 méteren belülről hálóba pöckölni a labdát.

(Ha már jóslás...szerintem nem kell rá sokat várni, és ettől fog zúgni a Camp Nou: "Iiiiibra...Iiiiiibra")
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.31. 09:42:02

Varga Tamás írta:
2. Henry ugyan a Barcában 2007-ig nem teljesített, de előtte pár címet nyert már. Ezek Ibra esetében hiánycikkek.
Hiánycikkek. Ez jó. Most az egyéni elismerésekre gondolsz vagy nemzetközi cuccokra? Mert azért Ibrának van 1-2. Henry-nak persze több van az ilyen címekből. 2-szres aranycipős.

Ajax

* Eredivisie: 2001-02, 2003-04
* KNVB Cup: 2001-02
* Johan Cruijff-schaal: 2002-03

Internazionale

* Italian Serie A: 2006-07, 2007-08, 2008-09
* Italian Super Cup : 2006, 2008

Individual

* Serie A Top Scorer: 2009
* Serie A Foreign Footballer of the Year: 2005, 2008
* Serie A Footballer of the Year: 2008
* Serie A Goal of the Year: 2008
* Guldbollen: 2005, 2007, 2008
* Jerringpriset (Sweden's Sports Personality of the Year): 2007
* Swedish Male Athlete of the Year: 2007
* UEFA Team of the Year: 2007
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.31. 09:32:04

Eccsém, jó lenne ha hagynátok hogy mindenki saját maga döntse el, hogy mennyi időt ad Ibrának! Ezt úgyis csak saját magunkban tesszük meg, nem megyünk oda és mondjuk meg neki, hogy na kenjed, mert különben bünti lesz. Ez csak egy belső elvárás. Ha én azt mondom hogy adok neki 1 évet, vagy adok neki 1 hetet, akkor is csak elvárás lesz.

A másik hogy szerintem pl. Eto'o-nál biztos lettem volna, hogy az első fordulótól maxon teljesít, be van illeszkedve, és van olyan jó mint Ibra. Megadjuk neki azt a 10 millás fizetést, amit most a svédnek, és hosszabbított volna. Nekem ez az opció sokkal jobban tetszett volna, de el kell fogadnom hogy ez van, viszont akkor már nem akarok minőségromlást, ergo azonnal ugyanazt fogom várni tőle amit Samu csinált eddig. Már rögtön az első meccsen. Már az első percben is. Ahogyan megérinti a lába a füvet. Máskülönben már el is mondhatom, hogy veszítettünk az üzleten. Ennyi.

Viszont én egyáltalán nem tartom őt a sikereink kovácsának, régen rossz ha csak az ő teljesítménye fogja meghatározni hogy harcban leszünk e a trófeákért, így ha nem teljesít jól rögtön, akkor kárörömködök egyet, hogy báááázmeg Ibra ennyit érsz, de biztos vagyok benne, hogy a többiekben bízhatok. Ennek ellenére remélem hogy beilleszkedik, hiszen a csapatnak az a legjobb.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
culinho
Capitá del Barça

2009.07.31. 08:37:14

Nagy lesz rajta a nyomás, de már megszokhatta az Interben. Ott sokkal inkább tőle várták a csodát, mint nálunk. Ettől függetlenül szerintem se lesz sok ideje, termelni kell és termelni is fog.
House
Entrenador del Barça

