Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
raulgonz
Barça B

2009.07.25. 22:34:54

Azért vettem ki EGY mondatot a hozzászólásából, mert ő is EGY mondatot vett ki az enyémből. Tanuljatok már meg szöveget értelmezni, és kivenni a szövegből a fő mondanivalót. A lényeg a végén volt...
Ide most kellene valami frappánsat...
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.25. 22:32:38

raulgonz írta:
torrestoni írta:
főleg ne magaddal, s Madrid-szurkolókkal.
Azért sértegetni meg felsőbbrendűnek érezni magad mert Barcelonát nézed a tv-ben attól mitől vagy jobb ember mint mások? Én beszélgetni, meg eszmét cserélni jövök ide, de látom ilyen emberek miatt nem lehet...
1részt ki érezte magát felsőbbrendűnek? Teljesen normális reakció volt, semmi sértő nem volt benne.

De te "eszmét" hogy meg főleg kivel akarsz cserélni ha olyat írsz hogy a " Barcások sírnak mert nem az övék Cr+Kaká+Benzema"?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
raulgonz
Barça B

2009.07.25. 22:25:30

torrestoni írta:
raulgonz írta:Ti is elköltöttetek egy csomó pénzt, egy olyan játékosért aki nem ért annyit. Semelyik játékos sem ér ennyi pénzt. A Barcások csak azért idegesek, mert nem ők vették meg CR-t meg Kakát. Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak. Zlatan jó, én is bánom hogy nem a miénk. Ennyi. Ez a mai foci, minden a lóvéról szól. Szerintem ez a téma már lerágott csont, unalmas, lépjünk tovább...
főleg ne magaddal, s Madrid-szurkolókkal.
Mi a baj? Gyűlölöd a másikat? Nézz már szét öreg! Az teljesen mindegy hogy valaki Realos vagy Barcás. Azért utálni valakit, mert Realos az tényleg gáz. Már akkor nekik szurkoltam amikor még Raul még csak a homokozóba játszott. Nem Perez miatt kezdtem nekik szurkolni...Olyan hangnemet ütsz meg, bár ezt észre sem veszed, hogy hihettlen. Azért sértegetni meg felsőbbrendűnek érezni magad mert Barcelonát nézed a tv-ben attól mitől vagy jobb ember mint mások? Én beszélgetni, meg eszmét cserélni jövök ide, de látom ilyen emberek miatt nem lehet...
noname
Llegenda del Barça

2009.07.25. 22:22:49

raulgonz írta:Na látod most ráhibáztál! Tényleg sokat ittam...De az a gyagyaság amit írtál. Jobb a Barca stílusában...:D:D:D
Nemlehetsz egy nagy észlény.
A Barcának jellemző stílusa van. Gyors, rövidpasszos játék, a kp-któl szinte lehetetlen elvenni a labdát, szinte 100%al passzolnak. A Barcának egy ilyen játékos kell, márpedig Iniesta és Xavi is jobbak ezekben az aspektusokban Kakanál, nem is kevéssel!
Az lehet h Kaka megindul és simán kicselez 2-3 embert, de nálunk nem erre van szükség!

Több tiszteletet az igazgató-helyettes úrnak.... :lol:
B.
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.25. 22:22:10

Képzeld, a Barcában nincs az a poszt, amit Kaka játszik.
raulgonz
Barça B

2009.07.25. 22:20:54

torrestoni írta:
raulgonz írta:Ti is elköltöttetek egy csomó pénzt, egy olyan játékosért aki nem ért annyit. Semelyik játékos sem ér ennyi pénzt. A Barcások csak azért idegesek, mert nem ők vették meg CR-t meg Kakát. Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak. Zlatan jó, én is bánom hogy nem a miénk. Ennyi. Ez a mai foci, minden a lóvéról szól. Szerintem ez a téma már lerágott csont, unalmas, lépjünk tovább...
Ha kérhetem ne végy egy kalap alá mindenkit, köztük engem más Barca-drukkerekkel, főleg ne magaddal, s Madrid-szurkolókkal.
Hát igen, a Barcelona szurkolók még egymást sem csippantják. Én mindegyik Madrid szurkolónak örülök, még ha nem egyezik a véleményem az övékével...én szeretem az egyen kalapot...:d
raulgonz
Barça B

