Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak azt nem értem, hogy most ez fog menni még 1 hónapig?balazsfoci írta: Nem diszkriminálom mert elismerem hogy jó játékos, de mindenki el van dőlve tőle, holott szerintem semmivel sem jobb mint Eto'o, és semmit nem tett még le az asztalra. Csak Eto'o már bizonyított itt náluk.
Am szerinted nem sablonos amit nyilatkozott?
Mondhatta volna, csak az nem lett volna igaz talán... -.-megérem a 45 milliót+ Eto'o-t mert én vagyok a világ legjobb csatára jelenleg, és mindenki annyit ér amennyit kifizetnek érte Rolling Eyes Rolling Eyes
Nem diszkriminálom mert elismerem hogy jó játékos, de mindenki el van dőlve tőle, holott szerintem semmivel sem jobb mint Eto'o, és semmit nem tett még le az asztalra. Csak Eto'o már bizonyított itt náluk.Varatrix írta:És mert mi birka népség vagyunk ezért igazat is adunk nekik...balazsfoci írta:Ennyi ember nem vaktában állít ilyent.![]()
Ne nevettess!
Semmi rosszat nem mondott.
Bár a te esetedben mindegy mert ha azt nyilatkozza, hogy "mindenki [auto_cenzúra] csak én nem", akkor jön a hsz, hogy mekkora arca van.
Vagy lenyilatkozza azt ami most, akkor ez meg "milyen sablonos má?".
Jót tulajdonképpen nem tehet, mert diszkriminálod?
És mert mi birka népség vagyunk ezért igazat is adunk nekik...balazsfoci írta:Ennyi ember nem vaktában állít ilyent.
Teljesen igazad van. Ez nagyon szimpatikus, de amikor valaki ilyent ír h eddig várakozás felett teljesít, az nagyon ki tud akasztani, mert még semmit nem mutatott, csak meglátogatta a csapattársait, és nyilatkozott egy kétségkívül szimpatikusat. Más lenne a helyzet ha ez a nyilatkozat már nem hangzott volna el minden játékos szájából aki egy kétségkívül elit klubba igazol. Tudod mi volt az Őszinte? Az h Eto'o azt nyilatkozta h nem mezcsókolgatással akarja a szurkolók szeretetét elnyerni hanem a pályán letett teljesítményével. Na ilyet még nem hallottam senkitől. Nem is nagyon mutogatta magát Eto'o a közönség előtt. Szép csendben meglövi a maga 40 gólját és közben megy fel az ázsiója.faithnomore írta:nem tudom balazs te hogy vagy vele, lehet hogy ez is gusztustalan, de bennem más érzések vetődtek fel mikor kézműtétje előtt meglátogatta csapattársait inkább
Micsoda? Mit tett eddig le itt nálunk. Nyilatkozni én is tudok ilyeneket. Minden álmom volt a Barcában játszani, meg h fejlődni akarok és tanulni, meg a csapat a lényeg(ami így is van, de majd ha azt az alázatot látom rajta mint Messin, vagy Xavin, vagy Iniestán akkor elhiszem h így is gondolja). Azt kihagyta h köszönöm a szurkolóknak meg anyámnak meg ennek meg annakgekkodan írta:Eddig hihetetlen szimpatikus és minden várakozás felett teljesít...
Eto'o mögött és mellett a világ legjobbjai játszotttak! Szerintem Ibra is lesz olyan eredményes. Pláne, hogy 16-on kívülről is veszélyes, ráadásul magas is, így légiveszélyt is jelent az ellenek.culinho írta: Hogy Eto'o avagy Ibra-e a jobb játékos azt én nem tudom, lehet Ibra erősebb, technikásabb, látványosabb, de lehet Eto'o eredményesebb. Az én szemszögemből azt várom leginkább, h az ellenünk játszó csapatok 90%-a által alkalmazott 10 emberes védekezést könnyebb lesz feltörni, lesz értelme szögletet rúgni - és szabit -, lesz akire lehet majd szélről ívelni, és több átlövést láthatunk. Imádom a csiki-csuki játékunkat a kapu előtt, de van olyan csapat (Chealse), amelyik ellen ez kevés és hosszú a szezon, el fognak fáradni a fiúk, néha jól jönne majd egy amolyan "ingyen pont".
Egy szó, mint száz, mutasd meg Zlatan! Visca el Barca.
Nagyon jól járt az Inter, ez igaz. De nem ők, hanem mi voltunk kényszerhelyzetben.visca el barca írta:így van. és ha akar, akkor a 45 milliobol vehet nyugodtan két fiatal tehetséget, vagy akár bármilyen sztárjátékost. azért ha igy nézzuk sokkal jobban jártak mint mi...FCB 4 ever írta:Az Inter viszont rengeteget erősített a két játékossal!(Eto'o, Hleb)
Off: A cikk azt irja 1 hetet kell kihagynia, míg a Gamper 19-edikén leszVaratrix írta:Tévez megsérült.Laci0820 írta:Tevez, Robinho, Adebayor - Messi, Ibra, Henry !!! Nagy lesz!![]()
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... ban_-25698
Kár érte én is megnéztem volna, ezeket a Tridentéket.
Tévez megsérült.Laci0820 írta:Tevez, Robinho, Adebayor - Messi, Ibra, Henry !!! Nagy lesz!
I want to enjoy the moment. I’m here to enjoy myself and learn. I want to play with the best, and the best team is Barcelona. I want to be an even better player, and I know I will become even better, but I have to work hard and have the best players around you. A better environment than this is impossible.Will this be the contract of your life?
így van. és ha akar, akkor a 45 milliobol vehet nyugodtan két fiatal tehetséget, vagy akár bármilyen sztárjátékost. azért ha igy nézzuk sokkal jobban jártak mint mi...FCB 4 ever írta:Az Inter viszont rengeteget erősített a két játékossal!(Eto'o, Hleb)