2009.07.31. 08:03:52

Varga Tamás írta:
gergo9 írta: 1. Aha akkor nem kell igazolni senkit mert még semmit sem tett a csapatért. Ugy nehéz is ha nem itt játszik.
2. Sztem ezt fölösleges érvekkel megtámadni mert ez annyira komolytalan. Leírták 20x hogy miért hülyeség az 1fordulós ultimátomod. :lol: Én mondjuk adok neki 2évet hogy tökéletesen felvegye a Barca ritmusát. Természetesen mutasson idén is vmit a tudásából, de Henry-nak is kellet az 1,5 év kb.
Az aztán érv hogy drága volt egyből csúcson kell pörögnie. Akkor aki esetleg ingyen kerül ide annak van 20éve a bizonyításra? :lol: :lol:
1. Henry-nak egy idény kellett, de akkor is 20 gól felett teljesített.
2. Henry ugyan a Barcában 2007-ig nem teljesített, de előtte pár címet nyert már. Ezek Ibra esetében hiánycikkek.
3. 70 millióért nem sok idő van a bizonyításra. Meg különben is, ha 20 fordulóig csak vegetál a pályán, akkor bottal üthetjük a bajnoki esélyeket. Ha a középcsatár nem lő gólokat, akkor megette az egészet a fene.
Hát ezaz... 1. fordulón bizonyítás. :) Ekkora butaságot. "20 fordulóig vegetál a pályán.."tehát belátod, hogy nem az első fordulón kell bizonyítania. Amúgyis, év közben egészen biztos, hogy nem fogunk tudni egy olyan csatárt szerződtetni, aki annyira megfelel, hogy még vissza is hozná a bajnoki esélyünket, ha nem lőtt gólt addig Ibra. (Amúgy csak megjegyzésül, nem csak Ibra középcsatár.) Tehát, van Ibrának egy teljes éve a bizonyításra! :wink: Remélem nem kell neki több majd, mint 1 hónap! :) És amúgyis, hagyjuk már ezeket az ultimátumokat.. Mindent megfog tenni, amit tud, sőt még annál is többet, ebben biztos vagyok.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.31. 05:40:13

gergo9 írta: 1. Aha akkor nem kell igazolni senkit mert még semmit sem tett a csapatért. Ugy nehéz is ha nem itt játszik.
2. Sztem ezt fölösleges érvekkel megtámadni mert ez annyira komolytalan. Leírták 20x hogy miért hülyeség az 1fordulós ultimátomod. :lol: Én mondjuk adok neki 2évet hogy tökéletesen felvegye a Barca ritmusát. Természetesen mutasson idén is vmit a tudásából, de Henry-nak is kellet az 1,5 év kb.
Az aztán érv hogy drága volt egyből csúcson kell pörögnie. Akkor aki esetleg ingyen kerül ide annak van 20éve a bizonyításra? :lol: :lol:
1. Henry-nak egy idény kellett, de akkor is 20 gól felett teljesített.
3. 70 millióért nem sok idő van a bizonyításra. Meg különben is, ha 20 fordulóig csak vegetál a pályán, akkor bottal üthetjük a bajnoki esélyeket. Ha a középcsatár nem lő gólokat, akkor megette az egészet a fene.
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.31. 05:32:30

Nem kell beszólni a tudatlanoknak! :lol: :lol: :twisted: :wink:

Amúgy van valami alapja az érveiknek, még ha nem is értek velük egyet. Sztem 1 meccs alatt nem tud beilleszkedni rendesen, mert nagyon más a stílus, máshogy kell helyezkedni. Azt a legnehezebb megszokni. Én 1-4 meccsig nem várok el tőle semmit, csak alázatosságot. 5-9 már viszonylag jó játékot, a gól még nem szükséges. (Erre az időre nekem az is jó, ha rosszul játszik alapból, de gólt lő :) ) 10-sok viszont jó játékot és gólokat várok el tőle. Alázatosság meg maradjon meg végig! :D Bár örülnék, ha Bojan több lehetőséget kapna, amihez meg az kellene, hogy Ibra ne játsszon jól! :D :twisted:

danikaa10 írta:Internél kicsit nagy volt az arca, de hát volt miért, biztos vagyok benne, hogy egy itteni hasonló megmozdulás után nem így fogja ünnepeltetni magát, majd nézd csak meg :wink:

Hát sztem gyorsan le is szokna az egészről, amikor a csapattársak nem neki gratulálnak egy gólpassz utána, hanem a gólszerzőnek! :D Nem hinném, hogy kirekesztettnek akarná érezni magát, ezzel pedig épp ezt erősítené. De remélem ő sem hülye, akkor meg nem tesz majd ilyet. :)
merx
Capitá del Barça