2009.07.25. 22:17:40

noname írta:
raulgonz írta:Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak.
Várd meg amíg kimegy a szervezetedből az alkohol, aztán írj ekkora baromságot! :lol: Kaka be se fért volna a kezdőbe, mert Xavi és Ini a Barca stílusában sokkal jobbak mint ő! CR pedig kell a fenének!Már tavaly reménykedtem h megveszitek! Most végre sikerült! 8)
Na látod most ráhibáztál! Tényleg sokat ittam...De az a gyagyaság amit írtál. Jobb a Barca stílusában...:D:D:D
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.25. 22:16:28

Ha kérhetem ne végy egy kalap alá mindenkit, köztük engem más Barca-drukkerekkel, főleg ne magaddal, s Madrid-szurkolókkal.

Ibrahimovics, Ronaldo..., maradtak volna jó távol Hispániától, bár Cristiano nem érdekel. Kaká más tészta, Ibrahimovics számára nem létezett eddig lojalitás, aztán itt nem tudom mi lesz, ellenben Kakát Perez példaképetek Berlusconival és Gallianival szerelmeskedte össze, ebben a brazilnak nem sok beleszólása volt.

Hibába vagyok teljesen más véleményen, s fejtem ki ezt, ettől még ez már így fog történni. Ettől még szeretem a klubot, azért, amiért, viszont egyáltalán nem tetszik ami történt.

Valamint az FC Barcelonát, mint olyan, s most lehet itt erről az agyament transzferről is beszélni, nem lehet egy lapon említeni a Perez-féle Madriddal, persze tudom, jól esne egy ilyen év, és ilyen nyár után.

Nem ilyen a futball, nem ezért szeretik millión, nem erről szól, badarság!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.07.25. 22:19:19-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.25. 22:16:17

Én ugyan nem bánom, h nem vettük meg őket. Nem volt rájuk szükség. Bár azért sajnálom, h Kaka meg Benzema nálatok kötött ki, őket csipem.
noname
Llegenda del Barça

2009.07.25. 22:14:57

raulgonz írta:Ha ők vették volna meg őket akkor hú de nagyon jó stb. Mi vettük meg így sírnak.
Várd meg amíg kimegy a szervezetedből az alkohol, aztán írj ekkora baromságot! :lol: Kaka be se fért volna a kezdőbe, mert Xavi és Ini a Barca stílusában sokkal jobbak mint ő! CR pedig kell a fenének!Már tavaly reménykedtem h megveszitek! Most végre sikerült! 8)
A Fifa egy szégyen
raulgonz
Barça B

2009.07.25. 22:11:06

Ti is elköltöttetek egy csomó pénzt, egy olyan játékosért aki nem ért annyit. Semelyik játékos sem ér ennyi pénzt. A Barcások csak azért idegesek, mert nem ők vették meg CR-t meg Kakát. Ha ők vették volna meg őket akkor hú de [auto_cenzúra] stb. Mi vettük meg így sírnak. Zlatan jó, én is bánom hogy nem a miénk. Ennyi. Ez a mai foci, minden a lóvéról szól. Szerintem ez a téma már lerágott csont, unalmas, lépjünk tovább...
miihii
KHAL

2009.07.25. 21:47:46

MichaaBee írta: Talan most eloszor (es vszinuleg utoljara :) ) valamennyire igazat adok a madrid szurkereknek. Eto'onak boven van erteke, jelenleg kb 30 milla (ennyit ajanlott erte a city is). Ezt vesszuk akkor ez hetvenakarhanymilla, tehat boven igazuk van a realosoknak abban, hogy mi is koltekezunk rendesen. Viszont ez nem valtoztat SEMMIT azon a tenyen, hogy a Madrid meg tobbet koltott. Csak annyi, hogy ezutan a transzfer utan nem ugathatunk nagyon, hogy csunya perec bacsi hogy szorja a penzt. Ha az Internek kell Eto'o akkor megvettek volna 20ert oszt szevasz, ide jon Villa 50ert es akkor joval kevesebbet koltunk, de mar mindegy. Ez szvsz csak felesleges szocseples, ugyhogy hagyjuk is...

