Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PffffVarga Tamás írta:A Tour de France szervezői kitettek magukért: a spanyol Contador tiszteletére eljátszották a DÁN himnuszt!
Csak 10 napjuk volt kb. felkészülni a spanyol nemzeti dalból!
http://www.nemzetisport.hu/kerekpar/vid ... 48446.html?
Szánalom....
Konkrétan igen, itt a cikk róla:miihii írta:Ezt a külön csapatot ezt úgy érted,h saját istállót ajánl neki a Honda?
Ezt a külön csapatot ezt úgy érted,h saját istállót ajánl neki a Honda?G-Jay írta:Hát e nem jött össze túl fényesen Daninak....na mind1, majd lesz ami lesz...mindenesetre grat Dovinak!
Egyébként nem tudom mennyire figyelitek, de elég nagy meglepetésre van kilátás, mivel Dani Pedrosa kijelentette, hogy nem prioritás neki a HRC-vel hosszabítani, míg Lolo a Yamaha-tól nem túl jó ajánlatot kapott, és a Honda is csábítaná, szóval nem lehetetlen, hogy jövőre helyet cserél a két spanyol vagány, de akár az is kialakulhat, hogy egymás mellett kötnek ki, és hispán kettőse lesz a HRC-nek. Közben olyan hírek is felmerültek, hogy külön csapatot kaphat a Hondától Lolo...
Elég gyorsan tud tekerni az biztos.ozsimiki írta:Cavendish egy állat![]()
Pellegrini nyerte a 400 női gyorsot ''természetesen'' világcsúccsal.Ezen, a VB-n az lesz a szenzáció, ha valamelyzik számot nem világrekordal nyerikozsimiki írta:átnéztem az úszó vébére, Biedermann 400gyorson 1 századdal megdöntötte Ian Thorpe világcsúcsátegyre kevesebb régi rekord marad, bár nem csodálom.
Nah,úgy látom sokan nem követitekozsimiki írta:Lorenzo esett, Rossi vezet, sok minden eldőlhet.
Hát én igazából Contadort érzem annyira erősnek,h egy közepes csapatban is meg tudta volna nyerni az idei Tourt.De nem hiszem,h attól kell félnie,h nem jut neki normális csapat.Sok múlik majd azon, hogy ki, milyen erős csapatba kerül.
Bár nekem az a véleményem, hogy Contador erősebb, illetve nagy előnye, hogy időfutamokon jobb.
Sok múlik majd azon, hogy ki, milyen erős csapatba kerül.Bányász írta:Gratulálok Contadornak,Andynak az ezüst is szépen csillog sztem.De jövőre már meg kell nyerni a Tourt nincs mese.
Persze ez világos és egy darabig jogos is volt,h így tettek.De úgy kb 2-3 km-el a vége előtt amikor ketten együtt támadtak és azt is átvette Armstrong onnantól világos volt sztem,h ebből nem lesz meg a harmadik hely.Szerintem Andynak szóltak, h nem mehet.A Saxosok abban reménykedtek, h a végén megfogják Armstrongot, de erős volt az amerikai, megérdemli, h dobogóra álljon.
Szerintem ezt kár volt ide leírnod...Varga Tamás írta:Mr. Dopping helyét átvette Senor Dopping!
Ennyi a véleményem a Tour de Dopping nevű 3 hetes cirkuszról.
Szerintem Andynak szóltak, h nem mehet.A Saxosok abban reménykedtek, h a végén megfogják Armstrongot, de erős volt az amerikai, megérdemli, h dobogóra álljon.Bányász írta:Vicc,h ez a Garate gyerek megnyerte ezt a szakaszt...
Nem igazán értem Andy Schlecket.Simán szakaszt nyerhetett volna sztem mert már rég eldőlt,h nem lesz meg a tesó dobogója...nyugodtan otthagyhatták volna azt a brigádot Contadorral.Ezt sztem eltaktikázták...nagy kár érte.
Egyébként ez megint egy jó szakasz lett.Armstrong előtt le a kalappal,nagyot küzdött a dobogóért.
Gratulálok Contadornak,Andynak az ezüst is szépen csillog sztem.De jövőre már meg kell nyerni a Tourt nincs mese.