Egyéb Barça meccsek
Nagyon jó benyomások mindkét barátságos meccsről! A fiatalok egy-az-egyben le tudják játszani azt, amit a "nagyok". Biztonságos labdatartás, tetszetős játék (persze látszódik, hogy nem az első csapat játszik), a stratégia, a filozófia - minden megvan. Szóval megnyugodtam, hogy van egy jó 3., akár 4.sorunk is kupameccsekre!
Mindkét kapott gólunk, a tegnapi és a mai is kapushibák eredménye. Persze nyilván a helyzet, hogy kialakult: nem a kapus hibája volt, de ha ezek a tévesztések nincsenek, akkor még fényesebben festene a helyzet. Azért is veszem külön a kapusok teljesítményét, mert ők mégsem a junior korosztályt "erősítik". Részükről ezek nagy hibák voltak.
Mindkét kapott gólunk, a tegnapi és a mai is kapushibák eredménye. Persze nyilván a helyzet, hogy kialakult: nem a kapus hibája volt, de ha ezek a tévesztések nincsenek, akkor még fényesebben festene a helyzet. Azért is veszem külön a kapusok teljesítményét, mert ők mégsem a junior korosztályt "erősítik". Részükről ezek nagy hibák voltak.
Egy kis összegzés:
1 félidő:
A játék nem ment vmi gördülékenyen, de szereztünk két szép gólt és a védelem is elég jó volt Abidal kivételével, mert a francia harmat gyenge .A támadásokat se segitette és hátul is akadtak gondjai.
2.félidő:
A teljes csapat kicserélése után sokkal jobban játszottunk, helyenként már gála ize volt a történetnek
Pedro és Dos Santos nagyon jól, éretten játszottak végig.Szerintem Pep velük komolyan fog számolni.
Jeffren engem most sem győzött meg szerintem benne nincs akkora potenciál.
Összeségében jól játszott a csapat, sikeresnek mondható ez az első, angliai edzőtábor

1 félidő:
A játék nem ment vmi gördülékenyen, de szereztünk két szép gólt és a védelem is elég jó volt Abidal kivételével, mert a francia harmat gyenge .A támadásokat se segitette és hátul is akadtak gondjai.
2.félidő:
A teljes csapat kicserélése után sokkal jobban játszottunk, helyenként már gála ize volt a történetnek

Pedro és Dos Santos nagyon jól, éretten játszottak végig.Szerintem Pep velük komolyan fog számolni.
Jeffren engem most sem győzött meg szerintem benne nincs akkora potenciál.
Összeségében jól játszott a csapat, sikeresnek mondható ez az első, angliai edzőtábor

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Összeségében jó benyomásaim vannak a csapatról. Messinek még formába kell lendülnie, Pedro remekül teljesített, Guddy is meggyőző volt. Nem hinném, hogy ilyen szintü csereembert olcsón tudnánk szerezni. Meg kell tartani. Gai ügyesen mozgott, főleg a Tottenham ellen, de azért még kevésnek érzem. Bojan jól tolta. A többi embert nem emelném ki, de a védelemről annyit, hogy a fiatalok kicsit bizonytalanok, de nem játszottak rosszul!!! Jó lesz Amerikában!
Hajrá FC BARCELONA!!!
Hajrá FC BARCELONA!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
- LM10
- Director del Fútbol
Sztem ez az angliai felkészülés még nem az igazi volt, szal nem kell pánikba esni+nem is voltunk rosszak, SŐT! A fiatal támadóink középpályásaink nagyon jól bizonyítottak, és a védelemben Muniesa is jó volt. Henrique szvsz még gyenge, de ott lesz még az igazi felkészülés:Amerika. A már "elküldöttek" közül Caceres és Guddyban is nagyon kellemeset cslódtam talán maradnak? És holnaptól már visszajönnek Xaviék a szünetről, Maxwell és Henry is elkezdheti az edzéseket, Ini is lassan felépül+Ibra is megérkezik. Csak a jövőhéttől kezdődik számunkra az igazi alapozás!
Amerikában már csak azok a fiatalok fognak jönni akikre komolyabban számít Pep. Szvsz ezek: Rueda, dos Santos,Jeffren,és talán Gai.