szerk.: Emlekszem, hogy amikor eloszor szobahoztak Ibrat a Barcaval, akkor Eto'o+15 millios ajanlatokrol lehetett hallani es a forum egy jo resze (koztuk en is) fel volt haborodva, hogy mi az, hogy Ibra 15 millioval jobb Eto'onal. Ahhoz kepest most hol tartunk, en mar visszasirom azokat az idoket. :) Viszont most kezdek megbekelni a gondolattal, hogy jon Ibra, sot talan meg egy picit orulok is (mert nagyon jo jatekos), viszont ha ranezek a kifizetett penzre es a 2 tavozo jatekosra, akkor meg mindig ertetlenul gondolok az ugyre.
Tökéletesen egyetértek Veled!
Ahogy már több topicban,úgy ebben is írtam erről,de itt nemrég egy egészen hosszú okfejtésben bővebben kitértem erre.
A hír hallaták legelőször nekem is az ugrott be,h Úristen,ez minimum 70 millás project! :shock: Ráadásul pont azért a playáért,akit én sem igen kultiválok. :P Az egész Eto'o sagaval kapcsolatban valahol én is értetlen vok az ügyben.NEhéz elfogadnom ezt a transzfert,külön külön is (Eto'o megy,pont Ibra jön... :? ),nemhogy együtt.

Erről a nyár eleji "lehetőségről" is írtam,amikor 10-15+plusz Eto'oval hozták hírbe Zlatant.Akkor is fel voltam háborodva,h miért lenne ennyivel több a svéd.Így meg pláne.Tényleg durvának találom ezt az alkut így,h 45 körüli lesz a lé és ráadásul Samun kívül Hleb is :shock:

De ha másik szemszögből közelítem meg,akkor Pep álláspontja,valamint a kameruni járandósága ( :P ) miatt Samu "elértéktelenedett" :? Bár egy hónapja ez még meg sem fordult volna a fejemben,mostanra én is úgy érzem,h nem való ez a közeg Samunak.Több tényező együtthatásának köszönhetően már tényleg nem érzem azt,h lehetne ebből még együttműködés. :cry:

A választást,mint írtam nehéz elfogadnom,de próbálok optimista lenni,h bejön.BArátkozom Ibra gondolatával 8)

Azzal,h belevontuk Samut a projectbe,két legyet üthet a vezetőség és a csapat is egy füst alatt.Csúnya szóval "letudták" Samut és így a lehetőségekhez képest olcsóBBAN hozzájutott a Mester fő kiszemeltjéhez.Az anyagi oldalról tekintve így tudtunk viszonylag hűek maradni az alapfilozófiához,miszerint nem költekezünk!
Nézzük úgy,h eddig a BARCA házi igazolási rekordja 45 millió körül lesz.Ez a madridnál hányadik legnagyobb kifizetés lenne?Talán az első tízben nincs benne...Tudom,h ez nagyon üzleties megközelítés,h csak az anyagi kiadással számolunk és mintha Samu (és persze Hleb) semmit nem érne.Rossz ebbe így belegondolni,de akkor is.Perec érkezésével sokkal nagyobb szerepe van a pénznek a bugiban.Másról sem beszél,csak a pénzről (korábban erről si írtam bővebben :wink: ),a média is ezen csámcsog,h ki-mennyi-miért-honnan.És természetesen a szurkolók,így mi is folyamatosan erről a tényezőről is beszélünk.Ebben a topicban pedig különösen sokat :twisted: Valahol már automatikusan így is számolgatunk...

A lényeg,h Laporta a lehetőségekhez és a jelenlegi körülmények közt mégiscsak tartotta magát a hagyományokhoz,így vásárolt egy meghatározó játékost (reméljük pozitív irányban
cantera írta:gy költségbe magunkat.45 millió kápé a mai világban -,de ezen a nyáron hatványozottan!- igen barátságos összeg egy ilyen kaliberű zsugásért,mint Ibra.

Tudom,h ez két,egymásnak teljesen ellentmondó megközelítés,de vhogy egyszerre mindkettőt a magaménak tudom.
Egyrészt úgy érzem,h h is fogalmazzak .... túl jó üzletet csináltunk az Internek...
De másrészt,ha már oly' divatosan szigorúan matekozunk,akkor a nyers számok azt mutatják,h mégsem költekeztünk olyan nagyon!NEhéz lenne egy lapon említeni a két fél vásárlási hagyományait.
De így,sacc per has belegondolva,ha egy olyan statisztikát láthatnánk,h a BARCA legnagyobb összegű igazolásai és a reál hasnoló adatsora listázva.Az az érzésem,h cirka 3-4 madridi után jönne egy-egy BARCÁs,átlagban.
A mi időnkénti nagyobb kiadásunk,vhol olyan feelinget ad,h "Kivétel erősíti a szabályt!" :D Néha belenyúlunk,de akkor is csak ésszel,és eddig ezeket sztem jó érzékkel tettük.

