Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom, hogy most lezárult az Ibra transzfer, előkerül újra Martin és a Juventus ügye, ami akár Poulsen ideigazolását is jelentheti...albicelesteX írta:Szerintetek jön még valaki?
hát egy-két dologgal vitatkoznék...skadi írta: gai?lehet,de messi se egy nap alatt épült be a nagy csapatba.
ha jön fabregas?(nem fog idén jönni ö se)
neki se az az eredeti posztja...
lehet hogy megállná a helyét ott is, ahogy iniesta,
és cserélgethetnék is egmást,
és titi is jó ott, és lehet is még egy ideig jó is lesz,
de szerintem kell egy (megbízható,lendületes kreatív,stb) balszélö...
ezdehosszúlett...boccs
Beszaroksasi1 írta:José Mourinho írta:Elmondta(Ibrahimovic) hogy a Barcaval nem olyan nagy dolog BL-t nyerni hiszen mostanában elég sokszor összejött nekik, így ami nálunk csodaszámba menne ott szinte természetes dolog.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
José Mourinho írta:Elmondta(Ibrahimovic) hogy a Barcaval nem olyan nagy dolog BL-t nyerni hiszen mostanában elég sokszor összejött nekik, így ami nálunk csodaszámba menne ott szinte természetes dolog.
Nemhiába az argentin az 1. számú jelöltSanama írta:Szerintem Fabregasra annyi az esély,mint Ribery-re...LM10 írta:Sztem egy kp igazolása a legfontosabb. Mert már nem fér bele, h egy balszélsőt+kp-t is vegyünk. Cesc vagy Masce sokkal jobban bővítenénk a lehetőségeinket. Így Ini lehetne az aki balszélen játszik felváltva Titivel. És ezzel magát a középpályát is megerősítjük.
Nem fogjuk megvenni,hogy padozzon,meg,hogy bővítsük a lehetőségeket.
Arra bőven elég Mascherano v. Poulsen.
Fabregas hatalmas tehetség,az kéne neki,hogy pár évet padozzon...
Szerintem Fabregasra annyi az esély,mint Ribery-re...LM10 írta:Sztem egy kp igazolása a legfontosabb. Mert már nem fér bele, h egy balszélsőt+kp-t is vegyünk. Cesc vagy Masce sokkal jobban bővítenénk a lehetőségeinket. Így Ini lehetne az aki balszélen játszik felváltva Titivel. És ezzel magát a középpályát is megerősítjük.
Balszélsőről nem nagyon van szó inkább arról, h kp-t veszünk és akkor Ini gyakrabban mehetne fel. Masce és Cesc a 2 favorit, de Mascet akarjuk elhozni. Ez azonban csak akkor esedékes, ha Xabi marad a Poolnál, és akkor 20-25 milláért elhozható.ozsimiki írta:balszélső ügyben mi a helyzet? pletykák is jöhetnek, mivel valós alapú hírt nem igen találtam amióta keresgélek...
oda azért nem ártana vkit szerezni,szerintem. bár lehet lesz még egy év malacunk komoly sérülés nélkül,és ismét egy jó Henryval, bár jobb érzés lenne,ha arra a posztra két nagyon jó playank is lenne.
azért ezzel vitatkoznék... pont Figo a példa rá, hogy miért sántít az, amit írsz. nem abban az országban született, ok, de a játékával a csapat egyik legfontosabb embere lett (akárcsak Ibra is a Juvéban), megszerették a szurkolók, és ezután minden gond nélkül átigazolt az egyik legnagyobb riválishoz, ami szerintem gerinctelen dolog, ennyi.sjd írta:Sztem azoknak, akik nem abban az országban születtek, teljesen mindegy, hogy egy rivális csapathoz igazol. Riberynek is mindegy volt, h a ide vagy a Realba jön, anno Figonak, Saviolának is stb.