2009.07.30. 23:42:04

mi ez az egy fordulós bizonyítási lehetőség? :lol: :lol: :lol: :lol:
guardiola mondott valami ilyet? (erre nem kell válaszolni tudom, hogy nem :) )
és ha nem lő az első fordulóban x gólt akkor nem bizonyított, vagyis a viszontlátásra ibrahimovic(!) mert egyes forumozók bizony bizony kitesznek a csapatból :lol:
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.30. 23:32:28

gergo9 írta:
Varga Tamás írta: 1. nem szoktam viccelni! Jó lenne felfogni végre már, hogy a svéd még egy szalmaszálat sem tett keresztbe a katalán egyletnél! A többi dolga hidegen hagy, az én nézetemben irreleváns!
2. mi lenne, ha már reagálsz, akkor azt értelmesen, érvekkel alátámasztva tennéd meg!
3. ha csak vagdalkozni tudsz, inkább kerüld a hsz-eimet.
1. Aha akkor nem kell igazolni senkit mert még semmit sem tett a csapatért. Ugy nehéz is ha nem itt játszik.
0: Bocsi hogy beleütöm az orrom :)

1:Szvsz teljesen jogos az elvárás. Most beszélek utoljára a számokról mert én is pöppet unom már, de akit 66 millió euróra taksálnak az okosok a Barcánál az eleve spíler. Nah most ha csak a casht nézem és tudva hogy a Barca mennyire zsugori volt korábban: eleve klubrekord összeget perkáltak le pluszban hozzádobták Eto'o-t aki nem kevés gólt szórt itt nálunk( elvileg 130, más források szerint több).

2: Ez az ami miatt én túl primitív vagyok 1 fórumon de ez a reakció csak nekem furcsa? Mert X-szer említették az ellenkezőjét, akkor az eredeti állítás HÜLYESÉG?
Most akkor nem elég a te Henry-s érved hogy ezt még mellédobtad?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
gergo9
Director del Fútbol

2009.07.30. 23:20:12

Varga Tamás írta: 1. nem szoktam viccelni! Jó lenne felfogni végre már, hogy a svéd még egy szalmaszálat sem tett keresztbe a katalán egyletnél! A többi dolga hidegen hagy, az én nézetemben irreleváns!
2. mi lenne, ha már reagálsz, akkor azt értelmesen, érvekkel alátámasztva tennéd meg!
1. Aha akkor nem kell igazolni senkit mert még semmit sem tett a csapatért. Ugy nehéz is ha nem itt játszik.
soadroli
Llegenda del Barça

2009.07.30. 23:17:56

Victor_Valdes írta:Ha kicsit meg is késtem vele, de üdv a fedélzeten, Ibrapapa :), remélem legalább olyan sikeres leszel mint Samu :)
Hát minimum... :)
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.30. 23:02:58

Ha kicsit meg is késtem vele, de üdv a fedélzeten, Ibrapapa :), remélem legalább olyan sikeres leszel mint Samu :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.30. 23:01:21

Talán azért nem tett le még Ibra semmit sem le az asztalra mert még el sem kezdődött a szezon. : wink : Egyesek annyira elfogultak Eto-val szemben hogy ott baxogatják Ibrát ahol érik. Fogjátok már fel hogy Eto elment és szerintem gólt lőni is az elmúlt szezonban láttátok utoljára. De most tényleg. :D . Remek labdákat kap majd Materazzitól:D. Na jó ez azért túlzás. Az Eto Milito Balotelli csatárhármas szerintem még mindig elég ahoz hogy az Inter megvédje a címét. Sokan mondják itten hogy az Inter tele van bunkókkal. Ha valaki gólt lő akkor az mindig egyedül ünnepel, a csapattársak nem mennek oda ünnepelni. Szegény Eto szerintem olyan lesz mint egy elveszett gyerek. :cry: . Visszatérve Ibrára, sajnos el kell ismernetek hogy jobb mint Eto.
Tehetségben már messze túlszárnyalja. És hogy gólszerzésben túl fogja e azt majd a jövő megválaszolja. De azért elgondolkodnék azon hogy mi lesz akkor ha a világ legdefenzívebb bajnokságában egy olyan játékos a gólkirály aki saját maga teremti meg a helyzeteit és így is csupán 5 találattal marad alul Eto-val szemben aki amellett hogy nem játszik olyan vadállatok ellen mint Zlatan még van valaki aki támogatja is. A recept papíron van. Már csak az a kérdés hogy ízleni fog e.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.07.30. 23:04:35-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.30. 22:13:00

