Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1részt ki érezte magát felsőbbrendűnek? Teljesen normális reakció volt, semmi sértő nem volt benne.raulgonz írta:Azért sértegetni meg felsőbbrendűnek érezni magad mert Barcelonát nézed a tv-ben attól mitől vagy jobb ember mint mások? Én beszélgetni, meg eszmét cserélni jövök ide, de látom ilyen emberek miatt nem lehet...torrestoni írta:
főleg ne magaddal, s Madrid-szurkolókkal.
Mi a baj? Gyűlölöd a másikat? Nézz már szét öreg! Az teljesen mindegy hogy valaki Realos vagy Barcás. Azért utálni valakit, mert Realos az tényleg gáz. Már akkor nekik szurkoltam amikor még Raul még csak a homokozóba játszott. Nem Perez miatt kezdtem nekik szurkolni...Olyan hangnemet ütsz meg, bár ezt észre sem veszed, hogy hihettlen. Azért sértegetni meg felsőbbrendűnek érezni magad mert Barcelonát nézed a tv-ben attól mitől vagy jobb ember mint mások? Én beszélgetni, meg eszmét cserélni jövök ide, de látom ilyen emberek miatt nem lehet...torrestoni írta:főleg ne magaddal, s Madrid-szurkolókkal.raulgonz írta:Ti is elköltöttetek egy csomó pénzt, egy olyan játékosért aki nem ért annyit. Semelyik játékos sem ér ennyi pénzt. A Barcások csak azért idegesek, mert nem ők vették meg CR-t meg Kakát. Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak. Zlatan jó, én is bánom hogy nem a miénk. Ennyi. Ez a mai foci, minden a lóvéról szól. Szerintem ez a téma már lerágott csont, unalmas, lépjünk tovább...
Nemlehetsz egy nagy észlény.raulgonz írta:Na látod most ráhibáztál! Tényleg sokat ittam...De az a gyagyaság amit írtál. Jobb a Barca stílusában...:D:D
Hát igen, a Barcelona szurkolók még egymást sem csippantják. Én mindegyik Madrid szurkolónak örülök, még ha nem egyezik a véleményem az övékével...én szeretem az egyen kalapot...:dtorrestoni írta:Ha kérhetem ne végy egy kalap alá mindenkit, köztük engem más Barca-drukkerekkel, főleg ne magaddal, s Madrid-szurkolókkal.raulgonz írta:Ti is elköltöttetek egy csomó pénzt, egy olyan játékosért aki nem ért annyit. Semelyik játékos sem ér ennyi pénzt. A Barcások csak azért idegesek, mert nem ők vették meg CR-t meg Kakát. Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak. Zlatan jó, én is bánom hogy nem a miénk. Ennyi. Ez a mai foci, minden a lóvéról szól. Szerintem ez a téma már lerágott csont, unalmas, lépjünk tovább...
Na látod most ráhibáztál! Tényleg sokat ittam...De az a gyagyaság amit írtál. Jobb a Barca stílusában...noname írta:Várd meg amíg kimegy a szervezetedből az alkohol, aztán írj ekkora baromságot!raulgonz írta:Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak.Kaka be se fért volna a kezdőbe, mert Xavi és Ini a Barca stílusában sokkal jobbak mint ő! CR pedig kell a fenének!Már tavaly reménykedtem h megveszitek! Most végre sikerült!
Ha kérhetem ne végy egy kalap alá mindenkit, köztük engem más Barca-drukkerekkel, főleg ne magaddal, s Madrid-szurkolókkal.raulgonz írta:Ti is elköltöttetek egy csomó pénzt, egy olyan játékosért aki nem ért annyit. Semelyik játékos sem ér ennyi pénzt. A Barcások csak azért idegesek, mert nem ők vették meg CR-t meg Kakát. Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak. Zlatan jó, én is bánom hogy nem a miénk. Ennyi. Ez a mai foci, minden a lóvéról szól. Szerintem ez a téma már lerágott csont, unalmas, lépjünk tovább...
Én ugyan nem bánom, h nem vettük meg őket. Nem volt rájuk szükség. Bár azért sajnálom, h Kaka meg Benzema nálatok kötött ki, őket csipem.raulgonz írta:Ti is elköltöttetek egy csomó pénzt, egy olyan játékosért aki nem ért annyit. Semelyik játékos sem ér ennyi pénzt. A Barcások csak azért idegesek, mert nem ők vették meg CR-t meg Kakát. Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak. Zlatan jó, én is bánom hogy nem a miénk. Ennyi. Ez a mai foci, minden a lóvéról szól. Szerintem ez a téma már lerágott csont, unalmas, lépjünk tovább...