Amerikában már csak azok a fiatalok fognak jönni akikre komolyabban számít Pep. Szvsz ezek: Rueda, dos Santos,Jeffren,és talán Gai.
jó meccs volt, Messi még nem az igazi, majd akkor fog villanni, mikor a Sahtar fog egy Barca-leckét kapni 
Szép volt, jó volt, ez hiányzott több mint egy hónapig!

Szép volt, jó volt, ez hiányzott több mint egy hónapig!
A csapat játéka nem annzira könnyed és szép, mint két napja a Tottenham ellen.Löttünk két szép gólt, két egyéni akció után
Abidal kriminál gyenge ma(is). Majd minden párharcot elveszit

Abidal kriminál gyenge ma(is). Majd minden párharcot elveszit

Azért ezekből az előszezonbeli meccsekből látszik,hogy ezek a fiatalok ( Gai,Muniesa,Dos Santos,stb.) nem állnák meg megfelekően a helyüket MÉG tétmeccseken. Tehetségesek,lehet,h jó játékosok lesznek,de nem lesz mindenkiből Xavi vagy Messi. Mindenképp igazolnunk kell még 1 védőt,ha Cáceres megy és két kp-t,ha Gudjohnsen megy. Rövid lesz a kispad,ha nem...
Képzeljünk el egy Villareal vagy Espanyol elleni meccset,ahol Muniesa van középen,m vannak sérültek,eltiltottak és épp ANK megy,ahol Toure részt vesz legalább az elődöntőig. Nihat , Tamudo ,Rossi vagy de la Pena úgy csinálna hülyét Muniesa-ból ahogy nem fáj... lehet,h két év múlva jó(k) lesznek ezek a fiatalok,de most még korán van.
Képzeljünk el egy Villareal vagy Espanyol elleni meccset,ahol Muniesa van középen,m vannak sérültek,eltiltottak és épp ANK megy,ahol Toure részt vesz legalább az elődöntőig. Nihat , Tamudo ,Rossi vagy de la Pena úgy csinálna hülyét Muniesa-ból ahogy nem fáj... lehet,h két év múlva jó(k) lesznek ezek a fiatalok,de most még korán van.
- LM10
- Director del Fútbol
http://www.rojadirecta.com/justin/gotera7
Én ezen nézem
( közben még F1 is
)
Lassan megnyitjátok az élő közvetítések topicot?
Én ezen nézem

Lassan megnyitjátok az élő közvetítések topicot?
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
hy. nem tudom, feltűnt-e valakinek, de a meccs alatt úgy írták ki, hogy 14-kor lesz a meccs(1pm-et írtak, de egy óra időeltolódás...) nem pedig 14:15-kor. csak gondoltam szólok. nem tudommelyik az igaz, lehet, hogy csak ünnepség lesz előtte, de én azért benézek akkor 

Kár h épp akkor lesz a meccs amikor a Forma-1. Nehéz döntés...
-
- Jugador d'estrella
tegnap a Celtic 5:0-ra verte meg az Al Ahly-t
szerintem vasárnap is a fiatalokkal kellene kezdeni az első félidőt
itt van az összefoglaló

