Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egészen addig nem volt sértő a hangnemem, míg a tiéd semtorrestoni írta:...
Most tudod nézni élőben.Laci0820 írta:Magyar idő szerint pontosan mikor lesz a bemutató??
miért kell hang? érted a spanyolt?isti010 írta:segítsetek pls nincsen hang h kell megcisnálni h legyen ??? maxra van véve meg a hangfalon is mindenhol
Nem nyomtál véletlenül arra a kis hangszoróra ott a videón? Mert akkor szokott automatikusan lehalkulniisti010 írta:segítsetek pls nincsen hang h kell megcisnálni h legyen ??? maxra van véve meg a hangfalon is mindenhol
kattints rá a kis hangszóróraisti010 írta:segítsetek pls nincsen hang h kell megcisnálni h legyen ??? maxra van véve meg a hangfalon is mindenhol
Torrestonit a Barca vezetői székébe!!!torrestoni írta:...
Azért őket sem kell félteni. Berbatovért képesek voltak 30 millió font fölötti összeget kiadni. Nem akkora összeg, mint amennyit mi adunk ki Ibráért, de tudás\ár arányban sztem durvább...Berbatov a felét nem éri szvsz.Ahogy - látva a Manchester United legutóbbi szezonját - azt is, hogy nem volt ilyen szintű átigazolásra szükség ahhoz, hogy a csapat versenyben maradjon jövőre is.
Lehet, hogy én vagyok a naiv, s biztos, hogy én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de úgy gondolom mindenképp lehetett volna más megoldást találni, olyat, ami biztosította volna a további sikereket, s nem tűnne ennyire kockázatos, akár rossz döntésnek.Asys írta:Torrestoni!
Azt mondod találhattak volna egy másik jobb megoldást/utat! Mire gondolsz? Neked van ötleted, hogy mi lett volna az ideális?
Új csapat, új légkör, új emberek, ettől még az ilyen fa.xagyerekek is megilletődnek és visszafogodtabbak lesznek. Majd 1-2 hónap múlva érdemes ezt elővenni, akkor már reálisabb képet kaphatunk róla.Unszinpatikus, nagyképű embernek tartottam/tartom.
A nyilatkozata viszont pozitív, és kellemes csalódás. Egyenlőre pozitív a kép róla, de még mindig nem szívlelem. Remélem csalódni fogok és csak a média által leírt személyiségét amit a juventusban meg az interben mutatott, vettem észre rosszul.
1.) bocs, de Pérez véleményére mióta kellene, h adjon a Barca?Mikaos írta:Megértem, hogy nem tudsz mit válaszolni![]()
A számokkal nem lehet mit kezdeni, azok vannak, nem lehet ferdíteni őket.
De hogy ne csak a pénzről: nagyon egyszerű és világos a szitu:
A Barca edzőjének nem kell Eto'o, Eto'o 0-t érne januártól (tehát el kell adni), megvesszük a világ (talán) no.1 csatárát úgy, hogy ráadásul beszámítják nekünk Eto'o-t kb. 25mio áron (más nem vette volna meg), Perez is lenyilatkozza, hogy király vétel volt üzletileg is.
Ezek után elgondolkoznék, hogy szidom-e a Barcát továbbra is![]()
Vagy inkább csöndben maradok, és megvárom, hogy mit tud ez az Ibra, és drukkolok neki, és megnézem a mezeladási stat-ról szóló híreket év végén, a Nike-t, a góllövőlistát, a csapat megújuló, sokszínű játékát, a csapat sikereit.
De addig fárasztó ezeket a gazdasági "elemzéseket" hallgatni, miszerint a Barca baklövést csinál a transzferrel, nem értenek hozzá a pénzügyileg sikeres Barca vezetők, Perez sem ért hozzá, stb.