Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fáj az igazság jóbarát?marci. írta:Nem értem én ezt a Laportát..Miért kell igy nyilatkozni?Miért kell mindig mocskolni egymást?Nem csoda ,hogy a szúrkolók nem igazán szivlelik egymást,ha klubelnök ilyeneket nyilatkozik..
![]()
Simán mondhatta volna ezt is:
Ibrahimovic nagyon jó labdarúgó,sokat erősödött vele a csapat,emeli a bajnokság szinvonalát.Óriási versenyfutás lesz a Madriddal,akik szintén kiválóan igazoltak!
Ez azért sokkal barátságosabb
A Barcelona egy euró adósságot sem halmozott fel ezért az igazolásért. Nem kértünk hitelt annak érdekében, hogy ezt végre tudjuk hajtani. Ezért tiszteletben tartottuk a piacot, a szükséges komolysággal, felelősségérzettel tettük a dolgunkat, tiszteletben tartva másokat. Ellentétben azokkal, akik hitelekből igazoltak játékosokat” - utalt a klubelnök a Real Madrid sztárigazolásaira, akiket bankhitelekből finanszíroz a fővárosi klub.
Az oké h (a világ jelenlegi legjobbja) a Barcelona senki, elfogadom. De kérdem én akkor a te kis Realod (akit a ,,senki" nek titulált Barca 6:2 re lealázott és aki sorozatban x éve a BL ben a negyeddöntőig nem jut miközben a ,,senki" csapat az elmúlt 4 kiírásbol 2-t megnyert) akkor az mi??? Erre válaszolj légyszívesadikareal írta:Mindörökkkkké HALA MADRIID !!
"barca te senki"
Milyen bajnokok?? Miről beszélsz öreg? A Spanyol Bajnokság, a Király kupa és a Bajnokok Ligája győztese is az FC BarcelonaTOMMAS írta: nembaj ugyis hajrá real mi vagyunk a bajnokok nembaj mit mondtok ti .
Ha nem tűnt volna fel,ez a baj veled.TOMMAS írta:Amugy nemekarok én itt kotekedni de a barca drukker feljon hozzánk leírja a véleményét ugy mint én mindenki megbeszéli vele a dolgokat itt meg lehurrogtok hát nemtudtam,hogy ti ilyenek vattok.De nembaj ugyis hajrá real mi vagyunk a bajnokok nembaj mit mondtok ti .
nem akarlak kiábrándítani, de MI vagyunk a BAJNOKOK!TOMMAS írta:Amugy nemekarok én itt kotekedni de a barca drukker feljon hozzánk leírja a véleményét ugy mint én mindenki megbeszéli vele a dolgokat itt meg lehurrogtok hát nemtudtam,hogy ti ilyenek vattok.De nembaj ugyis hajrá real mi vagyunk a bajnokok nembaj mit mondtok ti .
Miért dobtak ki az oldaladról?TOMMAS írta:Amugy nemekarok én itt kotekedni de a barca drukker feljon hozzánk leírja a véleményét ugy mint én mindenki megbeszéli vele a dolgokat itt meg lehurrogtok hát nemtudtam,hogy ti ilyenek vattok.De nembaj ugyis hajrá real mi vagyunk a bajnokok nembaj mit mondtok ti .
Ittasan fórumozol, ember.TOMMAS írta:MOST megharagudtatok rám sorrry nem volt szándékos d eattol hogy barca drukkerek vagytok azon nemváltoztat semmit hogy CR jobb mint MESSI és KAKA jobb mint XAVi két aranylbdásrol beszélek ugyhogy ha valki azt nemlátja nyissa ki a csípás szemét..![]()
![]()
![]()
1. Mielőtt írsz a fórumra, tanulmányozd ezt az oldalt:TOMMAS írta:MOST megharagudtatok rám sorrry nem volt szándékos d eattol hogy barca drukkerek vagytok azon nemváltoztat semmit hogy CR jobb mint MESSI és KAKA jobb mint XAVi két aranylbdásrol beszélek ugyhogy ha valki azt nemlátja nyissa ki a csípás szemét..![]()
![]()
![]()
Sikerült kinyitni, holnap indulok venni CR és Kaká mezt, ők a legjobbak.TOMMAS írta:MOST megharagudtatok rám sorrry nem volt szándékos d eattol hogy barca drukkerek vagytok azon nemváltoztat semmit hogy CR jobb mint MESSI és KAKA jobb mint XAVi két aranylbdásrol beszélek ugyhogy ha valki azt nemlátja nyissa ki a csípás szemét..![]()
![]()
![]()
Csodálkozol?TOMMAS írta:CSOKI ezt neked íroom kidobtak a real forumrol hogy lehet TZOLIT vagy UMEKET elérni..
ha így folytatod itt se húzod sokáig barátomTOMMAS írta:CSOKI ezt neked íroom kidobtak a real forumrol hogy lehet TZOLIT vagy UMEKET elérni..