Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A topicot nagyon nem találtad el.kozod99 írta:Valaki meg tudná mondani hogy lehet siget csinálni?
Köszönöm a felvilágosítástFecooo írta:miihii, kiegészítelek, ha nem gond
akkor tiltott a kettőnél több idézés, ha piramis formában van jelen
KöszSlither írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=389kozod99 írta: El tudnád küldeni őket?
Nézd végig a Moderálás szekció többi topikját is.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=389kozod99 írta: El tudnád küldeni őket?
El tudnád küldeni őket?Master19 írta:Amik tiltólistán vannak kiérdemeltékkozod99 írta:Bocsi, de azt kérdezném, hogy a tiltott oldalakat hogy választottátok ki, és miért tiltottak?Gyakorlatilag csak hülyeségek vannak rajta..és egyeltalán nem megbizhatók.
Amik tiltólistán vannak kiérdemeltékkozod99 írta:Bocsi, de azt kérdezném, hogy a tiltott oldalakat hogy választottátok ki, és miért tiltottak?
Semmi gondFecooo írta:miihii, kiegészítelek, ha nem gond
akkor tiltott a kettőnél több idézés, ha piramis formában van jelen
Külön kell választani az idézést és az idézéstdanikaa10 írta:Szeretném megkérdezni, hogy a Barca vs. Real topicra nem vonatkozik a max 2 idézésCsak mert a legtöbb Madridista van hogy 6-7-et akár 8-at idéz egy hozzászólásban. (Bocsi ha arra a topicra az "idegen" látogatók miatt nem vonatkozik a szabály, csak kérdezek:))
Ja és ez inkább egy észrevétel, hogy mióta lezárult a csatár kérdés (a hirdetőkön kívül) egész kulturált lett, az Igazolások topic. Végre olvasni is lehet
Sajnos el kell viselni heti egy ilyen szánalmas embert itt az Eurobarcán.lui1698 írta:Csak azt nem értem, hogy az ilyen norbinho77 féle embereknek, miért jó ha a hülye oldalaikat többen nézik meg.
Milliárdosok lesznek, vagy miniszterelnökök?
És miért jó nekik, hogy mindezt átverés formájában teszik?
SZÁNALOM
Már az "Aláírásképek, avatárok és egyéb képek"-topikban is elkezdte!!!Sanama írta:Hála az Égnek. Köszönjük Bányász!Bányász írta:
Már töröltem amit találtam.Felterjesztettem bannra.Egy adminra várok csak...
Újabban megint elkezdte az Igazolások topikban.
Hála az Égnek. Köszönjük Bányász!Bányász írta:Már töröltem amit találtam.Felterjesztettem bannra.Fecooo írta:ha megoldható, norbinho77 nevű károkozót el kéne távolítani... a Barca vs Real topicban (meg gondolom máshol is) "szemetel"Egy adminra várok csak...
Már töröltem amit találtam.Felterjesztettem bannra.Fecooo írta:ha megoldható, norbinho77 nevű károkozót el kéne távolítani... a Barca vs Real topicban (meg gondolom máshol is) "szemetel"
csatlakozok! kezd már eléggé idegesítő lenni, hogy örökké reklámozAsys írta:Kedves modik!
Fórumozó társaim nevében (márha nem bánják) kérlek benneteket, tiltsátok ki egy időre a nitromania nevezetű felhasználót!![]()
Köszönjük!
Semmi animált aláírás és avatar nem lehet!Been001 írta:engedélyezett h mozog az userbarom?:S