gergo9 írta:
Varga Tamás írta: Nagykirály tudod ki volt: I. Dareiosz, az ókori Perzsia uralkodója. :roll:

Az ilyen, és ehhez hasonló jelzőktől óvnék mindenkit. Nagyszerű csatár, elég szimpatikusan nyilatkozott, de még semmit sem tett le nálunk az asztalra. Jelen pillanatban még Jorquera is t9bbet tett az elért sikereinkért, mint Zlatan.
A bizonyításra sok ideje nem lesz, úgy 1 forduló.
Sokat kell kaparnia, hogy megközelítse Samuel Eto'o eredményességét, gólérzékenységét, csapatszeretetét, küzdeni tudását.
A Barça és a mi érdekünkben remélem, hogy sikerülni fog neki!

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Á még annyit sem szabad hagyni neki. Ha az első 3 labdaérintésből nem lő 3 gólt akkor csere és mehet vissza Milánóba nem? :D
Samuel Eto'o meg a csapatszeretet NA NE VICCELJÜNK már.
1. nem szoktam viccelni! Jó lenne felfogni végre már, hogy a svéd még egy szalmaszálat sem tett keresztbe a katalán egyletnél! A többi dolga hidegen hagy, az én nézetemben irreleváns!
Kép
kozod99
Barça B

2009.07.30. 21:56:37

Szerintem passzol a játékstílusunkba, mert kiszolgálásban és góllövésben is profi, míg Eto'o-tól én nagyon sok gólpasszt nem láttam. De kár így előleg véleményt alkotni, mert Henryról is mindenki azt mondta, legalább 20 gólt lő, de nem jött össze....
De én szurkolok neki, és remélem csak 1 meccsen fog betlizni. A magyar-svéden...
R.I.P Jarque and Puerta.
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.30. 21:49:37

gergo9 írta:
Varga Tamás írta: Nagykirály tudod ki volt: I. Dareiosz, az ókori Perzsia uralkodója. :roll:

Az ilyen, és ehhez hasonló jelzőktől óvnék mindenkit. Nagyszerű csatár, elég szimpatikusan nyilatkozott, de még semmit sem tett le nálunk az asztalra. Jelen pillanatban még Jorquera is t9bbet tett az elért sikereinkért, mint Zlatan.
Sokat kell kaparnia, hogy megközelítse Samuel Eto'o eredményességét, gólérzékenységét, csapatszeretetét, küzdeni tudását.

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Á még annyit sem szabad hagyni neki. Ha az első 3 labdaérintésből nem lő 3 gólt akkor csere és mehet vissza Milánóba nem? :D
Ja. Majd meglátjuk hogy Eto mire megy kiszolgálás nélkül.
csabooo
Capitá del Barça

2009.07.30. 21:48:16

gergo9 írta:

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Hát azért jobban szerette ő a Barcát,mint Zlatan az Intert... :roll:
Barça,Barça,Baaarça!!!
gergo9
Director del Fútbol

2009.07.30. 21:37:47

CATALUNYA, TRIOMFANT!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.07.30. 17:57:22

balazsfoci írta:
chi omega írta:
nem akkora varázsló? mekkora?