Várd meg amíg kimegy a szervezetedből az alkohol, aztán írj ekkora baromságot!raulgonz írta:Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak.
Tökéletesen egyetértek Veled!MichaaBee írta: Talan most eloszor (es vszinuleg utoljara) valamennyire igazat adok a madrid szurkereknek. Eto'onak boven van erteke, jelenleg kb 30 milla (ennyit ajanlott erte a city is). Ezt vesszuk akkor ez hetvenakarhanymilla, tehat boven igazuk van a realosoknak abban, hogy mi is koltekezunk rendesen. Viszont ez nem valtoztat SEMMIT azon a tenyen, hogy a Madrid meg tobbet koltott. Csak annyi, hogy ezutan a transzfer utan nem ugathatunk nagyon, hogy csunya perec bacsi hogy szorja a penzt. Ha az Internek kell Eto'o akkor megvettek volna 20ert oszt szevasz, ide jon Villa 50ert es akkor joval kevesebbet koltunk, de mar mindegy. Ez szvsz csak felesleges szocseples, ugyhogy hagyjuk is...
szerk.: Emlekszem, hogy amikor eloszor szobahoztak Ibrat a Barcaval, akkor Eto'o+15 millios ajanlatokrol lehetett hallani es a forum egy jo resze (koztuk en is) fel volt haborodva, hogy mi az, hogy Ibra 15 millioval jobb Eto'onal. Ahhoz kepest most hol tartunk, en mar visszasirom azokat az idoket.Viszont most kezdek megbekelni a gondolattal, hogy jon Ibra, sot talan meg egy picit orulok is (mert nagyon jo jatekos), viszont ha ranezek a kifizetett penzre es a 2 tavozo jatekosra, akkor meg mindig ertetlenul gondolok az ugyre.
Arcra nem néz ki 27 és félnek,az tuticantera írta:gy költségbe magunkat.45 millió kápé a mai világban -,de ezen a nyáron hatványozottan!- igen barátságos összeg egy ilyen kaliberű zsugásért,mint Ibra.
Tudom,h ez két,egymásnak teljesen ellentmondó megközelítés,de vhogy egyszerre mindkettőt a magaménak tudom.
Egyrészt úgy érzem,h h is fogalmazzak .... túl jó üzletet csináltunk az Internek...
De másrészt,ha már oly' divatosan szigorúan matekozunk,akkor a nyers számok azt mutatják,h mégsem költekeztünk olyan nagyon!NEhéz lenne egy lapon említeni a két fél vásárlási hagyományait.
De így,sacc per has belegondolva,ha egy olyan statisztikát láthatnánk,h a BARCA legnagyobb összegű igazolásai és a reál hasnoló adatsora listázva.Az az érzésem,h cirka 3-4 madridi után jönne egy-egy BARCÁs,átlagban.
A mi időnkénti nagyobb kiadásunk,vhol olyan feelinget ad,h "Kivétel erősíti a szabályt!"Néha belenyúlunk,de akkor is csak ésszel,és eddig ezeket sztem jó érzékkel tettük.
cantera írta:na igen, tévedtemMiután Villa egyidősnem tudom miért, de nekem 24 ugrott be Villa korára. lo siento
na igen, tévedtemMiután Villa egyidős
Talan most eloszor (es vszinuleg utoljaramiihii írta:VAlóban adjuk (cantera írta: ... + két játékos. hiszen őket is adjátok Ibráért cserébe. de tudom, eto'o értéktelen, stb, stb. ne kezdjük előlről),de ez még nem másítja meg a TÉNYT,h a pénztárcánk 45 millával fog apadni!Eszmei értékként persze,h bele lehet (kell
) számolni Samuékat is,de ez nem kápé,így azért lényegesen más a leányzó fekvése!
De asszem ez már így fog megmaradni az emlékezetekben.Újabb olyan téma,amiben teljesen másképp látja a dolgot egy BARCA és egy reál szurker![]()
VAlóban adjuk (cantera írta:... + két játékos. hiszen őket is adjátok Ibráért cserébe. de tudom, eto'o értéktelen, stb, stb. ne kezdjük előlrőlTehát cirka 45 millió!
