Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is nagyon kedvelem az ágyúsokat...barcafan0911 írta:Én nem értem az Arsenalt. Kedvenc angol csapatom, de évről évre romlanakFabregast jövőre el kell onnan hozni
csatlakozok. nekem is a kedvenc angol csapatom. és hát minden jó játékosukat eladják. már csak az hiányozna, hogy Walcott elmennyen. pedig sztem ez is be fog következni egyszer, mert azt lejet róla tudni, hogy neki a Liverpool az igazi kedvence.barcafan0911 írta: Én nem értem az Arsenalt. Kedvenc angol csapatom, de évről évre romlanakFabregast jövőre el kell onnan hozni
Én nem értem az Arsenalt. Kedvenc angol csapatom, de évről évre romlanak
Ha már Terry nem akar odaigazolni, akkor is mindenképp akarnak egy "nagyágyút" a védelembe.
A Tottenhamet sem nagyon értem, akárcsak a Man Cityt.Fernando írta:Peter Crouch
PortsmouthTottenham
A Marseille elég szépen erősit.Morientes sokat segithet nekik igaz már ő se lesz fiatalabb, de tapasztalt és a vérében van a gólszerzés.Fernando írta:Fernando Morientes
ValenciaMarseille
hoppáFernando írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... onak-25688
Én meg pont az Ajax miatt kezdtem el érdeklődni a Barca iránt.ozsimiki írta:Bizony!LG írta: Anno meg az Ajax volt ilyen...sajnos ma már nem olyan szintű játékosok jönnek onnan, meg már az Ajax sincs sehol. Pedig régen a Barcába is nagyon sok klasszis jött onnan.
nem véletlen hollandiai kedvencem az Ajax, utánpótlásuk is nagyon jó, ill most csak az, első csapatuk nem tudom mikor lesz ismét Európai szinten jó és erős csapat,de remélem lesznek még hasonló korszakok, mint pl 90es évek közepe,vége.
Bizony!LG írta: Anno meg az Ajax volt ilyen...sajnos ma már nem olyan szintű játékosok jönnek onnan, meg már az Ajax sincs sehol. Pedig régen a Barcába is nagyon sok klasszis jött onnan.
Pedig már vagy 2-3 hete megvettékZ.Chris írta:Most olvastam, hogy az At.Madrid megvette S.Asenjo-t (5mil). Eddig ezt nem is tudtam.
Na, ez egy jó döntés volt mind2 fél részéről. Rómának kell egy ilyen játékos, az Internél meg túl sokan vannak a csatárok. Nem csoda, hogy szabadul tőlük muréna!Fernando írta:Julio Cruz
InterRoma
Szerintem tökéletes csatárt választott a Stuttgart Gomez pótlására.Én nagyon kedvel(t)em Huntit még az Ajaxos korszakából de Madridban nem alkotott nagyot.Sok sikert neki Stuttgartban!martin120 írta:Most már Huntelaar is el fogadta a Stuttgart ajánlatát igy 18 millióért Németországba szerződik.
Nem egy zseni a gyerek, de azért elég gólérzékeny, és sztem izleni fog neki a német foci, szóval jó erősités.martin120 írta:Most már Huntelaar is el fogadta a Stuttgart ajánlatát igy 18 millióért Németországba szerződik.