Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most komolyan gondolod?TOMMAS írta:REAL a jobb mert tobb a aranylabdás játékosunk meg alapbol még nincs lezárva a keretunk.Jon RIBERY meg ALONSO ugy hogy nem lesz kérdés ez.![]()
Igazad vanTOMMAS írta:REAL a jobb mert tobb a aranylabdás játékosunk meg alapbol még nincs lezárva a keretunk.Jon RIBERY meg ALONSO ugy hogy nem lesz kérdés ez.![]()
KöszönjükTOMMAS írta:REAL a jobb mert tobb a aranylabdás játékosunk meg alapbol még nincs lezárva a keretunk.Jon RIBERY meg ALONSO ugy hogy nem lesz kérdés ez.![]()
Sztem Berlusconiék inkább azért mentek bele mert nem volt zsé(és Kaká is menni akart),de lehet hogy nem csak azértBoixos írta: valszeg nem véletlenül mentek bele a berlusconiék a bugiba...
Ahogy mondod. Szerintem Kaká zseni,ezt nem lehet megkérdőjelezni,de az is igaz,hogy a térde is rosszalkodik,és megmaradtak az "élet" nyomai rajtaBoixos írta:sztem biztos nagyon ott lesz kaká, már ameddig hagyják játszani és egy fanyűvő le nem gallyazza. nem szívesen mondok ilyet - természetesen nem is várom ezt, hiszen a kedvenc játékosom (aki most a madridban van....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) -, de sajnos elég sokat kapott az olaszoknál és azok a csomagok nem múltak el nyomtalanul. az utóbbi időben a mailandban is sokat volt sérült, valszeg nem véletlenül mentek bele a berlusconiék a bugiba...
Nem azt mondtam hogy Ctől nem tartok. Sőt Benzema is nagyon jó igazolás volt, tegnap is ő volt a legveszélyesebb Real Madrid játékos, csak Kaká más, ő olyan mint Xavi. Neki akkor is megy ha többieknek nem, legalábbis többnyire, igaz mióta megnyerte az aranylabdát ő se az igaz de még így is nagyon jó játékosLG írta: Én azért Ctől is tartok...rühellem, de bármennire is fáj, el kell ismerni, h hatalmas játékos, gólérzékeny, gyors, kiválló a rúgótechnikája. Nagyon bizom benne, h nem válik be, mert ha igen, akkor kellemetlen perceket okozhat nekünk. Bár azért az biztató, h eddig a 3 BL meccsen elég jól lefogták a védőink.
Én azért Ctől is tartok...rühellem, de bármennire is fáj, el kell ismerni, h hatalmas játékos, gólérzékeny, gyors, kiválló a rúgótechnikája. Nagyon bizom benne, h nem válik be, mert ha igen, akkor kellemetlen perceket okozhat nekünk. Bár azért az biztató, h eddig a 3 BL meccsen elég jól lefogták a védőink.barcafan0911 írta:Én is. Szerintem ő volt a legjobb húzás a Real részéről. Sok bajt fog még okoznidanikaa10 írta:Na én Kakára leszek nagyon kiváncsi. Talán ő tőle tartok a leginkább.
Hát én inkább Casillasra szavazok, azok után, amit az őszi Clasicon művelt (a 70. perc környékén már szétb.szott az ideg, h mit fog még kivédeni)kapitány írta:Raúlt ne fikázzuk szerintem!ő az egyetlen madridi, aki tiszteletet érdemel...
Én is. Szerintem ő volt a legjobb húzás a Real részéről. Sok bajt fog még okoznidanikaa10 írta:Na én Kakára leszek nagyon kiváncsi. Talán ő tőle tartok a leginkább.
ÉrtemCS0ki írta:Hát, az első meccs alatt részegen táncoltattam egy hasonlóan részeg nőt!Szia Csoki!
Kérdezném,hogy Ronaldo hogy szerepelt ezen a 2 barátságos meccsen?De youtubon van egy videó az összes megmozdulásáról. Az alapján próbált látványosan játszani, sok sarkazás, trükközés, de inkább bemutató meccs jellege volt.
Tegnap kellően harmatos volt, egy szép akciója volt Benzemával egy jó lövéssel a végén. Fizikálisan gyengének tűnik még, nem nagyon érzi a játékot. Szóval még nem nagyon van mit elemezni rajta.
Hát, az első meccs alatt részegen táncoltattam egy hasonlóan részeg nőt!Szia Csoki!
Kérdezném,hogy Ronaldo hogy szerepelt ezen a 2 barátságos meccsen?
Raúlt ne fikázzuk szerintem!ő az egyetlen madridi, aki tiszteletet érdemel...