Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
pokemon77
Barça B

2009.07.28. 14:34:29

khtomka írta:sziasztok

Tehát Ibra a plussz 0.5 %-al került 45,675 millába + Etoo 20 milliós ára + Hleb 1 évre fizetése 70% -val közel járunk a 70 millióhoz. Külön öröm hogy ebből 1,3 millió a Madridnak megy.

Drágább volt mint Kaka :lol: de tényleg egykutya mind a két elnök. Egyébként meg nagyon örülök hogy ilyen játékosok kerültek a spanyol ligába. Élmény lesz nézni a bajnokikat. Viszont a középpályátokat egy kicsit vékonykának érzem, előrebocsátom nem a kezdőre gondolok.
Nem, mindennel együtt került 66 millába, amiből mindössze 46-t kell kifizetni.
Végül is lehet azt mondani, hogy Ibra a világ legdrágább játékosa mert E2 értéke 100 milla így Ibra 146 millába került. :)
Been001
Jugador del Barça

2009.07.28. 14:33:35

khtomka írta:sziasztok

Tehát Ibra a plussz 0.5 %-al került 45,675 millába + Etoo 20 milliós ára + Hleb 1 évre fizetése 70% -val közel járunk a 70 millióhoz. Külön öröm hogy ebből 1,3 millió a Madridnak megy.

Drágább volt mint Kaka :lol: de tényleg egykutya mind a két elnök. Egyébként meg nagyon örülök hogy ilyen játékosok kerültek a spanyol ligába. Élmény lesz nézni a bajnokikat. Viszont a középpályátokat egy kicsit vékonykának érzem, előrebocsátom nem a kezdőre gondolok.
Etoo jövőre 0 euróért távozott volna. Ez a csere egy zseniális ötlet volt hisz pénzt lehetett csinálni a lassacskán lejáró Etoo-ból. Ja és ne mond h drágább volt mint kaka mert csak 46 milka ugrott el a kasszából. (és persze nem hitelből :!: )
Visca El Barca!

Kép
Kép
khtomka
Jugador d'estrella

2009.07.28. 14:27:20

sziasztok

"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Martin6
Barça B

2009.07.28. 14:20:31

Sziasztok!

Előre is bocsi, de meg kell védenem a magamét! :wink:
Olvasgattam és azt látom, hogy most a Realt mindenki, egész Európa utálja! Meg hogy Fergi meg Galliani is panaszkodott, hogy így meg úgy felborítják, felborították a piacot, hogy a Milan nem tudja megvenni Huntelaart mert drága, stb.! De kérdem Én, hogy ha ez ennyire nagy baj akkor miért adták el Kakát meg CR-t ennyi pénzért? Ők megkapták érte a komoly pénzt de visszafelé,ha költeni kell már nem tetszik nekik a dolog? De ezt most komolyan kérdem! Mert itt adás-vételről volt szó! Szóval ha a ManU meg a Milan annyira nem akarta volna eladni Őket akkor úgysem adja el! Mert azt mondják hogy nem és kész! Ennyi! Szóval akkor most a Milan se sírjon hogy nem tudnak játékost venni mert az Ő kezük is úgyan úgy benne van hogy Drágaszááág van a piacon! És most lehet mondani hogy a Real megfűzte a játékosokat, a klub tudta nélkül meg hasonló, de ha tényleg így volt akkor a Klubok miért nem panaszkodtak az UEFA-nál? Hisz Platini úgysem csípí a Realt, biztos siker lett volna! Szóval itt kár a felborult piacról beszélgetni, meg hogy ezért mindenki a Real-t szidja! Ha valaki nem akar eladni akkor nem ad el! Mert szerintem bárki dobálózhatna nálatok is 100 milliókkal akkor sem adnátok el Messi-t ! Úgyhogy ez két félen múlik hogy lesz-e üzelt vagy sem! Na bocsesz csak gondoltam leírom! Várom a véleményt az álláspontomról!
Am grat Ibrához, szerintem hatalmas fogás volt!

Üdv mindenkinek! Szép napot!

Martin
! ! ! ! ! Madrid Forever ! ! ! ! !
Been001
Jugador del Barça

2009.07.28. 14:01:46

Visszaolvastam egy pár oldalt és ahogy látom nevetségesen szánalmas amit a madridisták csinálnak...Nem unjátok hogy mindent megmagyaráztok valami hülyeséggel?? Egyértelmű hogy nem csak Laporta kritizálja a realt hanem az összes nagyobb klub vezetője...
Amúgy én feleslegesnek tartom h itt győzködjük egymást mert úgyse fogja senki megváltoztatni a véleményét... Főleg nem egykét nevetséges margitista :evil:
Visca El Barca!

