Fernando írta:
Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Mondjatok már egy istenverte indokot, amiért el kell küldeni a p*csába.
Mikor a fentebb említett mondatot mondta, se volt ekkora visszhangja, mint mikor távozik. Egy nyomós indok nem sok, annyit nem láttam még.
És itt,
A: Nem a fizetésre gondolok, szegény Barcelonának biztos nincs pénze megadni.
B: Viselkedési probléma, akkor Zlatan biztos maga a megváltás lesz.
C: "Nem akart hosszabbítani" Végül is Január óta nyilatkozgatta, hogy szeretné itt folytatni, majd pedig Július elején kap egy szerződés-hosszabbítási ajánlatot, ami meg se közelíti, azt amit megérdemel (ez szvsz), és köztudott, hogy elakarják küldeni.
D: "Nem fér be Guardiola elképzeléseibe" Jó, elfogadom, szóval nem az ABC tényezők miatt, de miért?
Erre mindig jön a válasz " Nem tud nagyot játszani betömörülős védelem ellen " Jó ebben is van valami, tehát
1 indok miatt, el kell küldeni. Halkan megsúgom, én igen is emlékszem nem 1 meccsre, ahol feltörte a védelmet.
A gyorsulása, pedig a mai napig a legjobbak közé sorolja, ami a Barca játékához ellengethetetlen.
Nagyon sajnálom Samut, egyáltalán nem ezt érdemelte...Számomra már, csak azért is kimagaslóan jó ember, mert ő nem csinál segget a szájából, egyenes és korrekt.