cantera írta:
Miután Villa egyidős
na igen, tévedtem :D nem tudom miért, de nekem 24 ugrott be Villa korára. lo siento :)
Arcra nem néz ki 27 és félnek,az tuti :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
cantera
Madridista

2009.07.25. 20:40:44

Miután Villa egyidős
na igen, tévedtem :D nem tudom miért, de nekem 24 ugrott be Villa korára. lo siento :)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.07.25. 20:15:19

miihii írta:
cantera írta: ... + két játékos. hiszen őket is adjátok Ibráért cserébe. de tudom, eto'o értéktelen, stb, stb. ne kezdjük előlről ;-)
VAlóban adjuk ( :cry: ),de ez még nem másítja meg a TÉNYT,h a pénztárcánk 45 millával fog apadni!Eszmei értékként persze,h bele lehet (kell :?: ) számolni Samuékat is,de ez nem kápé,így azért lényegesen más a leányzó fekvése!
De asszem ez már így fog megmaradni az emlékezetekben.Újabb olyan téma,amiben teljesen másképp látja a dolgot egy BARCA és egy reál szurker :wink:
Talan most eloszor (es vszinuleg utoljara :) ) valamennyire igazat adok a madrid szurkereknek. Eto'onak boven van erteke, jelenleg kb 30 milla (ennyit ajanlott erte a city is). Ezt vesszuk akkor ez hetvenakarhanymilla, tehat boven igazuk van a realosoknak abban, hogy mi is koltekezunk rendesen. Viszont ez nem valtoztat SEMMIT azon a tenyen, hogy a Madrid meg tobbet koltott. Csak annyi, hogy ezutan a transzfer utan nem ugathatunk nagyon, hogy csunya perec bacsi hogy szorja a penzt. Ha az Internek kell Eto'o akkor megvettek volna 20ert oszt szevasz, ide jon Villa 50ert es akkor joval kevesebbet koltunk, de mar mindegy. Ez szvsz csak felesleges szocseples, ugyhogy hagyjuk is...

szerk.: Emlekszem, hogy amikor eloszor szobahoztak Ibrat a Barcaval, akkor Eto'o+15 millios ajanlatokrol lehetett hallani es a forum egy jo resze (koztuk en is) fel volt haborodva, hogy mi az, hogy Ibra 15 millioval jobb Eto'onal. Ahhoz kepest most hol tartunk, en mar visszasirom azokat az idoket. :) Viszont most kezdek megbekelni a gondolattal, hogy jon Ibra, sot talan meg egy picit orulok is (mert nagyon jo jatekos), viszont ha ranezek a kifizetett penzre es a 2 tavozo jatekosra, akkor meg mindig ertetlenul gondolok az ugyre.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
miihii
KHAL