Azzal,ha másokat eladtok,még nem lesz kisebb az összeg,amit kiadtatok,szal ez így azért csúsztatás!cantera írta:igen, utána pedig eladunk néhány embert, hiszen 45 fős kerettel nem lehet nekivágni a szezonnak. így pedig mi is csökkentünk. nem értem hogy miért ragaszkodtok ilyen összegzésekhez? mi is kihozhatjuk hogy legalább az egyik csillagászati összegű player tulképpen ingyen volt, de nem tesszük, mert az átigazolások konkrét értékei annyi, amennyi. később lehet összegezni, meg lehet nézni hogy összességében mennyi az annyi. de ezt se kezdjük előlrőlMi beáldoztunk egy playát,akinek a helyére kerestünk mást és ezzel lecsökkentettük (jócskán!!!) a kívánt zsugás csillagászati árát!Ezzel lenyomtuk kábé 30-cal a kiadási oldalt,ezért lett 45 milla a játékos.Ti ezzel szemben kapcsiból felvillantjátok a csekkfüzetet és fizettek,mint a katonatiszt!
Egyértelmű,h igazoltunk már az idők folyamán óriási lóvékért,ezt hülyeség lenne tagadni.cantera írta:hidd el, ha lesz egy triplázó csapatunk, akkor nem lesznek ekkora kiadások. Laporta is nagytakarított amikor elnök lett, most meg keveset igazol mert nincs rá szükség. teljesen normális. vegyünk középszerű embereket? ti is nagy halat akartok oda, ahova szükséges, nálunk is csak jó játékosok jöhetnek szóba, és ha megkérik az árát, akkor fizetni kell. nem?Idén is megdöntöttétek,plusz csak ezen a nyáron a top 5 (lóvéban) transzferből 3 atiétek.Szal ne említsük már egy lapon az igazolási politikákat!
tudom, hogy a gyilkolós hasonlat rosszul sikerült, de ha azt mondom nem adok ki nagy pénzeket egy játékosért, akkor tulajdonképpen teljesen mindegy hogy egyszer szegem meg a szavam vagy többször. vagy nem mondok ilyen meggondolatlanságokat, és akkor nincs ez az egész. a kutya nem törődne ezzel az átigazolással, ha nincsenek azok a bizonyos nyilatkozatok.
Bocsánat az Ibrás többesszámért
Természetesen ugyanezt írtam volna az általad említett playák esetében is,igaza van Bányásznak!cantera írta:Persze, és ha Villa jött volna Eto'o helyére, akkor mit írtál volna? Ne azt válaszold hogy a feltételes módban írt dolgokat hagyjuk.Ibra 28 lesz,szal azért nem évtizedekre tervezünk vele.ha vásárlásra kényszerültök, akkor nem mindig fogtok 30hoz közelieket igazolni, a kínálat fogja meghatározni. És akkor újra érvénybe léphet a kérdés. Az adott poszton jóval kisebb lesz az esélye bekerülnie egy fiatalnak, azaz kölcsönadjátok majd a tehetségeket és a csúf, gonosz Madrid példáját fogjátok követni.
Miután Villa egyidős a fent említett úriemberekkel gyaníthatóan ugyan ezt írta volna.Persze, és ha Villa jött volna Eto'o helyére, akkor mit írtál volna?
... + két játékos. hiszen őket is adjátok Ibráért cserébe. de tudom, eto'o értéktelen, stb, stb. ne kezdjük előlrőlTehát cirka 45 millió!
igen, utána pedig eladunk néhány embert, hiszen 45 fős kerettel nem lehet nekivágni a szezonnak. így pedig mi is csökkentünk. nem értem hogy miért ragaszkodtok ilyen összegzésekhez? mi is kihozhatjuk hogy legalább az egyik csillagászati összegű player tulképpen ingyen volt, de nem tesszük, mert az átigazolások konkrét értékei annyi, amennyi. később lehet összegezni, meg lehet nézni hogy összességében mennyi az annyi. de ezt se kezdjük előlrőlMi beáldoztunk egy playát,akinek a helyére kerestünk mást és ezzel lecsökkentettük (jócskán!!!) a kívánt zsugás csillagászati árát!Ezzel lenyomtuk kábé 30-cal a kiadási oldalt,ezért lett 45 milla a játékos.Ti ezzel szemben kapcsiból felvillantjátok a csekkfüzetet és fizettek,mint a katonatiszt!
