Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írd le hogy milyen kell és lehet hogy valaki megcsinálja...Lehet én is hozzákezdek...(Bár nemvok vmi ps mestermarci. írta:Valaki ráér csinálni egy siget,egy madridistának?
Nem focis kellene!Aki ráér legyen szives irjon ide a topicba,és elmondom milyet szeretnék!Remélem valaki vállalja..
Nyugodtan írhatod, nincsenek előítéleteink.marci. írta:Valaki ráér csinálni egy siget,egy madridistának?
Nem focis kellene!Aki ráér legyen szives irjon ide a topicba,és elmondom milyet szeretnék!Remélem valaki vállalja..
Nem, nem csak akkora lehet.Been001 írta:Fogadd már el hogy csak 100*100-as lehet az avatarod! Légyszíves:)I Love Barça! írta:megcsináltam,de nekem mért nem lehet 130*160 az avatarom?
nekem csak a 100*100at engedi..
Kösz. (szerintem mindenki nevében)...
Fogadd már el hogy csak 100*100-as lehet az avatarod! Légyszíves:)I Love Barça! írta:megcsináltam,de nekem mért nem lehet 130*160 az avatarom?
nekem csak a 100*100at engedi..
http://wallpapers.latestscreens.com/mak ... our-01.jpgHouse írta:Légyszi keress hozzá egy képet.messi4ever írta: 770*145 pixel kössz örök hála
csak annyi hogy legyen rajta hogy call of duty, meg a nVedia tEam ahogy fent leírtam.
Örök hálaNem megy nekem ez a képkeresés.
Bocs, de nem csinálok 3 karakteres képeket, nem szeretem összenyomorítani őket 1 sigbe. Már "belém nevelték" hogy csak 1 focal legyen 1 sigen. És amúgy se tudok focis sigeket csinálni, max ha van ihlet.Fecooo írta:Slither, megkérhetlek, h csinálj nekem egy siget a 100 gólos Tridentéről? középen Samuval, egyik oldalán Titi, a másik oldalán értelemszerűen Messi.a nevek mellé kéne rá, h 100 gólt szereztek (vhogy frappáns módon) és a szó: tridente. a stílust rád bízom.
(remélem nem gond House, csak gondoltam, megkérem őt is, mert ha ketten készítetek, az csak nekem jó)
köszi előre Slither! (és neked is House)
Leírtam,h mit kellene csinálnod....de még mindig nem tetted meg.I Love Barça! írta:oké,lenne még1 kérdésem.
amit slither linket nekem ott az áll h az a avatar maximum 130*160
avatar beállításánál pedig ez áll:Egy kép, mely a hozzászólásokban a nevednél lesz látható.
Az avatar nem lehet szélesebb, mint 100 pixel, és nem lehet magasabb, mint 100 pixel. A mérete nem lehet nagyobb, mint 10 KByte.
most akkor mi az igazság?
Légyszi keress hozzá egy képet.messi4ever írta: 770*145 pixel kössz örök hála
csak annyi hogy legyen rajta hogy call of duty, meg a nVedia tEam ahogy fent leírtam.
Örök hála
770*145 pixel kössz örök hálaHouse írta:Méretek?messi4ever írta:valaki csináln nekem egy call of duty 1 fejlécet rajta hogy nVedia tEam szó mind zöld csak a V és az E szürke. Örök hála.
én a helyedben halélgatnék Slitherre és nem kötekednék. vedd képet 150 pix magasra, és akkor nem kell kivenned az aláírásodból sorokat...I Love Barça! írta:oké,lenne még1 kérdésem.
amit slither linket nekem ott az áll h az a avatar maximum 130*160
avatar beállításánál pedig ez áll:Egy kép, mely a hozzászólásokban a nevednél lesz látható.
Az avatar nem lehet szélesebb, mint 100 pixel, és nem lehet magasabb, mint 100 pixel. A mérete nem lehet nagyobb, mint 10 KByte.
most akkor mi az igazság?