2009.07.25. 20:04:49

cantera írta:
Tehát cirka 45 millió!
... + két játékos. hiszen őket is adjátok Ibráért cserébe. de tudom, eto'o értéktelen, stb, stb. ne kezdjük előlről ;-)
VAlóban adjuk ( :cry: ),de ez még nem másítja meg a TÉNYT,h a pénztárcánk 45 millával fog apadni!Eszmei értékként persze,h bele lehet (kell :?: ) számolni Samuékat is,de ez nem kápé,így azért lényegesen más a leányzó fekvése!
De asszem ez már így fog megmaradni az emlékezetekben.Újabb olyan téma,amiben teljesen másképp látja a dolgot egy BARCA és egy reál szurker :wink:
cantera írta:
Mi beáldoztunk egy playát,akinek a helyére kerestünk mást és ezzel lecsökkentettük (jócskán!!!) a kívánt zsugás csillagászati árát!Ezzel lenyomtuk kábé 30-cal a kiadási oldalt,ezért lett 45 milla a játékos.Ti ezzel szemben kapcsiból felvillantjátok a csekkfüzetet és fizettek,mint a katonatiszt!
igen, utána pedig eladunk néhány embert, hiszen 45 fős kerettel nem lehet nekivágni a szezonnak. így pedig mi is csökkentünk. nem értem hogy miért ragaszkodtok ilyen összegzésekhez? mi is kihozhatjuk hogy legalább az egyik csillagászati összegű player tulképpen ingyen volt, de nem tesszük, mert az átigazolások konkrét értékei annyi, amennyi. később lehet összegezni, meg lehet nézni hogy összességében mennyi az annyi. de ezt se kezdjük előlről :-)
Azzal,ha másokat eladtok,még nem lesz kisebb az összeg,amit kiadtatok,szal ez így azért csúsztatás! :wink: Én nem MÁSIK tranzakciót vonok bele a bugiba,hanem adott üzleten belül történt a játékossal történő költségcsökkntés...
De persze ezt is láthatóan másképp fogjuk látni mi és Ti. :wink:
cantera írta:
Idén is megdöntöttétek,plusz csak ezen a nyáron a top 5 (lóvéban) transzferből 3 atiétek.Szal ne említsük már egy lapon az igazolási politikákat!
hidd el, ha lesz egy triplázó csapatunk, akkor nem lesznek ekkora kiadások. Laporta is nagytakarított amikor elnök lett, most meg keveset igazol mert nincs rá szükség. teljesen normális. vegyünk középszerű embereket? ti is nagy halat akartok oda, ahova szükséges, nálunk is csak jó játékosok jöhetnek szóba, és ha megkérik az árát, akkor fizetni kell. nem?

tudom, hogy a gyilkolós hasonlat rosszul sikerült, de ha azt mondom nem adok ki nagy pénzeket egy játékosért, akkor tulajdonképpen teljesen mindegy hogy egyszer szegem meg a szavam vagy többször. vagy nem mondok ilyen meggondolatlanságokat, és akkor nincs ez az egész. a kutya nem törődne ezzel az átigazolással, ha nincsenek azok a bizonyos nyilatkozatok.

Bocsánat az Ibrás többesszámért ;)
Egyértelmű,h igazoltunk már az idők folyamán óriási lóvékért,ezt hülyeség lenne tagadni.
De amíg nálunk önmagunkhoz képest bazinagynak számító léről van szó (ami világviszonylatban,[de a tiétekhez képest mindenképp] még így sem annyira szemet szúró),addig ti rendszerint a leglegleg igazolásokat hajtjátok.És ráadásul tudatosan,mivel megtérülőek ugye az effajta vételek. :wink:
Nálunk tavaly és tavalyelőtt sem volt triplázó csapat,sőt!De ahhoz,h rendbe rakjuk a csapatunkat (láthatóan sikerült :P ),nem kellett elverni 220 métert (nemhogy egy hónap,de 2 év alatt sem!).Jött Dani 29(+6),és előtte Henry 24ért.Ezek voltak a nagyobb kiadásaink,uh asszem érzékelhető így is a különbség.Mégis lett TRIPLÁZÓ csapat.Az meg,h a ti irdatlan költéseteknek mi lesz a folyománya,majd elválik...
Lehet dobálózni,h Joan is tolt bele nagy zsugát anno a rendszerváltáskor,de ez akkor is kuriózum a Katalán Óriásnál.Nálatok meg asszem azért visszatérő jelenség.
cantera írta:
Ibra 28 lesz,szal azért nem évtizedekre tervezünk vele.
Persze, és ha Villa jött volna Eto'o helyére, akkor mit írtál volna? Ne azt válaszold hogy a feltételes módban írt dolgokat hagyjuk. :-) ha vásárlásra kényszerültök, akkor nem mindig fogtok 30hoz közelieket igazolni, a kínálat fogja meghatározni. És akkor újra érvénybe léphet a kérdés. Az adott poszton jóval kisebb lesz az esélye bekerülnie egy fiatalnak, azaz kölcsönadjátok majd a tehetségeket és a csúf, gonosz Madrid példáját fogjátok követni. :-)
Természetesen ugyanezt írtam volna az általad említett playák esetében is,igaza van Bányásznak! :wink:
Azt meg,h kiket fogunk majdan igazolni,ne most vitassuk meg.De majd hozd fel újra a kérdést,amikor aktuális és megbeszéljük.
Ezt az utánpótlás dolgot meg ne ragozd azért annyira túl.Továbbra is állítom,h igenis fogunk vásárolni playákat,nem kizárólag az up fogja adni a keretet.De asszem ez így normális.ÉS persze,h ez esetben kevesebb esélye lesz esetleg egy fiatalnak közel kerülni a tűzhöz,amennyiben kezdő szintű playát veszünk.(Mert ha a padra vásárolunk,akkor simán lehet annyi esélye bekerülni egy fiatalnak,aki ott van a keretben.)De mint mondtam,nem állította soha senki,h minden posztra,mindig csak saját nevelések fogják kitölteni a keretet.
Szal érzésem szerint túlliheged ezt a kérdést,és főleg sajátosan elferdíted a dolgot!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.25. 19:07:38

