Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban nem ízlik neki a Barca. Ha eladjuk, akkor legalább 10 milliót ki kéne facsarni az üzletből. Főleg, hogy az Internek is kell kárpótlást adni. De hogy miért nem jó neki az Inter, fél hogy nem játszik? Hát Istenem! Maradt volna az ágyusoknál.palesz77 írta:jaja, adjanak érte 6 misist, aztán menken örökrealbicelesteX írta:El kell adni a Stuttgartnak!ha akarják vigyék el de örökre!Nem kell ilyen játékos a keretbe!szerintem Hlebnek nincs jövője a Barcánál, mivel láttuk, Jonathan pl már most jobban játszik ITT, mint Hleb. szóval szerintem fontolóra kéne venni az eladását, és a befolyó pénzből valamelyik középpályás igazolásába fektetni: Mascherano v. Cesc
Hát figyelj.palesz77 írta:jaja, adjanak érte 6 misit, aztán menjen örökrealbicelesteX írta:El kell adni a Stuttgartnak!ha akarják vigyék el de örökre!Nem kell ilyen játékos a keretbe!szerintem Hlebnek nincs jövője a Barcánál, mivel láttuk, Jonathan pl már most jobban játszik ITT, mint Hleb. szóval szerintem fontolóra kéne venni az eladását, és a befolyó pénzből valamelyik középpályás igazolásába fektetni: Mascherano v. Cesc
Foleg ha 4.5 millat kell fizetnunk az Internek sok nem marad..palesz77 írta:a befolyó pénzből valamelyik középpályás igazolásába fektetni: Mascherano v. Cesc
jaja, adjanak érte 6 misit, aztán mennyen örökrealbicelesteX írta:El kell adni a Stuttgartnak!ha akarják vigyék el de örökre!Nem kell ilyen játékos a keretbe!
Na most úgy áll a helyzet, hogy Hleb visszautasította az Intert, nem szerződik Milánóba. Helyette inkább elfogadná a Stuttgart egy éves kölcsönajánlatát, mivel nem szeretne még egy évet a padon ülni, megtanulni egy új nyelvet, stb.. A Stuttgartnál biztosítékot kapott, hogy alapember lesz és neki most ez a fontos.LM10 írta:Most akkor Hleb-el mivan? Inter vagy Stuttgart?
hát ahhoz képest Mourinho már lenyilatkozta hogy örül hogy sikerült megszerezni egy olyan kpt mint Hleb..albicelesteX írta:Különben Hleb még nem ment el az Interbe!Főleg nem Maxwellért cserébe!Barcaádám írta:
különben Hleb MAXWELLÉRT CSERÉBE MENT AZ INTERBE
csakhogy mindenki tudja
Különben ezt rajtad kívül mindenki tudja!
Ezt azért gondold végig...Barcaádám írta: és ennek meg megvennénk Csigrinszkijt...ez egyszerűen fölösleges..
aki ukrán bajnok..
egyedül azér lenne érdemes mert megnyerte az uefa kupát ami nagy cím de akkoris..
Különben Hleb még nem ment el az Interbe!Főleg nem Maxwellért cserébe!Barcaádám írta:
különben Hleb MAXWELLÉRT CSERÉBE MENT AZ INTERBE
csakhogy mindenki tudja
Valdés, Pinto, Jorquera, Piqué, Márquez, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Ibrahimovic, Messi, Bojan, Henry, Keita, Alves, Abidal, Touré, Pedro, Sergio, Maxwell, Henrique, Victor Sanchez, Jeffren, Muniesa, Font and JonathanTicsi 23 írta:
Valaki leírná az USA-ba utazó keretet? Olvasgattam visszafelé, de nem találom, ha esetleg már volt, akkor bocs.
Valaki leírná az USA-ba utazó keretet? Olvasgattam visszafelé, de nem találom, ha esetleg már volt, akkor bocs.kabekabe írta:Hát neki még lesz lehetősége jövőre is meg az után is. Pedro és Jeffren meg idősebb nála jóval. Örülök, hogy ők mennek, megérdemlik, de talán Dalmau mehetett volna, mert így lenne egy Alves csereember.Titinho írta:Sajnálom egyébként, hogy Assulin nem tart a többiekkel Amerikába.Ott még megnéztem volna mit tud a srác.
Hát neki még lesz lehetősége jövőre is meg az után is. Pedro és Jeffren meg idősebb nála jóval. Örülök, hogy ők mennek, megérdemlik, de talán Dalmau mehetett volna, mert így lenne egy Alves csereember.Titinho írta:Sajnálom egyébként, hogy Assulin nem tart a többiekkel Amerikába.Ott még megnéztem volna mit tud a srác.
na mostmár valaki mondja meg milyen lábasTitinho írta: Én pont fordítva tudom.Alapvetően BAL lábas, de a jobb lábát is előszeretettel használja. Most néztem utána a kis Pedritonak, hogy a tavalyi szezonban amikor nem a felnőtt csapatnál volt, akkor ugye az Athleticnél szerepelt, méghozzá elég jól, hiszen 17 meccsen lépett pályára és ezeken 10 gólt lőtt.
Ahogy visszatértek a fiúk az angliai túráról nem hiába erősítette meg Pep is, hogy most már Pedrito az első csapat tagjának tekinthető. Egy tökéletes csere lehet mindkét oldalra, bár én főként Messi cseréjeként tudom elképzelni a csapatban.
Sajnálom egyébként, hogy Assulin nem tart a többiekkel Amerikába.Ott még megnéztem volna mit tud a srác.
Ja elírtam bocs!palesz77 írta:pontosan, kell nekünk is a csatár. adjuk kölcsön Pedrot? minek, ha nálunk is annyit játszana kb, mint ott, és legalább a Barcát segíti, nem az Arsenalt.
amúgy Cech leigazolásáról szó se voltgondolom Cescet akartál írni... amúgy én örülnék neki, rotálva simán játszana fél szezont, és ha valaki még le is sérülne...(de azért remélem nem fog)
szerk: PEdro jobblábas, de pl ballal is szokott szögletet beadni... szóval nála nincs nagyobb jelentősége
Én pont fordítva tudom.palesz77 írta:szerk: PEdro jobblábas, de pl ballal is szokott szögletet beadni... szóval nála nincs nagyobb jelentősége
pontosan, kell nekünk is a csatár. adjuk kölcsön Pedrot? minek, ha nálunk is annyit játszana kb, mint ott, és legalább a Barcát segíti, nem az Arsenalt.Varatrix írta: De nekünk is kell egy csere csatár.![]()
Bojan biztos nem megy kölcsön.
Fiataljaik nekik is vannak.
RVP az egyetlen kiforrot jó csatárjuk.
Bentner, Vela, Eduardo a fiatalok sorában.
Minek álljon be Bojan az alsó sorba?
Én nem győzöm azt sem hangsúlyozni, hogy minek Cech a padra?
Jah! Én is úgy néztem, hogy mindkét lábával jól tolja.CFirpo3 írta:Pedro mindkét lábával nagyon jó.Ticsi 23 írta:
Nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy inkább kérdezem:
Pedro nem jobb lábas?![]()
Varatrix: Eduardo nem fiatal.26 éves.
Pedro mindkét lábával nagyon jó.Ticsi 23 írta:
Nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy inkább kérdezem:
Pedro nem jobb lábas?