Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, mindennel együtt került 66 millába, amiből mindössze 46-t kell kifizetni.khtomka írta:sziasztok
Tehát Ibra a plussz 0.5 %-al került 45,675 millába + Etoo 20 milliós ára + Hleb 1 évre fizetése 70% -val közel járunk a 70 millióhoz. Külön öröm hogy ebből 1,3 millió a Madridnak megy.
Drágább volt mint Kakade tényleg egykutya mind a két elnök. Egyébként meg nagyon örülök hogy ilyen játékosok kerültek a spanyol ligába. Élmény lesz nézni a bajnokikat. Viszont a középpályátokat egy kicsit vékonykának érzem, előrebocsátom nem a kezdőre gondolok.
Etoo jövőre 0 euróért távozott volna. Ez a csere egy zseniális ötlet volt hisz pénzt lehetett csinálni a lassacskán lejáró Etoo-ból. Ja és ne mond h drágább volt mint kaka mert csak 46 milka ugrott el a kasszából. (és persze nem hitelbőlkhtomka írta:sziasztok
Tehát Ibra a plussz 0.5 %-al került 45,675 millába + Etoo 20 milliós ára + Hleb 1 évre fizetése 70% -val közel járunk a 70 millióhoz. Külön öröm hogy ebből 1,3 millió a Madridnak megy.
Drágább volt mint Kakade tényleg egykutya mind a két elnök. Egyébként meg nagyon örülök hogy ilyen játékosok kerültek a spanyol ligába. Élmény lesz nézni a bajnokikat. Viszont a középpályátokat egy kicsit vékonykának érzem, előrebocsátom nem a kezdőre gondolok.
Látom sikerült megérteni a mondanivalónkat...Nazario írta:Végülis igazad van. Valóban kicsit többen figyelnek rá. Pont ezért kéne megválogatnia a szavait, sőt, Perezről példát véve elhárítani a kérdéseket. A saját csapatával törődnie, amelyik története egyik legcsodálatosabb időszakát éli. De nem, ő még ünnepelni sem tud rendesen. Még a "világ legjobbját" sem tudja bemutatni önfeledten.
Győzni is tudni kell.
Végülis igazad van. Valóban kicsit többen figyelnek rá. Pont ezért kéne megválogatnia a szavait, sőt, Perezről példát véve elhárítani a kérdéseket. A saját csapatával törődnie, amelyik története egyik legcsodálatosabb időszakát éli. De nem, ő még ünnepelni sem tud rendesen. Még a "világ legjobbját" sem tudja bemutatni önfeledten.Varatrix írta:Ti pedig folyamatosan ezzel foglalkoztok.
Csak azt csinálja amit ti.
Csak ő nem egy fórumon, és kicsit többen figyelnek rá.
Laportának is van véleménye úgy ahogyan nektek.
Ti pedig folyamatosan ezzel foglalkoztok.Nazario írta:Amíg Laporta folyamatosan a Madridról és a piac felborításáról beszél, addig nem látom be, miért kéne hallgatnom. Elnézést, hogy nem osztom az általános Barcás álláspontot.
Galliani urat sem én hoztam szóba. Az pedig szerintem logikus, hogy lehetett volna játékosokat bevonni az üzletbe a Kaká transzfer kapcsán is.
Nem így történt. Attól még az nem Perez hibája, hogy a Milan vezetők a 80 milliós idei bevételüket valahogy nem akarják visszaforgatni. Nem a Madrid hibája, hogy féláron akar vásárolgatni Fester bácsi évek óta és kifogásokat keres.
Nem arról van szó,h baj,h nem osztod a "Barcás álláspontot" hanem arról,h szerintem már kicsit unalmas így 50edszer is elkezdeni erről beszélni.Nazario írta:Amíg Laporta folyamatosan a Madridról és a piac felborításáról beszél, addig nem látom be, miért kéne hallgatnom. Elnézést, hogy nem osztom az általános Barcás álláspontot.
Galliani urat sem én hoztam szóba. Az pedig szerintem logikus, hogy lehetett volna játékosokat bevonni az üzletbe a Kaká transzfer kapcsán is.
Nem így történt. Attól még az nem Perez hibája, hogy a Milan vezetők a 80 milliós idei bevételüket valahogy nem akarják visszaforgatni. Nem a Madrid hibája, hogy féláron akar vásárolgatni Fester bácsi évek óta és kifogásokat keres.
