Én most a basel-el kezdtem, a bajnokságba veretlen vagyok, bl-ben pedig a juventustól kaptam ki 1-0ra idegenbe, ami szerintem nem olyan rossz eredmény

Sajnos én se tudok rá megoldást ( ritkamerx írta:nekem olyan problémám lenne, hogy a data editor nem indul el, a játékkal semmi baj, de tegnap újratelepítettem az xp-t és azóta az editornak valami baja van már vagy 3x újraraktam a játékot is de semmi, pedig a nyári igazolásokat szeretném benne beállítani![]()
szóval ha valaki tudja mi a baja, az legyen olyan kedves és írja le nekem.
ja és ami a lényeg a data editor.exe file indításakor azt írja, hogy az "alkalmazást nem sikerült elindítani mert helytelen a konfigurációja"
Engem is érdekelne ez az editor dolog. Szívesen frissítgetném az igazolásokat.abreu írta:Bocsi én nem tudok segiteni, de mi az a data editor, le tudnád irni, vagy esetleg egy linket küldeni ahonnan letudom tölteni?!merx írta:nekem olyan problémám lenne, hogy a data editor nem indul el, a játékkal semmi baj, de tegnap újratelepítettem az xp-t és azóta az editornak valami baja van már vagy 3x újraraktam a játékot is de semmi, pedig a nyári igazolásokat szeretném benne beállítani![]()
ja és ami a lényeg a data editor.exe file indításakor azt írja, hogy az "alkalmazást nem sikerült elindítani mert helytelen a konfigurációja"
Bocsi én nem tudok segiteni, de mi az a data editor, le tudnád irni, vagy esetleg egy linket küldeni ahonnan letudom tölteni?!merx írta:nekem olyan problémám lenne, hogy a data editor nem indul el, a játékkal semmi baj, de tegnap újratelepítettem az xp-t és azóta az editornak valami baja van már vagy 3x újraraktam a játékot is de semmi, pedig a nyári igazolásokat szeretném benne beállítani![]()
De lehet menny rá a mérközések ablakra, a barátságos meccs előtti ferde nyilacskára (ferde háromszögre) kattints és akkor tudod törölni a mccset. De azt is belehet állítani h te szervezd a barátságos meccseket.LM10 írta:Srácok a barátságos meccsek közül nem lehet őket törölni amelyiket akarom? idegesít, h vmikor naponta játszok.
Lesz átigazolási patch az átigazolási szezon vége után pár nappal ...S.Agüero írta:Én majd ha lezáródtak az átigazolások kezdek egyet a barcával és azokat veszem annyiért akiket/amennyiért megvettünk átmegyek az interhez mivel 45ért+ eto'o nem tudom megvenni és még akit veszünk annak a csapat menedzseréhez ha nemtom annyiért megvenni a játékba mint igazából![]()
Mit szóltok, lehet fura előszörre mikor kitaláltam nekem is fura volt kicsit![]()
De mostanra megtetszett az ötlet
Próbáljátok ki ti is
Nem kell kiröhögni, én például, mikor először játszottam vele, nem tudtam továbblépni, pedig majdnem kiszúrta a szemem a folytatás gomb. Kell ehhez rutin. Igaz, az még a 2007 volt.fcbarca0827 írta:apti5 írta:Annyit kérdeznék hogy nem tudjátok hogy lehet igazolni FM2008-ban?Hát szerintem, ha erre nem jöttél rá magadtól, akkor inkább hagyd abba a játékot...
![]()
![]()
![]()
Én kezdtem egy karriert profi múlttal, munkanélküliként, a szlovén ezüstérmes Kopertől kaptam állást, velük az UEFA-kupa csoportkörébe jutottunk (Dortmund-Fener-PSG-Steaua négyes ejtett ki, de legalább a románokat megvertük), a bajnokságban és a kupában nem ment, úgyho nem sokkal szezon vége előtt lemondtam. Aztán jött az Odra Wodzislaw, akik frissen estek ki a lengyel másodosztályba, velük egyszerűen meccset nem bírtam nyerni, novemberben lemondtam. Aztán a magyar bajnokság 15. helyén szerénykedő Vasas ajánlott állást, őket behoztam 11. helyre, kupákban nem sikerült alkotni, sztem a sok új igazolás volt az oka. (szezon elején is vettek sok embert, meg télen én is hoztam 6-8at)messideco írta:Ok.Koszi. Melyik csapatot menedzselitek? Én a Barcát...
apti5 írta:Annyit kérdeznék hogy nem tudjátok hogy lehet igazolni FM2008-ban?
lionel85 nagyrészt elmondta, csak annyit tok hozzátenni, h a játék is szokta írni, h a morált legjobban meccsek nyerésével lehet növelni, és sztem akinek meg nem adsz lehetőséget, azt tedd elérhetővé a tarcsi számára (ez leginkább a fiatalabbaknál működik) Aki meg korábban stabil kezdő volt, de most padozik, az nem elégszik meg ezzel, szal ha az ilyenekre nincs szükséged, add elmessideco írta:Helo. 3 napja játszok a játékon. A csapatom morálja nagyon alacsony(nem a játékosoké). Mit lehet csinálni, hogy jobb legyen?