Ugyanez nem mondható el Casillasról, Xaviról vagy éppen Villáról
Valószínű, h Buffon vagy Zambrotta nem igazolt volna az Interhez, de mivel Ibra svéd (bosnyák), neki mindegy volt.
Én is átmennék a Partizan Beogradból a Crna Zvezdába vagy a Genoából a Sampdoriába
Sztem azoknak, akik nem abban az országban születtek, teljesen mindegy, hogy egy rivális csapathoz igazol. Riberynek is mindegy volt, h a ide vagy a Realba jön, anno Figonak, Saviolának is stb.Agypiercing írta:.....
alapvetően teljesen egyetértek veled, jókat írsz. egy-két dologra azért mégis felhívnám a figyelmet.noname írta:... Ibra annak idején elhagyta az Ajaxot, mert a Juvéban több pénzt kapott, nagyobb sikereket érhetett el. Elhagyta a Juvét, mert egy ugyanolyan nagycsapat hívta és így nem kellett a másodosztályban tengődnie. Sztem ez is logikus döntés volt. Most pedig eljöhetett egy olyan csapatba, ami a következő években mindig komoly eséllyel pályázik a BL címre és jelenleg úgy van számon tartva mint a világ legjobb csapata. Ez is logikus döntés.
Nekünk, szurkolóknak el kell fogadni h a focisták nem csak azért játszanak, mert élvezik a játékot. Nekik ez ugyanolyan munka mintha XY itt vagy ott ezt vagy azt dolgozna. Ha valahonnan jobb ajánlat érkezik, akkor továbbállnak. Nem kell ezen kiakadni. Persze szurkolói szemmel nézve másképp hat a dolog.
Etoo se azért jött ide mert szereti a Barcát, egyszerűen ez volt a legjobb ajánlat. Szereti ő a Mallorcát, de otthagyta őket egyt sokkal jobb ajánlat miatt. ...
Jó részt egyetértek, de... Nekem az jutott az eszembe, hogy mondjuk Te egy szuper játékos vagy Európa top csapataidban van esélyed szerepelni. Érdeklődnek is érted sokan, de pont a kedvenc csapatod nem. Addig nyilván zsoldosként viselkedsz, hiszen mit bánod te, ha Manchesterben kell játszanod, mert a másik alternatíva mondjuk a Juventus, csak ott kevesebbet fizetnek. Evidens, egyik csapatot se kedveled különösebben, nem is utálod egyiket se, a jobban fizetőt fogod választani. Aztán néhány idény után bejelentkezik érted a Barca. Csak sok pénzért tudsz eligazolni, mert Perec felborította a piacot stb., az ügynököd csesztet, hogy nagyobb fizut szerez, te is úgy vagy vele, hogy kevesebbet ne adjanak már a jelenleginél, vagy legyen hasonló, de ha klub elő tud teremteni többet is és benne vannak, akkor miért ne fogadnád el (érted, lehet, hogy oda mennél 5 milláér is, de 7-ről indult a licit, és többel kalkulál a klub, úgy vagy vele, hogy végül a 7-be is belemész majd, de ezt a szurkolók nem tudják soha). Lényegében arra akarok kilyukadni, hogy sokan mondják az új klubjukra, hogy álmaik klubja, de sokan sztem igazat is mondanak. Próbálják úgy csinálni, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Az igazoltakból is lehet ikon, remélem sikerül is olyanokat igazolnunk dögivelnoname írta:...
Ha jól emlékszem akkor jött szintén a Juvéból bizonyos Lilian Thuram.Léfe írta:Mintha valami Zambrotta nevü akkor hozzánk is jött volna a Juvéból, és senki nem irt ilyen hülyeségeket, hanem örült mindenki. A mieink sem hüségesebbek mint mások, lennének aki maradnának meg aki mennének is. Elég nagy bödület ilyeneken rágódni, és amugy sok a találgatásos gyerekség a forumon. Olyan gyerekes az egész.