Nagyon durva csapatot találtam, Komlói Bányász SK a nevük, nálam most estek ki a másodosztályból, a lényeg az, h a klub értéke 20,5 m euró, az anyagi helyzetük "gazdag", és úgy költenek, mint a Madrid, nekem most 2 millát fizettek átigazolásokra.
Csak egy ötlet h kinek adjátok el a playákat ha magyar csapattal vagytok...
Amúgy lenne egy kérdésem is. Van ebben a játékban olyan, h a csatárod sok gólt rúg? én idáig 3 csapattal voltam (szlovén elsőosztály-lengyel másod-és most a Vasas), és egyszerűen sehol sem működtek a csatárok
Vasasnál ott volt Sowunmi, Tokody, megvettem Keneseit és Hrepkát, de semmi teljesítmény. Egyedül Sowunminak volt kb. 0,4es gólátlaga, de ő meg meccsenként átlag 3 ziccert rontott. (el is adtam a fent említett Komlónak)
jelenleg nagyon ott van a csapat, a védők átlaga 7,0 fölött folyamatosan, középpálya is elég jó, csak egyszerűen elöl nem rúgunk gólt és már nagyon idegesít
Ha vki tudd vmi türkköt lécci írja, és előre is kösz
messideco írta:Helo. 3 napja játszok a játékon. A csapatom morálja nagyon alacsony(nem a játékosoké). Mit lehet csinálni, hogy jobb legyen?
lionel85 nagyrészt elmondta, csak annyit tok hozzátenni, h a játék is szokta írni, h a morált legjobban meccsek nyerésével lehet növelni, és sztem akinek meg nem adsz lehetőséget, azt tedd elérhetővé a tarcsi számára (ez leginkább a fiatalabbaknál működik) Aki meg korábban stabil kezdő volt, de most padozik, az nem elégszik meg ezzel, szal ha az ilyenekre nincs szükséged, add el