itt van az összefoglaló
a sz.gépen nézve sajna nem ismertem meg az új (ifi)játékosok zömét, de így jobban tudtam a mérkőzés összképére figyelni:
már ez a (két különböző)gárda is pazarul műveli a sokpaszos játékot!
a gyors -főleg szélsös kontrák könnyen zavarba hozták a védelmünket
a kapu előtt elfogyott a tudomány!
ami engem zavar a sokpasszos játékban, hogy jónéhány játékos óhatatlanul -alibi játékká - teszi, az oktalan vissza-passzokkal, rendre megtörve ezzel a támadás lendületét! nos sajna már ezeknél a fiataloknál is elő-elő fordult tegnap is!
ennek ellenére különösen a második félidő igen jó iramot és ígéretes támadást hozott!
Yaya Toure szólója élmény volt! míg Abidal továbbra is nehézkes (nehezen fordul) ezért a gyors jól cselező szélsőkkel nem boldogul.
jó volt végre látni a fiúkat, még így fiatalítva is!
már ez a (két különböző)gárda is pazarul műveli a sokpaszos játékot!
a gyors -főleg szélsös kontrák könnyen zavarba hozták a védelmünket
a kapu előtt elfogyott a tudomány!
ami engem zavar a sokpasszos játékban, hogy jónéhány játékos óhatatlanul -alibi játékká - teszi, az oktalan vissza-passzokkal, rendre megtörve ezzel a támadás lendületét! nos sajna már ezeknél a fiataloknál is elő-elő fordult tegnap is!
ennek ellenére különösen a második félidő igen jó iramot és ígéretes támadást hozott!
Yaya Toure szólója élmény volt! míg Abidal továbbra is nehézkes (nehezen fordul) ezért a gyors jól cselező szélsőkkel nem boldogul.
jó volt végre látni a fiúkat, még így fiatalítva is!
A tegnapi mecs nagyon jól sikerült és bár csak ez volt az első mecsünk az leszürhető, h a csapat jól halad a felkészülésben.Van egy pár játékos a fiatalok közül akik meggyöző teljesitményt nyújtottak és szerintem Pep komolyabb szerepet fpg szánni néhányuknak.
Nekem legjobban Pedro játéka tetszett, ő már kész arra, h Messi cseréje legyen.
Nagyon jól osztogatott Dos Santos a második felidőben, nem gondolkodik sokat nem tartja feleslegesen a ladbát.
Guddy nekem ismét megmutatta, h semmi keresnivalója itt, a fiatalok simán hozzák azt a szintet amit ő képvisel.Őszintén remélem, h talál magának egy csapatot, ez neki és és a klubnak is a legjobb lenne.
Henrique se vallott szégyent, bár volt egy-két érdekes mególdása, de szerintem vele nem lesz gond és azt a szerepet amit Pep fog szánni neki megfogja majd oldani.
Összeségében a csapat játékával elégedettek kell legyünk, mert a Tottenham kezdőivel simán partiba voltunk, sőt a mecs nagy részén mi irányitottunk

Nekem legjobban Pedro játéka tetszett, ő már kész arra, h Messi cseréje legyen.
Nagyon jól osztogatott Dos Santos a második felidőben, nem gondolkodik sokat nem tartja feleslegesen a ladbát.
Guddy nekem ismét megmutatta, h semmi keresnivalója itt, a fiatalok simán hozzák azt a szintet amit ő képvisel.Őszintén remélem, h talál magának egy csapatot, ez neki és és a klubnak is a legjobb lenne.
Henrique se vallott szégyent, bár volt egy-két érdekes mególdása, de szerintem vele nem lesz gond és azt a szerepet amit Pep fog szánni neki megfogja majd oldani.
Összeségében a csapat játékával elégedettek kell legyünk, mert a Tottenham kezdőivel simán partiba voltunk, sőt a mecs nagy részén mi irányitottunk

