Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A "savanyú a szőlő" című műsorunk legújabb epizódját láthattuk.Bányász írta:Én,h őszinte legyek így már örülök,h nem lett semmi a nagy közös útból...robertfcb írta:Azért Robinho, Tevez, Abebajor, Santa Cruz nem rossz nevek, szerintem jó meccset fogunk látni majd a helyszínen
És valóban nem rossz focisták de tudjuk ki volt Gamper.Így én egy kicsit rangon alulinak tartok egy Barca-City meccset tekintve a City múltját és jelenét...
Persze remélem jó meccset láttok majd de én örülök mert így nem érzem azt,h "lemaradok valamiről".Ellentétben mondjuk ha egy Barca-Boca meccsel...
Ez csak egy meccs, de maga a város és azt hogy a Barcát látjuk majd focizni az szerintem egy soha vissza nem térő élmény. Úgy érzem nem csak egy meccsről szól az út.Bányász írta:Én,h őszinte legyek így már örülök,h nem lett semmi a nagy közös útból...robertfcb írta:Azért Robinho, Tevez, Abebajor, Santa Cruz nem rossz nevek, szerintem jó meccset fogunk látni majd a helyszínen
És valóban nem rossz focisták de tudjuk ki volt Gamper.Így én egy kicsit rangon alulinak tartok egy Barca-City meccset tekintve a City múltját és jelenét...
Persze remélem jó meccset láttok majd de én örülök mert így nem érzem azt,h "lemaradok valamiről".Ellentétben mondjuk ha egy Barca-Boca meccsel...