Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sokra nem ment vele...Mikel Astarloza spanyol országúti kerékpáros pozitív doppingtesztet produkált egy június 26-i, versenyen kívüli ellenőrzés során.
A nemzetközi szövetség a pénteki tájékoztatása szerint azonnal felfüggesztette az idei Tour de France-on 11. helyen végzett bringás versenyzési jogát.
Astarloza mintájában az EPO nevű vérdoppingot mutatták ki, amennyiben a B próba igazolja ezt, kétéves eltiltás vár az Euskatel kerekesére.
Akkor már legyen a csajoknál is egy "fecske" aztán annyi elég isozsimiki írta:
eleve nem is szabadott volna anno engedni ezeket az egyrészes izéket. srácoknál fecske,vagy vmi gatya szerűség és kész, csajoknál meg két részes és kész.
ez a kivételes tehetségekkel nagy kiszúrás
eleve nem is szabadott volna anno engedni ezeket az egyrészes izéket. srácoknál fecske,vagy vmi gatya szerűség és kész, csajoknál meg két részes és kész.kanty írta: 2010 jan elsejétől bele lesznek tiltva ezek a ''csodadresszek''.
Ez egy nagyon jó döntés, mert az uszás kezdett átmenni technikai sportággá.Ez nem tesz jót egy ollyan sportban ahol mindig is az emberi teljesitméynen volt a hangsúly
Off: attól, h Realos nyugodtan fórumozhat itt is.Én is reggeltem a Madridistára
2010 jan elsejétől bele lesznek tiltva ezek a ''csodadresszek''.18UvB85 írta:megkérdezhetem, ha REAL-os vagy minek regeltél egy Barca fórumba?marci. írta:Számomra kicsit elvesztette értékét ez a sport...Majdnem minden versenyben világcsúcsokat úsznak,úgy dőlnek meg a rekordok ,mintha ez olyan természetes lenne..Igy nem olyan """"nagy szám""" hogyha valaki világcsúcsot úszik..régen azért volt értéke ,de mostmár..
USA,Kina,Ausztrál,Brazil,Canada ha valaki ezen országokból indul ,van rajta 1 kis izom,megkapja a kokszot,és a csodaruhát,garantált a világcsúcs..(persze kis túlzással!!)![]()
am a komiddal teljesen egyetértekÉn ha nem lennének magyarok nem is nézném, mert sztem unalmas az úszás
(persze ezt nemkell mellre szívni, aki szereti, de nekem nem jön be ez a sport annyira)
megkérdezhetem, ha REAL-os vagy minek regeltél egy Barca fórumba?marci. írta:Számomra kicsit elvesztette értékét ez a sport...Majdnem minden versenyben világcsúcsokat úsznak,úgy dőlnek meg a rekordok ,mintha ez olyan természetes lenne..Igy nem olyan """"nagy szám""" hogyha valaki világcsúcsot úszik..régen azért volt értéke ,de mostmár..
USA,Kina,Ausztrál,Brazil,Canada ha valaki ezen országokból indul ,van rajta 1 kis izom,megkapja a kokszot,és a csodaruhát,garantált a világcsúcs..(persze kis túlzással!!)
Elképesztő verseny volt!! Nystrand 15m-rel a vége előtt még vezetett, a végén csak 6.ikozsimiki írta:YEH! Kikapott Bernard 100gyorson (nem bírom), az 50m olimpiai bajnoka a Brazil Cielo Filho nyert 47 alatt a világrekord.
Hát, azért az Olimpián beúszott a két amerikai közé!Mihu írta:Hát mi magyarok nem vetekedhetünk az amerikai technikával...![]()
Nembaj Laci...betegség után egy ezüst is szépen csillog
A 4x200-as gyorsváltót kihagytad!ozsimiki írta:GO LACI, KATI, DANI!
Igazad vanfcbarca0827 írta:Mint láthatod engem érdekel! (Az előző hsz-t is idéztem...)kanty írta:Ahogy látom, sajnos nem valami népszerű az uszó Vb![]()
PEDIG, ma van Cseh Laci döntője.Hatalmas harc lesz közte és LOchte között, a győzelemhez valószinűleg vilagcsúcs kell.
Hajrá Laci Hajrá Kis GergőDe te megint kihagytad Hosszú Katinkát!
Illetve ma döntőben a: 4x200 méteres gyorsváltónk is! Az is éremesély! Gyurta Dani pedig a döntőért úszik! (mondani se kell, ez simán lehet arany is...)
Jó dolgunk van a VB-n!
Mint láthatod engem érdekel! (Az előző hsz-t is idéztem...)kanty írta:Ahogy látom, sajnos nem valami népszerű az uszó Vb![]()
PEDIG, ma van Cseh Laci döntője.Hatalmas harc lesz közte és LOchte között, a győzelemhez valószinűleg vilagcsúcs kell.
Hajrá Laci Hajrá Kis Gergő
Azért, Hosszú Katinkáról se feledkezzünk meg!kanty írta:200 vegyesen Cseh Laci és Kis Gergő is döntőbe jutott![]()
Laci a legjobb időt uszta Lochteval holtversenyben, mig Gergő 8.ik idővel döntős.
Holnap hatalmas harv lesz Laci és az amerikai között, aki csak teheti nézze és szurkoljon az első magyar aranyéremért