Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivan akkor ha oda ír egy ilyet? Mivel most regelt ezért nem tudja h ez egy lerágott csont.Meg nyílván kiakarta próbálni és nem jutott jobb dolog az eszébe..Belehalsz?????Tomsa írta:Amúgy télleg, most ideírsz egy olyan hsz-t amit már vagy 500an elmondtak, plusz első kommented. Ja és ott van a szavazás is mellesleg. Remélem elolvasod, mielőtt a modik törlik.
1. rész: egyet értek. Ronaldo-ról tavaly annyi hírt lehetett hallani. Hogy már Madridban vett házat, már ott lakik, már ott játszik stb., stb.marci. írta:A cikk lényege, hogy Masche testvére elárulta,
Ha megengeditek!Az ilyes fajta hireknek nem (nagyon) szabad hinni..Emlékezzünk csak Ronaldo féle dolgokra..Megkérdezték keresztapját,anutáját,testvérét(2007-ben) mindegyik azt állitotta ,hogy igen-igen jönni akar,már csak napok kérdése..Erre mi lett..2009-ben jött!1 szó mint 100,az ilyen hirekre ne adjatok!![]()
Csak ,hogy ne legyen OFF:
Szerintem fölösleges igazolnotok!Masc hova férne be?Yaya-Xavi-Ini óriási hármas,semmi pénzért nem szabad feltörni..Masc meg nem hiszem,hogy padot akar koptatni,ráadásul lenni is vetélytársa,Sergio és Keita személyében!Szvsz fölösleges igazolás lenne,úgyanúgy mint Csirg(....).Fölösleges "holmi" ukrán játékosokra költeni a pénzt,amikor kiváló utánpótlás lehetőségek vannak,pl Muniesa fiú is!
Na csak ennyit akartam.
A cikk lényege, hogy Masche testvére elárulta,
Robinho megszerzésére sok esély nincs.A City nem elad, hanem vesz agyba főbe és Robinho lenne az utolsó akit eladnának.palesz77 írta:fcbarca10 írta: a vezetőség megint egy cél felé összpontosíthat(én azt mondom: GYERE HAZA CESC!)
ja, majdnem elfelejtettem: balszélső kérdésbe még mindig ott van Robinho neve? csak mert ez a poszt nagyon "halk" mostanában. lehet, hogy nem lesz senki véve?
kösz a választ, tudatlan vagyok
danikaa10 írta:Nagyon remélem, hogy a Real nem tudja leigazolni Xabi Alonsot, mert ha a transzfer létrejönne biztos vagyok benne, hogy Mascheranot már nem adnák![]()
Amúgy csodálom, hogy még nem merült fel, hogy mondjuk 10 - 15 millió + Hleb, az argentinértHa nem akar az Interbe menni és mondjuk nem feltétlenül csak a Stuttgartot részesíti előnybe még lehetne is belőle valami, igaz nem én vagyok Txiki szóval azt hiszem ezt az elméletet be is fejezem.
akkor ennek lőttek így nem is lenne értelme.fcbarca10 írta:Chygrynskiy távolodóban:
Becserélték a Temesvár elleni BL meccsen, így pedig nem játszhatna a sorozatban a Barcával, ez pedig elég nyomós érv ahhoz, hogy ne vegyék meg 20 millióért.
Persze a bajnokságban simán játszhatna, de majd kiderül mi lesz.
na, ez jó jelfcbarca10 írta:Chygrynskiy távolodóban:
Becserélték a Temesvár elleni BL meccsen, így pedig nem játszhatna a sorozatban a Barcával, ez pedig elég nyomós érv ahhoz, hogy ne vegyék meg 20 millióért.
Persze a bajnokságban simán játszhatna, de majd kiderül mi lesz.
ribery a reálba akar menni és a bayern naon magas árat kér érte, robben meg a reálé nem hiszem h sok esély van rá, ezeken kívül midennben 1et értek.horybazs írta:Szerintem a Barcelona idén iszonyatosan rossz átigazolási politikát követ! Elmegy Hleb, elmegy Cáceres. Őket nem lett volna szabad elengedni, mert mindketten még hasznára válhattak volna a Barcának. Vagy legalábbis igazolni kell még egy középpályást és Cáceres helyére középsővédőt, meg jobbhátvédet! Meg áén nem középcsatároakt vennék hanem szélsőcsatárt. Én Riberyt vagy Robbent ostromolnám Txiki helyében!! Mit gondoltok erről?
az, hogy jó lenne persze,horybazs írta:Szerintem a Barcelona idén iszonyatosan rossz átigazolási politikát követ! Elmegy Hleb, elmegy Cáceres. Őket nem lett volna szabad elengedni, mert mindketten még hasznára válhattak volna a Barcának. Vagy legalábbis igazolni kell még egy középpályást és Cáceres helyére középsővédőt, meg jobbhátvédet! Meg áén nem középcsatároakt vennék hanem szélsőcsatárt. Én Riberyt vagy Robbent ostromolnám Txiki helyében!! Mit gondoltok erről?