Kép
Kép
Nazario
Jugador del Barça

2009.07.28. 13:27:23

Ez is egy válasz. Mindent elmond, köszi. :wink:
Laporta nem fogja befejezni, tán még őszes korában is ezt fogja hajtogatni.
De ígérem, én ezennel befejeztem.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.28. 13:23:27

Nazario írta:Végülis igazad van. Valóban kicsit többen figyelnek rá. Pont ezért kéne megválogatnia a szavait, sőt, Perezről példát véve elhárítani a kérdéseket. A saját csapatával törődnie, amelyik története egyik legcsodálatosabb időszakát éli. De nem, ő még ünnepelni sem tud rendesen. Még a "világ legjobbját" sem tudja bemutatni önfeledten.
Győzni is tudni kell.
Látom sikerült megérteni a mondanivalónkat... :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Nazario
Jugador del Barça

2009.07.28. 13:17:37

Varatrix írta:Ti pedig folyamatosan ezzel foglalkoztok.
Csak azt csinálja amit ti.
Csak ő nem egy fórumon, és kicsit többen figyelnek rá.
Laportának is van véleménye úgy ahogyan nektek.
:wink:
Végülis igazad van. Valóban kicsit többen figyelnek rá. Pont ezért kéne megválogatnia a szavait, sőt, Perezről példát véve elhárítani a kérdéseket. A saját csapatával törődnie, amelyik története egyik legcsodálatosabb időszakát éli. De nem, ő még ünnepelni sem tud rendesen. Még a "világ legjobbját" sem tudja bemutatni önfeledten.
Győzni is tudni kell.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.28. 13:12:05

Nazario írta:Amíg Laporta folyamatosan a Madridról és a piac felborításáról beszél, addig nem látom be, miért kéne hallgatnom. Elnézést, hogy nem osztom az általános Barcás álláspontot.
Galliani urat sem én hoztam szóba. Az pedig szerintem logikus, hogy lehetett volna játékosokat bevonni az üzletbe a Kaká transzfer kapcsán is.
Nem így történt. Attól még az nem Perez hibája, hogy a Milan vezetők a 80 milliós idei bevételüket valahogy nem akarják visszaforgatni. Nem a Madrid hibája, hogy féláron akar vásárolgatni Fester bácsi évek óta és kifogásokat keres.
Ti pedig folyamatosan ezzel foglalkoztok.
Csak azt csinálja amit ti.
Csak ő nem egy fórumon, és kicsit többen figyelnek rá.
Laportának is van véleménye úgy ahogyan nektek.
:wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.28. 13:08:22

Nazario írta:Amíg Laporta folyamatosan a Madridról és a piac felborításáról beszél, addig nem látom be, miért kéne hallgatnom. Elnézést, hogy nem osztom az általános Barcás álláspontot.
Galliani urat sem én hoztam szóba. Az pedig szerintem logikus, hogy lehetett volna játékosokat bevonni az üzletbe a Kaká transzfer kapcsán is.
Nem így történt. Attól még az nem Perez hibája, hogy a Milan vezetők a 80 milliós idei bevételüket valahogy nem akarják visszaforgatni. Nem a Madrid hibája, hogy féláron akar vásárolgatni Fester bácsi évek óta és kifogásokat keres.
Nem arról van szó,h baj,h nem osztod a "Barcás álláspontot" hanem arról,h szerintem már kicsit unalmas így 50edszer is elkezdeni erről beszélni.

Amíg érkezik valaki ezzel a véleménnyel amivel Te addig érkezni fog az ellenvélemény is.És ez megy kb 1 hónapja.De ha nem unalmas hát csináld bátran...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Nazario
Jugador del Barça

2009.07.28. 13:04:47

Amíg Laporta folyamatosan a Madridról és a piac felborításáról beszél, addig nem látom be, miért kéne hallgatnom. Elnézést, hogy nem osztom az általános Barcás álláspontot.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.28. 12:57:39

Nazario írta: Amúgy állítólag érdeklődnek Huntelaar iránt. Milyen egyszerű lett volna bevonni a Kaká transzferbe a 20 milliót taksáló hollandot. Kaká máris 50 milliónál kevesebbe került volna bizonyos logika szerint. :wink: Huntelaar még a végén a Madrid nyakán marad, létszám felettiként, a fizetése csak pénzkidobás, ha azt is levontuk volna az árból, akkor máris csak egy picivel lennénk 40 millió fölött. :lol:
Ez már régen ki lett beszélve...talán túl sok is volt rá a szó.Ezért felesleges volt idejönnöd.Ha erről szeretnél beszélgetni keress más fórumokat ahol még esetleg nem beszéltek eleget a dologról...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Nazario
Jugador del Barça