hidd el, ha lesz egy triplázó csapatunk, akkor nem lesznek ekkora kiadások. Laporta is nagytakarított amikor elnök lett, most meg keveset igazol mert nincs rá szükség. teljesen normális. vegyünk középszerű embereket? ti is nagy halat akartok oda, ahova szükséges, nálunk is csak jó játékosok jöhetnek szóba, és ha megkérik az árát, akkor fizetni kell. nem?Idén is megdöntöttétek,plusz csak ezen a nyáron a top 5 (lóvéban) transzferből 3 atiétek.Szal ne említsük már egy lapon az igazolási politikákat!
Persze, és ha Villa jött volna Eto'o helyére, akkor mit írtál volna? Ne azt válaszold hogy a feltételes módban írt dolgokat hagyjuk.Ibra 28 lesz,szal azért nem évtizedekre tervezünk vele.
Nagyon leragadtál ennél az utánpótlás dolognál...cantera írta:Pedig ott van az istenített utánpótlásotokEzek után nem kisérletezgethetünk fiatalokkal, meg nagy reménységekkel! A világ legjobb csatára kellett ide!Ugye-ugye, szükség van igazolásokra. Szükség van nagy összegek kiadására. Azt elfogadom, hogy többet igazolunk mostanában, nagyobb összegekért, de a módszerben sok különbség nincs. Ti is vásároltok, és mi is. Az pedig hogy mi többet... Mi a különbség abban, hogy egy embert ölünk meg vagy 20-at? Lehet azzal védekezni, hogy de mi kevesebbet gyilkoltunk...? Persze rossz a példa de akkor is
Folyamatosan azt olvastam hogy milyen dolog már ez az igazolásos politika, erre tessék. Lám-lám, a legnagyobb bírálónk is vásárol
És vásárolni is fog, amennyiben nem lesz a fiatalok közt valaki. Nem garantált hogy mindig kéznél lesz valaki. Márpedig ha Ibrákat igazoltok, akkor azokon a posztokon sokáig komoly lehetősége egy fiatalnak se lesz, és akkor máris ott vagyunk, hogy izé. Puff.
Tehát cirka 45 millió!cantera írta: a véleményem továbbra is az, hogy Ibra értéke annyi, amennyit adsz az Internek.
Látod ez jó kérdés...Been001 írta:Hogy van idegzetetek ebbe a topicba irogatni??:D
De közel sem nevezhetjük ezt, horribilis átigazolásnak mint RONADLOT, vagy Kakát.Norbart írta:Azért lehet itt is olvasni néhány ostobaságot. De azért olyan nehéz lenne egyszer az életben Ronaldo nevét? Fáj? nem hiszem... Nah mindegy.Laportán jóhogy felháborodunk, lehet jó elnök, de azért akkor ne nyilatkozgasson felelőtlenül és ostobán, ebben azért vehetne példát Perezről.
Azért lehet itt is olvasni néhány ostobaságot. De azért olyan nehéz lenne egyszer az életben Ronaldo nevét? Fáj? nem hiszem... Nah mindegy.Néha folyót lehetne ereszteni a madridisták ostobaságával.
Teljesen fel vannak háborodva, hogy Laporta, lekritizálta a Madrid üzletpolitikáját. Azonnal a sajtó előtt bocsánatot kéne kérnie.
Igazoltunk 1 azaz 1 játékost azt is jóval Kaká vagy C. Ronyaldó ára alatt. Úgy kell gondolkozni, hogy Eto'o árát számoljuk az üzletbe?
Dehogy nyilván azért adtuk Eto'ot, hogy ne kelljen horribilis összeget átutalni.
Annak ellenére, hogy sokallom, de még csak nem is súrolja a madrid költekezését.
idegesíítő...
Ez a különbség a két klub között.cantera írta:Persze, rendszeresenNe haragudj, de visszalvasod néha amiket írsz?
Nem tudom mi ezzel a probléma. Arra akartam rávilágítani, hogy valószínűleg azon fiatalok nagy része nem fogja túlélni az első két hetet, utána majd szépen mennek vissza a B-be. el lehet ájulni attól, hogy az első felkészülési meccsen mennyi fiatal volt a pályán, csak véleményem szerint felesleges. mi is kiállhattunk volna a komplett castillával az írek ellen, de mi értelme lett volna? a