Persze, és ha Villa jött volna Eto'o helyére, akkor mit írtál volna?
Miután Villa egyidős a fent említett úriemberekkel gyaníthatóan ugyan ezt írta volna. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
cantera
Madridista

2009.07.25. 19:02:24

Tehát cirka 45 millió!
... + két játékos. hiszen őket is adjátok Ibráért cserébe. de tudom, eto'o értéktelen, stb, stb. ne kezdjük előlről ;-)
Mi beáldoztunk egy playát,akinek a helyére kerestünk mást és ezzel lecsökkentettük (jócskán!!!) a kívánt zsugás csillagászati árát!Ezzel lenyomtuk kábé 30-cal a kiadási oldalt,ezért lett 45 milla a játékos.Ti ezzel szemben kapcsiból felvillantjátok a csekkfüzetet és fizettek,mint a katonatiszt!
igen, utána pedig eladunk néhány embert, hiszen 45 fős kerettel nem lehet nekivágni a szezonnak. így pedig mi is csökkentünk. nem értem hogy miért ragaszkodtok ilyen összegzésekhez? mi is kihozhatjuk hogy legalább az egyik csillagászati összegű player tulképpen ingyen volt, de nem tesszük, mert az átigazolások konkrét értékei annyi, amennyi. később lehet összegezni, meg lehet nézni hogy összességében mennyi az annyi. de ezt se kezdjük előlről :-)
Idén is megdöntöttétek,plusz csak ezen a nyáron a top 5 (lóvéban) transzferből 3 atiétek.Szal ne említsük már egy lapon az igazolási politikákat!
hidd el, ha lesz egy triplázó csapatunk, akkor nem lesznek ekkora kiadások. Laporta is nagytakarított amikor elnök lett, most meg keveset igazol mert nincs rá szükség. teljesen normális. vegyünk középszerű embereket? ti is nagy halat akartok oda, ahova szükséges, nálunk is csak jó játékosok jöhetnek szóba, és ha megkérik az árát, akkor fizetni kell. nem?

tudom, hogy a gyilkolós hasonlat rosszul sikerült, de ha azt mondom nem adok ki nagy pénzeket egy játékosért, akkor tulajdonképpen teljesen mindegy hogy egyszer szegem meg a szavam vagy többször. vagy nem mondok ilyen meggondolatlanságokat, és akkor nincs ez az egész. a kutya nem törődne ezzel az átigazolással, ha nincsenek azok a bizonyos nyilatkozatok.

Bocsánat az Ibrás többesszámért ;)
Ibra 28 lesz,szal azért nem évtizedekre tervezünk vele.
Persze, és ha Villa jött volna Eto'o helyére, akkor mit írtál volna? Ne azt válaszold hogy a feltételes módban írt dolgokat hagyjuk. :-) ha vásárlásra kényszerültök, akkor nem mindig fogtok 30hoz közelieket igazolni, a kínálat fogja meghatározni. És akkor újra érvénybe léphet a kérdés. Az adott poszton jóval kisebb lesz az esélye bekerülnie egy fiatalnak, azaz kölcsönadjátok majd a tehetségeket és a csúf, gonosz Madrid példáját fogjátok követni. :-)
miihii
KHAL