2009.07.28. 12:53:44

Vitathatatlan, hogy marhára nevetséges, hogy egy elvileg ilyen nagyszerű napon, amikor a világ valóban egyik legjobbját mutatják be, ez az ember akkor is a riválissal foglalkozik. Hogy ezt célzott utalgatásokkal teszi és nem mondja ki konkrétan? Semmit nem változtat a tényen, hogy már-már kényszeresen köpködi az ellenfelet. Azt az ellenfelet, amelynek az elnöke azt nyilatkozta, hogy gratulál, jó vétel volt, a világ egyik legjobbja, pont-pont-pont.
Galliani is egy érdekes figura. Ő már egy jó ideje garasoskodik, évek óta, 10-15 millióért akar venni csatárokat. Azt hiszem a véleményére a témában nem lehet adni. Valami kifogást minden évben talál, hogy miért nem költöttek megfelelő mértékben a klubra. Évek óta tüntetnek ellene.
Amúgy állítólag érdeklődnek Huntelaar iránt. Milyen egyszerű lett volna bevonni a Kaká transzferbe a 20 milliót taksáló hollandot. Kaká máris 50 milliónál kevesebbe került volna bizonyos logika szerint. :wink: Huntelaar még a végén a Madrid nyakán marad, létszám felettiként, a fizetése csak pénzkidobás, ha azt is levontuk volna az árból, akkor máris csak egy picivel lennénk 40 millió fölött. :lol:

Végülis nem gond. a Milan majd ajánlgat tovább 12 milliókat szerte Európában, a Real meg eladja Klaast másnak 20-ért. És Kaká már Madridban van, nincs megkötve a klub keze egy cseretranszferrel, ami sok tényezőn, emberen múlik. Ha bejön, akkor pedig később lehet verni a mellet, hogy mi csak ennyit fizettünk érte. :lol:
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.28. 12:35:25

marci. írta:Itt nem Laporta mondandójával van a baj, hanem hogy meddig fogja ezz szajkózni..Csak nézzétek forditva a helyzetet:Nem idegesitene,ha Perez minden nyilatkozatában ócsárolná a Barcelonát,és Laporát,hogy mekkora balfallosz üzletet csinált?
Ez nem hiszem, hogy megtörténne. :wink: Sőt!

Fordítva nem tudjuk nézni a helyzetet, mert olyan nincs, hogy a Barca felvegyen 150 millió és azt két játékosra elköltse, de úgy hogy az egyik közel 100 millióba kerüljön. Ilyet te sosem fogsz látni a Barcától.

Azzal meg, hogy szajkózza, csak azt tudom mondani, hogy: Egye meg Perez, amit főzött! :wink: De mégegyszer mondom, ti ne csak Laportával legyetek úgy oda, érdekes Galliani is ezt 2 hete nyilatkozta csak, de fogadjunk, hogy ezt sem hozta le a madridista, csak azt amit Laporta mond.

Ne csak Barcelona felé nézzetek, hanem úgy körbe cakkom-pakk! :wink:

Na én befejeztem, mert ennek nincs értelme, estig itt ülhetnénk, de inkább megyek ebédelni utána meg dolgozok tovább. :)

További jó fórumozást!
Peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.28. 12:25:41

Ennyi "kritizálás" még belefér!Amit szerintem minden madridista el is fogad!De Galliani nem is tett több megjegyzést ,egyszer elmondta,mindenki megjegyezte , kalap.

A többi válaszod meg barátom vicc, már ne is haragudj. Fevernova barátom is jól mondta, 3 hónappal ezelőtt még mindenki Laporta seggét nyalta, hogy de jó lenne egy ilyen elnök.

Én nem, az biztos!
mondandójából ami nem igaz akkor grat!
Szerintem senki se azt vitatja ,hogy nincs igaza!Mert igaza van!Drága pénzekért vettünk embereket,súlyos millókért ,hitelből,annak ellenére , hogy inkább a népnek adták volna!De megtörtént,ez van.Laportanak is elég lenne egyszer elmondani,hogy csúnya Madrid...

