Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
első bajnokink mennyire végződött? utánaolvasok eme portálon
Lehet az a 19:00 az a portugál időt mutatja (GMT) így nekünk 20:00 lesz belőle.Laci0820 írta:VAN EGY OLYAN ÉRZÉSEM, HOGY MÁR CSAK TALÁN 20:00-KOR mutatják be...
roonie írta:Tudom, hogy a csajok mellett most senkit sem érdekel, de szerintetek új cipellőjében fut ki a stadion gyepére?
Ha mindenki teljes szerelembe esett, lehet most nem is várok választ.
Nem kamu! Valóban elrepedt az egyik kézcsontja.bali 15 írta:Már rég elmondták hogy semmi baja a kezének.Komiszka írta:El van törve elvileg Ibra keze és ezt vizsgálják, ezért késik.
annyira nem fontos, csakhát "valamivel" esztétikusabb látványt nyújtanak, mint a gyerek..Sanama írta:Akkor nyomj egy Pause-tBoixos írta:lesz.arom ibrahimovicsot, inkább a csajok.
Én drukkolok neki.ozsimiki írta:én már hallottam olyanról (kabekabe írta: De Ő nem fog vetkőzni sajna, mert a Camp Nou közepén van.) aki egy tánctér közepén teszi ezt, most egy stadionban se lenne megoldhatatlan.
Ibra cipőjét legalább minden szögből megismerhettük, fontos dolgok.
én már hallottam olyanról (kabekabe írta: De Ő nem fog vetkőzni sajna, mert a Camp Nou közepén van.
Már rég elmondták hogy semmi baja a kezének.Komiszka írta:El van törve elvileg Ibra keze és ezt vizsgálják, ezért késik.