Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nem tudom minek nevezzem ezt az embert, de a gólt valóban nagyon szépen oldotta meg de sztem ezen a szinten nincs gyengébbik láb.chi omega írta:
nem akkora varázsló? mekkora?
http://www.youtube.com/watch?v=936_k_ieRPQ gólpassz
http://www.youtube.com/watch?v=LbH0tgEnejo a támadás agya (ráadásul ő szabadít fel az ellenfél elől)
http://www.youtube.com/watch?v=BJvWri0hOsE egy csel, zseniális és elegáns befejezés a gyengébbik lábával
nem akkora varázsló? mekkora?balazsfoci írta:Erre csak ennyit: pfff.Laza írta:Az lenne az egyetlen érdekes kérdésem...hogy hol vannak azok a Barca szurkolok,akik azt modták,hogy csak Zlatant ne..?!
ez azért érdekes első sorban mert most csak 4 olyan forumozot láttam,aki fényezi,Ibrát,viszont mikor még arrol szoltak a hirek hogy,Villa az első számú csatárjelölt akkor még pont az ellenkezőt irták,most akkor:
-Vagy divat szurkolok
-Vagy azért irták hogy ne off-olja ki senki...![]()
Nem zlatannak hanem a Barcának szurkol a legtöbb ember. Akár tetszik akár nem Ibrahimovic már a csapat tagja. Ha bizonyít megszeretik az emberek. Varga Tamás meg jól mondja. Minek hangoztatni amit már egyszer leírtam. Az idegesít engem még h mért mondják rá h Ibrakadabra. Nem akkora varázsló Ő.
De nincs harag, ugyehaze71 írta:Hát elég humoros volt az is, amit te írtál! Na üdv!kozod99 írta:Haze71, te vagy az új Humor Herold?
Ilyenkre tervezték a Humor topicot
Hát elég humoros volt az is, amit te írtál! Na üdv!kozod99 írta:Haze71, te vagy az új Humor Herold?
Ilyenkre tervezték a Humor topicot
Mitől is lenne varázs ló?balazsfoci írta: Nem akkora varázsló Ő.
Egy meccsen?kozod99 írta:Szntem jobb nála Villa, de ha lő 20 gólt talán váltzik a véleményem
Erre csak ennyit: pfff.Laza írta:Az lenne az egyetlen érdekes kérdésem...hogy hol vannak azok a Barca szurkolok,akik azt modták,hogy csak Zlatant ne..?!
ez azért érdekes első sorban mert most csak 4 olyan forumozot láttam,aki fényezi,Ibrát,viszont mikor még arrol szoltak a hirek hogy,Villa az első számú csatárjelölt akkor még pont az ellenkezőt irták,most akkor:
-Vagy divat szurkolok
-Vagy azért irták hogy ne off-olja ki senki...
Bocsi, de nem értem: mi értelme van az ilyen hozzászólásoknak?Laza írta:Az lenne az egyetlen érdekes kérdésem...hogy hol vannak azok a Barca szurkolok,akik azt modták,hogy csak Zlatant ne..?!
-Vagy divat szurkolok
egyeltalán nem rád céloztam..és ugyan azon voltam h samu maradjon!!de igy istökéletes csak Keirrison-maradhatott volna..és martin is...bali 15 írta:Én biztosítalak téged afelől hogy én kezdettől fogva Ibrát akartam. (vagy azt hogy Samu maradjon)Laza írta:Az lenne az egyetlen érdekes kérdésem...hogy hol vannak azok a Barca szurkolok,akik azt modták,hogy csak Zlatant ne..?!
-Vagy divat szurkolok
Nézd vissza a fórumot. Én megjegyeztem magamnak néhány nevet akik fikázták Ibrát. Majd jól megkapják.
Én biztosítalak téged afelől hogy én kezdettől fogva Ibrát akartam. (vagy azt hogy Samu maradjon)Laza írta:Az lenne az egyetlen érdekes kérdésem...hogy hol vannak azok a Barca szurkolok,akik azt modták,hogy csak Zlatant ne..?!
-Vagy divat szurkolok
Én mondtam, hogy Ibrát ne, de megismertem a hátterét. Például, nem tudtam, hogy 2 gyerekes boldog családapa, és férj. Egyre szimpatikusabb Ibra, és a pályán tudom, hogy milyen, jó csapatjátékos, egy kicsit önző, jól cselez, jól rúg, erős, nagyon jól tartja a labdát, és ráadásul jól fejel. Egyszerűen, engem kezd meggyőzni, mint ember. Játékosként pedig amúgy is nyagon bírom, és nagyon bízom abban, hogy megmutatja nekünk, mit is tud!Laza írta:Az lenne az egyetlen érdekes kérdésem...hogy hol vannak azok a Barca szurkolok,akik azt modták,hogy csak Zlatant ne..?!
-Vagy divat szurkolok
danikaa10 írta:És ismerve Messit, Xavit, Iniestát és a többieket nem lesz gond a beilleszkedéssel, biztos vagyok benne, hogy mindenki kedves lesz hozzá, plusz szerintem a játékosoknak is tetszett, hogy Ibra a kézműtéte előtt 'bemutatkozott'.![]()
De amúgy azért, hogy közelebb legyél a 100. hozzászólásodhoz nem kéne olyanokat írni amiket nem is gondolsz komolyan, vagy te csak a hozzászólás gyűjtés érdekében vagy itt?![]()
![]()
Nem kell aggódni. Pep nyilatkozta: "Amint megérkezik hozzánk, segíteni fogok neki, hogy a lehető legjobban beilleszkedjen majd az együttesbe"bojan95 írta:Kicsitt sajnálom most Ibrát minden videot amit megnézek olyan egyedül van![]()
De most komolyan kisit sajnálom
Sanama írta:Mért most komolyan mit vártál?bojan95 írta:Kicsitt sajnálom most Ibrát minden videot amit megnézek olyan egyedül van![]()
Hétfőn mutatták be, tegnap látta először a csapattársait.
Maxwell-t ismeri egyedül...
Ezért is nagyon jó,hogy sérülten is elutazott. Beszélni,ismerkedni tuda többiekkel.
És sokan mondták,hogy szerintük Alves nagy haverja lesz.
Hát azért annyira nem vagy abban biztos
Mért most komolyan mit vártál?bojan95 írta:Kicsitt sajnálom most Ibrát minden videot amit megnézek olyan egyedül van![]()