Itt nem Laporta mondandójával van a baj, hanem hogy meddig fogja ezz szajkózni..Csak nézzétek forditva a helyzetet:Nem idegesitene,ha Perez minden nyilatkozatában ócsárolná a Barcelonát,és Laporát,hogy mekkora balfallosz üzletet csinált?
csakamadrid
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.28. 12:06:29

marci. írta:
Milantól Galliani
Köztudott , hogy Galliani és Perez jó barátok, nem hisem,hogy Galliani úr kritizálta Perez-t!Vagy ha 1 linkel ezt alátudod támasztani.. :wink:
Meg is találtam báttya:
AC Milan.hu-n (az AC Milan hivatalos oldaláról fordítva), Galliani 2009. július 6-án tartott egy sajtótájékoztatót. Itt van a teljes cikk (elég hosszú): KATT IDE

De ami a lényeg, azt ki is veszem belőle:
"A piac? A helyzet egyszerű: A Milan ajánlatot tett Huntelaarért és Luis Fabianóért, de pillanatnyilag a Real Madrid költekezése miatt őrölt összegeket kérnek a játékosokért. Nem arról van szó, hogy ne lenne jó viszonyom az ügynökökkel, klubvezetőkkel vagy ne értenék az üzlethez. Mindenki azt olvassa, hogy a Real Madrid képes 94 millió eurót is fizetni egy sztárért, akkor más is sokkal többet akar kapni. Egyelőre várunk."

Itt konkrétan nem tesz utalást a Madrid átigazoláspolitikájára, de a piac felborítására amit a Madrid csinált arra igen.

A többi válaszod meg barátom vicc, már ne is haragudj. Fevernova barátom is jól mondta, 3 hónappal ezelőtt még mindenki Laporta seggét nyalta, hogy de jó lenne egy ilyen elnök.
Benceee14 írta:laporta elnök úr pedig ássa el magát, egy szánalom ez az ember. El kéne menni orvoshoz mert már betegesen ellenzi aReal Madridot. Méghgoy ők nem borítják fel a piacot mert nem bankkölcsönöznek há' én kérek elnézést
Laportának kéne orvos? :D Szánalom ez az ember? Azért egy kicsit vegyél vissza öcsém!
Ha egyetlen betűt is ki tudsz venni a mondandójából ami nem igaz akkor grat!

Egy épeszű kritikát nem tud mondani egyik madridista sem, Laporta mondandójával kapcsolatban, de idejön mindegyik okoskodni, meg lázadni, meg szidni Laportát. Na ez a szánalom...

Na peace 'brádá! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.28. 11:57:52

Kedves MArci nem tudom mit puffogsz...???
Szerintem nem puffogtam,csak leirtam a véleményem..
Kérdezem én mikor még Perez sehol sem volt a Madridista szurkolók 80 százaléka tudod milyen elnök után könyörgött?
Olyan ,mint Laporta!
Ezt te honnan tudod? :D
Laporta megmondta a frankót megint,hogy a Barcanak legalabb nem kellett hitel.
Ez igaz!Igaza is van..(nem ezt vitattam,ha észrevetted volna)hanem hogy mindig elmondja,lovagol rajta,ameddig csak lehet,ez a nem jó!
Igazán király módon oldod meg marci. Ez lúzer, ennek elhoztuk a kedvencét, a másik meg nem igaz...
:D

hitelből igazolnak
1 játékost!Nem hiszem,hogy ti is csak úgy ki tudtatok volna pöngetni 80 millát..Ronaldo meg kellett mint 1 falat kenyér :)
meg hadd lehessen már neki.
Nem azzal van a baj,hanem hogy mennyiszer! :D
hogy valami nálatok nem jó.
Mi a nem jó?Azt hogy kapásból nem tudunk kifizetni 80 milliót?
csakamadrid
rszergej
Capitá del Barça

2009.07.28. 11:51:04

Köztudott , hogy Galliani és Perez jó barátok, nem hisem,hogy Galliani úr kritizálta Perez-t!Vagy ha 1 linkel ezt alátudod támasztani.. Wink
Szerintem Berlusconira gondolt. Nem?

az pedig itt van , na mind1, nem hozza be, de a főcím: Berlusconi: "Pérez túllépte a tisztesség határát"

Benceee14 írta:
a Madridista szurkolók 80 százaléka tudod milyen elnök után könyörgött?
Olyan ,mint Laporta!
forrás? :lol: :lol: :lol:
www.madridista.hu/forum
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára rszergej 2009.07.28. 11:56:32-kor.
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.07.28. 11:50:17