2009.07.25. 15:05:22

cantera írta:
Ezek után nem kisérletezgethetünk fiatalokkal, meg nagy reménységekkel! A világ legjobb csatára kellett ide!
Pedig ott van az istenített utánpótlásotok ;) Ugye-ugye, szükség van igazolásokra. Szükség van nagy összegek kiadására. Azt elfogadom, hogy többet igazolunk mostanában, nagyobb összegekért, de a módszerben sok különbség nincs. Ti is vásároltok, és mi is. Az pedig hogy mi többet... Mi a különbség abban, hogy egy embert ölünk meg vagy 20-at? Lehet azzal védekezni, hogy de mi kevesebbet gyilkoltunk...? Persze rossz a példa de akkor is :-) Folyamatosan azt olvastam hogy milyen dolog már ez az igazolásos politika, erre tessék. Lám-lám, a legnagyobb bírálónk is vásárol :-) És vásárolni is fog, amennyiben nem lesz a fiatalok közt valaki. Nem garantált hogy mindig kéznél lesz valaki. Márpedig ha Ibrákat igazoltok, akkor azokon a posztokon sokáig komoly lehetősége egy fiatalnak se lesz, és akkor máris ott vagyunk, hogy izé. Puff.
Nagyon leragadtál ennél az utánpótlás dolognál... :roll:
Azt sztem soha senki sem mondta,h mi csak és kizárólag az up-kal meg fogjuk tudni oldani a frissítést. :idea: Mint ahogy azt sem,h nem szükséges igazolnunk,mert ott vannak az ifik. :idea:
Ez a gyilkolós hasonlat borzasztó sánta. :wink:
Attól,h Joan vett egy csatárt most házi rekordnak számító 45 milláért és 2 playáért,az annyit jelent,h volt 45 milla kiadásunk ezzel a transzferrel.Nálunk igencsak kuriózumnak számít,ha nagyobb léért veszünk embert (és akkor is általában egyet).Nálatok meg azért nem olyan ritka jelenség,h világrekordokért vásároltok!Idén is megdöntöttétek,plusz csak ezen a nyáron a top 5 (lóvéban) transzferből 3 atiétek.Szal ne említsük már egy lapon az igazolási politikákat!Mi idén adtuk ki a legnagyobb zsét playáért,45 millát,ti már jó pár éve is többet adtatok ki nem egyszer.És durván a másfélszereséről beszélünk!Egy hónapja a több,mint duplájáért,meg a közel másfélszereséért,nemrég pedig a 80%áért vettetek 3 zsugást.
Nehogy azt állítsd már,h ugyanaz a kettő.
"Ibrákat igazoltok"...Ne többes számban említsd,mert mi EGY embert vettünk!
"Sokáig ezen a poszton nem lesz esélye fiatalnak"...Miért ne lehetne?Ibra 28 lesz,szal azért nem évtizedekre tervezünk vele.És ott van tarcsiban Bojan és meglátjuk mi lesz K9ből,akivel pont,h a jövőt próbáljuk építeni.H amennyiben bejön a kiscsávó,ne kelljen ismét vad összegért igazolnunk,hanem lehetőség szerint megoldjuk egy fiatallal.Ahogy szoktuk!

Persze,h elvétve belenyúlunk mi is a zsebünkbe mélyebben,de ez alkalmi dolog,nálatok meg csak a szokásos...
Elég vicces,h most ezzel az Ibrás igazolással kapcsolatban úgy viselkedtek jópáran,mintha rögtön ugyanazt csinálnánk,mint ti.
Bármennyire is utálom a gondoloatot,h samu el kellett,h menjen,de talán vegyétek már le az utálkozós szemüveget,és vegyétek már észre,h pont ettől is különbözik a két klub politikája!Mi beáldoztunk egy playát,akinek a helyére kerestünk mást és ezzel lecsökkentettük (jócskán!!!) a kívánt zsugás csillagászati árát!Ezzel lenyomtuk kábé 30-cal a kiadási oldalt,ezért lett 45 milla a játékos.Ti ezzel szemben kapcsiból felvillantjátok a csekkfüzetet és fizettek,mint a katonatiszt!
Nem bírom felfogni,h h lehet ugyanannak nevezni a kettőt! ](*,)
cantera írta: a véleményem továbbra is az, hogy Ibra értéke annyi, amennyit adsz az Internek.
Tehát cirka 45 millió! 8)

Ha ezt valóban így gondolod,akkor miért kell kötekedni,meg ostobaságokkal dobálózni,ahogy fentebb tetted? :roll:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.25. 14:02:33

Jártak itt páran matek órákra?
Szerintem a 45mio készpénz jóval kevesebb, mint a 96mio - konkrétan a felénél is kisebb!!! :) És a Madridnál nem csak egy 96mio-s, hanem 65mio-s is van...
A piac megugrott a Madrid miatt, ezért a 45mio annyinak számít, mint tavaly mondjuk a 30mio.