- noname
- Llegenda del Barça
2. félidő:
Negatívum:
Henrique, bár sztem ez csak idegesség miatt volt, jobb lesz!(úgy tűnhet mintha jobban favorizálnám Caceresnél, ez azért van, mert Caceresnek nem lehetne oka idegességre, hiszen már egy éve szokja a légkört, míg a jelenlegi játékosaink közül Henrique ismeri legkevésbé a csapatot)
Pozitívumok:
Dos Santos: vki írta h tiszta Xavi, a stílusa valóban hasonlít. Nagyon labdabiztos és nagyon precíz, ráadásul a gyorspasszos játékból nagyon könnyen kiveszi a részét.
Rochina: nagyon technikás, ügyes, de ezt a kaputól távol mutatta csak meg. Ha kapuközelben is ilyen ügyes megoldásokat tud csinálni, akkor könnyen leragadhat a csapatnál.
Oriol(tán ő volt a 23as): ügyes gyerek
Összeségben a fiatalok közül sztem Dos Santos volt a legjobb. Ő télleg azt nyújtotta amit vártak tőle, a 2. félidőben ő volt a csapat esze, a motorja.
Pedro is remélem marad , mert cserének mindenképp jó lesz!
Biztatóak még: Assullin, Oriol, Muniesa.
Negatívum:
Henrique, bár sztem ez csak idegesség miatt volt, jobb lesz!(úgy tűnhet mintha jobban favorizálnám Caceresnél, ez azért van, mert Caceresnek nem lehetne oka idegességre, hiszen már egy éve szokja a légkört, míg a jelenlegi játékosaink közül Henrique ismeri legkevésbé a csapatot)
Pozitívumok:
Dos Santos: vki írta h tiszta Xavi, a stílusa valóban hasonlít. Nagyon labdabiztos és nagyon precíz, ráadásul a gyorspasszos játékból nagyon könnyen kiveszi a részét.
Rochina: nagyon technikás, ügyes, de ezt a kaputól távol mutatta csak meg. Ha kapuközelben is ilyen ügyes megoldásokat tud csinálni, akkor könnyen leragadhat a csapatnál.
Oriol(tán ő volt a 23as): ügyes gyerek
Összeségben a fiatalok közül sztem Dos Santos volt a legjobb. Ő télleg azt nyújtotta amit vártak tőle, a 2. félidőben ő volt a csapat esze, a motorja.
Pedro is remélem marad , mert cserének mindenképp jó lesz!
Biztatóak még: Assullin, Oriol, Muniesa.
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Egy kis félidei helyzetjelentés, persze jöhet itt mindenki azza h hosszútávú következtetést ilyenkor még nem szabd levonni, de mivel sok játékosnak most kell bizonyítania h helye van a csapatnál, ezért igenis érdemes levonni következtetéseket.
Kezdeném a negatívumokkal
-Caceres- sztem a legrosszabb játékosunk a pályán. Nemigaz h valaki ennyire ostoba!MIndig megvárja h nyomás alá helyzezzék, aztán vagy elrúgja a labdát a francba vagy leszerelik.Sürgősen mehet kölcsönbe!
Pozitívum azért jóval több van.
-Pedro:ismét bebizonyítja h csreként mindenképp érdemes vele számolni!
-Guddy: ő is ugyanazt tette mint Pedro. Toureval együtt ők hárman a csapat vezérei.
-Toure sokadszorra bizonyítja h max Essien van vele egy szinten.
-Assullin elég ügyesen mozog, én hagynám a 2. félidőben is, mert van benne fantázia!
Kezdeném a negatívumokkal
-Caceres- sztem a legrosszabb játékosunk a pályán. Nemigaz h valaki ennyire ostoba!MIndig megvárja h nyomás alá helyzezzék, aztán vagy elrúgja a labdát a francba vagy leszerelik.Sürgősen mehet kölcsönbe!
Pozitívum azért jóval több van.
-Pedro:ismét bebizonyítja h csreként mindenképp érdemes vele számolni!
-Guddy: ő is ugyanazt tette mint Pedro. Toureval együtt ők hárman a csapat vezérei.
-Toure sokadszorra bizonyítja h max Essien van vele egy szinten.
-Assullin elég ügyesen mozog, én hagynám a 2. félidőben is, mert van benne fantázia!
A Fifa egy szégyen
Légyszi nyissátok meg az élő közvetítések topicot! 
Előre is köszi

Előre is köszi

- Skeraj
- Jugador del Barça
Már ott gyülekeznek a kijáróba!!:D
Már kinn is vannak!!
HAJRÁ BARCA!!!
Lássuk a fiatalokat
Már kinn is vannak!!
HAJRÁ BARCA!!!
Lássuk a fiatalokat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Skeraj 2009.07.24. 20:57:09-kor.

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
- Fernando
- Llegenda del Barça
Atombombaaa: www.rojadirecta.com (még mindig) 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Már Bombázni kellene linkekkel a fórumot!
Aki a digisportot be tudja linkelni! Nah az nem lenne semmi
Aki a digisportot be tudja linkelni! Nah az nem lenne semmi