ömm honnan tudod hogy nem kölcsönből vették? még jó hogy vannak madridisták, akik belelátnak a csapatok gazdasági mutatóiba :roll:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Fevernova
Jugador del Barça

2009.07.28. 11:49:57

Kedves MArci nem tudom mit puffogsz...???
Kérdezem én mikor még Perez sehol sem volt a Madridista szurkolók 80 százaléka tudod milyen elnök után könyörgött?
Olyan ,mint Laporta!
Szerintem be is lehet fejezni!
Az meg, hogy szinte az egész Spanyol nemzet felháborodott Perez ellen ,hogy ennyi hitelt kap ők meg csődbe mennek ezt hidegen kell hagyni!
Felfoghatnád egyszer nem elfogultság szintjén is! Titinhonak is teljesen igaza van!
SEX N MONEY...
Benceee14
Barça C

2009.07.28. 11:47:49

Az nem Galliani vvolt hanem Berlusconi.

amúgy meg ha zavarja SAFit meg a Milanosokat hogy ennyiért elhoztuk a sztrájaikat, akkor miért nem adták ide nekünkk 10 milláért, nehogy felborítsuk a piacot?

laporta elnök úr pedig ássa el magát, egy szánalom ez az ember. El kéne menni orvoshoz mert már betegesen ellenzi aReal Madridot. Méghgoy ők nem borítják fel a piacot mert nem bankkölcsönöznek :lol: há' én kérek elnézést :lol: :lol: :lol:
.halamadrid.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.28. 11:47:11

Marci.

És nem érdekes,hogy 4emberből szerinted,csak az nem kritizálja Perezt,aki a haverja?
Engem nem érdekel,hogy mit csinál a Madrid,Laporta megmondta a frankót megint,hogy a Barcanak legalabb nem kellett hitel.
Szerintem itt be is fejezhetjük...
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.07.28. 11:46:50

Igazán király módon oldod meg marci. :D:D:D Ez lúzer, ennek elhoztuk a kedvencét, a másik meg nem igaz...:D:D:D

1. Laporta itt meg sem említette a Madridot... Tessék: „A Barcelona egy euró adósságot sem halmozott fel ezért az igazolásért. Nem kértünk hitelt annak érdekében, hogy ezt végre tudjuk hajtani. Ezért tiszteletben tartottuk a piacot, a szükséges komolysággal, felelősségérzettel tettük a dolgunkat, tiszteletben tartva másokat. Ellentétben azokkal, akik hitelekből igazoltak játékosokat”

Egyszer sem szetrepel a nevetek... Egyszer sem... Csak elmondta hogy szerinte nem ugyanazt csinálták mint azok akik hitelből igazolnak... Jaaaaa, hogy egyedül ti csináltátok volna?:D Akkor sajnálom... Azonban ha csak ti egyedül tettétek ezt akkor tényleg kivételes klubok vagytok... (Csoki közgazdász kollega kérlek magyarázd meg a primítív embereknek miért...:D Mert hitelt mindenki kaphat és igényelhet ha van fedezet... Ez így van... Csak mivel magatokra veszitek Laporta szavait úgy tűnik csak ti vettetek fel hitelt.. Ergo csak nektek van rá fedzet...:D )

Ha nem ti csináltátok egyedül akkor meg Laporta nem titeket szidott hanem a többit is... Ezt meg hadd lehessen már neki... Sőt megkérlek téged hadd engedje meg a lúzer platini és a sértődött ALex Ferguson is... Jah sőt! Hadd engedje meg a spanyol parlament is... Ehhez linket is adok ha kell...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.28. 11:46:49

marci.

Inkább megmagyaráztok mindent, csak el se kelljen gondolkoznotok azon, hogy valami nálatok nem jó.
Nem egy ember kritizálta a Madridot.
Persze mind hülye... :roll:
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.28. 11:39:17

Fáj az igazság jóbarát?
Mégha igaz is..Túl sokat lovagol rajtun , nem gondolod?Minden nyilatkozatában fikázza a Realt..Inkább a saját dolgával kéne törődnie!

amikor még az UEFA elnöke is kritizálta
Platini 1 lúzer,ezt mindenki tudja!Most nem csak ez,hogy a Real-t oltja,hanem az egész elnöksége 1 vicc..
a MU mestere Ferguson
Ő nem véletlen...elhoztuk a kedvencét :roll:
Milantól Galliani
Köztudott , hogy Galliani és Perez jó barátok, nem hisem,hogy Galliani úr kritizálta Perez-t!Vagy ha 1 linkel ezt alátudod támasztani.. :wink:
csakamadrid
Lezárt