Úgyhogy Laporta továbbra is állja a szavát, csak az árak növekedtek. Biztos lehettek benne, hogy nem lesz 65 közeli kifizetésünk, mint a Madridnak. Legalábbis ebben az évben nem, de hogyha jövőre a Madrid 150 millióért megvesz valakit, akkor lehet, hogy 65-öt leszünk kénytelenek fizetni jövőre.

Ez a cheater Perez tönkremehetne már egyszer, túl nagy pénzekkel dolgozik ahhoz, hogy legális legyen - szerintem. Vagy nem is biztos, hogy a legális a jó szó, hanem erkölcs, vagy ilyesmi.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.25. 13:59:52

Been001 írta:Hogy van idegzetetek ebbe a topicba irogatni??:D
Látod ez jó kérdés...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Been001
Jugador del Barça

2009.07.25. 13:58:12

Hogy van idegzetetek ebbe a topicba irogatni??:D
Visca El Barca!

Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.25. 13:46:41

Norbart írta:Azért lehet itt is olvasni néhány ostobaságot. De azért olyan nehéz lenne egyszer az életben Ronaldo nevét? Fáj? nem hiszem... Nah mindegy. :roll: Laportán jóhogy felháborodunk, lehet jó elnök, de azért akkor ne nyilatkozgasson felelőtlenül és ostobán, ebben azért vehetne példát Perezről.
De közel sem nevezhetjük ezt, horribilis átigazolásnak mint RONADLOT, vagy Kakát. :wink:
Esküszöm fárasztó a naivitásotok.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Norbart
Barça C

2009.07.25. 13:41:53

Néha folyót lehetne ereszteni a madridisták ostobaságával.
Teljesen fel vannak háborodva, hogy Laporta, lekritizálta a Madrid üzletpolitikáját. Azonnal a sajtó előtt bocsánatot kéne kérnie.
Igazoltunk 1 azaz 1 játékost azt is jóval Kaká vagy C. Ronyaldó ára alatt. Úgy kell gondolkozni, hogy Eto'o árát számoljuk az üzletbe?
Dehogy nyilván azért adtuk Eto'ot, hogy ne kelljen horribilis összeget átutalni.
Annak ellenére, hogy sokallom, de még csak nem is súrolja a madrid költekezését.
idegesíítő...
Azért lehet itt is olvasni néhány ostobaságot. De azért olyan nehéz lenne egyszer az életben Ronaldo nevét? Fáj? nem hiszem... Nah mindegy. :roll: Laportán jóhogy felháborodunk, lehet jó elnök, de azért akkor ne nyilatkozgasson felelőtlenül és ostobán, ebben azért vehetne példát Perezről.
MADRIDISTA
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.25. 13:36:40

Néha folyót lehetne ereszteni a madridisták ostobaságával.
Teljesen fel vannak háborodva, hogy Laporta, lekritizálta a Madrid üzletpolitikáját. Azonnal a sajtó előtt bocsánatot kéne kérnie.
Igazoltunk 1 azaz 1 játékost azt is jóval Kaká vagy C. Ronyaldó ára alatt. Úgy kell gondolkozni, hogy Eto'o árát számoljuk az üzletbe?
Dehogy nyilván azért adtuk Eto'ot, hogy ne kelljen horribilis összeget átutalni.
Annak ellenére, hogy sokallom, de még csak nem is súrolja a madrid költekezését.
idegesíítő...
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.25. 12:12:00

cantera írta:
Ne haragudj, de visszalvasod néha amiket írsz?
Persze, rendszeresen ;)
Nem tudom mi ezzel a probléma. Arra akartam rávilágítani, hogy valószínűleg azon fiatalok nagy része nem fogja túlélni az első két hetet, utána majd szépen mennek vissza a B-be. el lehet ájulni attól, hogy az első felkészülési meccsen mennyi fiatal volt a pályán, csak véleményem szerint felesleges. mi is kiállhattunk volna a komplett castillával az írek ellen, de mi értelme lett volna? a
Ez a különbség a két klub között.
Mi értelme? Az hogy ha 1 srác az első csapat küszöbén áll legalább bizonyíthasson, ennyi. Nem azért hajtani hogy 1 Depor vagy 1 Osasuna leigazolja. De igazából mind1 mert Perez shoppingolni fog mint Victoria Beckham.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lezárt