http://www.youtube.com/watch?v=936_k_ieRPQ gólpassz

http://www.youtube.com/watch?v=LbH0tgEnejo a támadás agya (ráadásul ő szabadít fel az ellenfél elől)

http://www.youtube.com/watch?v=BJvWri0hOsE egy csel, zseniális és elegáns befejezés a gyengébbik lábával
Hát én nem tudom minek nevezzem ezt az embert, de a gólt valóban nagyon szépen oldotta meg de sztem ezen a szinten nincs gyengébbik láb. :wink: a támadás agya című linkhez hasonlót láttam már beckhamtől is, csak utána ő a gólszerzőt ünnepelte nem pedig saját magát ÜNNEPELTETTE. az első vidinél szintén a gólpasszt ünnepli borzalmasan nagy arccal. Nekem ez eléggé visszataszító. Szép megmozdulások de dinho, Kaka, Ini és Messi is képes ilyen megmozdulásokra. Ennyi még nem elég h valakit varázslónak nevezzenek. Szerintem. A fent felsoroltak között viszont találsz ilyent, aki már rászolgált a jelzőre.

Piramis!!!
tehát ha iniesta, messi, vagy ronaldinho csinál ilyet (real madrid játékost kérlek ne ezeken a fórumokon éltess), akkor ők varázslók, de ha ibrahimovic, akkor ő nem, mert magát ünnepelteti, jól értem? ami egyébként a gólpassznál nem igaz, nézd meg az utolsó visszajátszást, nem ünnepelteti magát, csak flegmán széttárja a karját, hogy na, végre. ami némiképp érthető, mivel csak egy egyenlítő gólról beszélünk.. senki más sem rohant oda cruzhoz ünnepelni (bár persze az is lehet, hogy a komplett inter csak bunkókból áll).
ahol meg gyönyörű kontrával gólt lő az inter, ott mindenki magában ünnepel kb, balotteli (aki egyébként tényleg ritka nagyarcú paraszt) szinte egyedül fut ki a nézők elé. mivel neki csak be kellett rúgnia egy ajtó-ablak helyzetet, ez sem olyan meglepő.
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.30. 17:15:27

kozod99 írta:
De nincs harag, ugye :?:
Ugyan már! Akkor tényleg a humor topicba való lennék!
Guardiola
Capitá del Barça

2009.07.30. 17:06:19

Én őszintén magasról le..., hogy mekkora "arca" van, legyen eredményes, illeszkedjen be a csapatba pályán és öltözőben egyaránt. Aztán tőlem minden passza után kecskebukát vethet.
Borasztó sokat fizettünk érte nem is értem de ha már itt van szurkolok neki, hogy itt érjen a játékoskarrierje csúcsára.
fcb99
Barça C

2009.07.30. 17:06:17

Azt hiszem, Ibra és Eto'o is nagyszerű játékos, azonban Ibra teljesen más, mint Eto'o. Ibra ugyanis megycsinálja magának a helyzeteket, és abból lő gólt, Eto'o-t viszont ki kellett szolgálni. De ha valaki kételkedne abban, hogy mennyire nagyszerű játékos, nézze meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=nNUTB8AHv_Q[/b]
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.07.30. 16:57:11

danikaa10 írta:Akkor fogd fel úgy mint egy kis szó vicc :wink: Mint a mesékbe, Abrakadabra - Ibrakadabra, az meg már egy másik dolog, hogy az Internél kicsit nagy volt az arca, de hát volt miért, biztos vagyok benne, hogy egy itteni hasonló megmozdulás után nem így fogja ünnepeltetni magát, majd nézd csak meg :wink:
Bárcsak a próféta szólna belőled [-o< [-o< [-o<
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.30. 16:55:30

Akkor fogd fel úgy mint egy kis szó vicc :wink: Mint a mesékbe, Abrakadabra - Ibrakadabra, az meg már egy másik dolog, hogy az Internél kicsit nagy volt az arca, de hát volt miért, biztos vagyok benne, hogy egy itteni hasonló megmozdulás után nem így fogja ünnepeltetni magát, majd nézd csak meg :wink:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Lezárt