Ez már régen ki lett beszélve...talán túl sok is volt rá a szó.Ezért felesleges volt idejönnöd.Ha erről szeretnél beszélgetni keress más fórumokat ahol még esetleg nem beszéltek eleget a dologról...Nazario írta: Amúgy állítólag érdeklődnek Huntelaar iránt. Milyen egyszerű lett volna bevonni a Kaká transzferbe a 20 milliót taksáló hollandot. Kaká máris 50 milliónál kevesebbe került volna bizonyos logika szerint.Huntelaar még a végén a Madrid nyakán marad, létszám felettiként, a fizetése csak pénzkidobás, ha azt is levontuk volna az árból, akkor máris csak egy picivel lennénk 40 millió fölött.
![]()
Ez nem hiszem, hogy megtörténne.marci. írta:Itt nem Laporta mondandójával van a baj, hanem hogy meddig fogja ezz szajkózni..Csak nézzétek forditva a helyzetet:Nem idegesitene,ha Perez minden nyilatkozatában ócsárolná a Barcelonát,és Laporát,hogy mekkora balfallosz üzletet csinált?
A többi válaszod meg barátom vicc, már ne is haragudj. Fevernova barátom is jól mondta, 3 hónappal ezelőtt még mindenki Laporta seggét nyalta, hogy de jó lenne egy ilyen elnök.
Szerintem senki se azt vitatja ,hogy nincs igaza!Mert igaza van!Drága pénzekért vettünk embereket,súlyos millókért ,hitelből,annak ellenére , hogy inkább a népnek adták volna!De megtörtént,ez van.Laportanak is elég lenne egyszer elmondani,hogy csúnya Madrid...mondandójából ami nem igaz akkor grat!
Meg is találtam báttya:marci. írta:Köztudott , hogy Galliani és Perez jó barátok, nem hisem,hogy Galliani úr kritizálta Perez-t!Vagy ha 1 linkel ezt alátudod támasztani..Milantól Galliani
Laportának kéne orvos?Benceee14 írta:laporta elnök úr pedig ássa el magát, egy szánalom ez az ember. El kéne menni orvoshoz mert már betegesen ellenzi aReal Madridot. Méghgoy ők nem borítják fel a piacot mert nem bankkölcsönöznek há' én kérek elnézést
Szerintem nem puffogtam,csak leirtam a véleményem..Kedves MArci nem tudom mit puffogsz...???
Ezt te honnan tudod?Kérdezem én mikor még Perez sehol sem volt a Madridista szurkolók 80 százaléka tudod milyen elnök után könyörgött?
Olyan ,mint Laporta!
Ez igaz!Igaza is van..(nem ezt vitattam,ha észrevetted volna)hanem hogy mindig elmondja,lovagol rajta,ameddig csak lehet,ez a nem jó!Laporta megmondta a frankót megint,hogy a Barcanak legalabb nem kellett hitel.
Igazán király módon oldod meg marci. Ez lúzer, ennek elhoztuk a kedvencét, a másik meg nem igaz...
1 játékost!Nem hiszem,hogy ti is csak úgy ki tudtatok volna pöngetni 80 millát..Ronaldo meg kellett mint 1 falat kenyérhitelből igazolnak
Nem azzal van a baj,hanem hogy mennyiszer!meg hadd lehessen már neki.
Mi a nem jó?Azt hogy kapásból nem tudunk kifizetni 80 milliót?hogy valami nálatok nem jó.
Szerintem Berlusconira gondolt. Nem?Köztudott , hogy Galliani és Perez jó barátok, nem hisem,hogy Galliani úr kritizálta Perez-t!Vagy ha 1 linkel ezt alátudod támasztani.. Wink
www.madridista.hu/forumBenceee14 írta:forrás?a Madridista szurkolók 80 százaléka tudod milyen elnök után könyörgött?
Olyan ,mint Laporta!![]()
![]()
Mégha igaz is..Túl sokat lovagol rajtun , nem gondolod?Minden nyilatkozatában fikázza a Realt..Inkább a saját dolgával kéne törődnie!Fáj az igazság jóbarát?
Platini 1 lúzer,ezt mindenki tudja!Most nem csak ez,hogy a Real-t oltja,hanem az egész elnöksége 1 vicc..amikor még az UEFA elnöke is kritizálta
Ő nem véletlen...elhoztuk a kedvencéta MU mestere Ferguson
Köztudott , hogy Galliani és Perez jó barátok, nem hisem,hogy Galliani úr kritizálta Perez-t!Vagy ha 1 linkel ezt alátudod támasztani..Milantól Galliani