18UvB85 írta:nem akarlak megsérteni, hogy esetleg lerománozlak, de ez tipikus olyan beszólás volt

az ilyen emberek miatt használják ki sokszor a magyarokat, min te, akik szerint hagyni kéne, hogy a "román kutyák" azt csináljanak amit akarnak, cigányozzanak verjék a magyarokat nekünk pedig tűrnünk kéne.. nemigaz? te így látod nem? (a kommentedből ítélve!)....hát a nagy sz.rt, nem fogjuk hagyni, hogy egy nemzetet szégyenítsenek meg és ez különben is egy válasz volt a múltkorira !!! ez már rég nem arról szól, hogy okos enged szamár szenved...

Engem aztán románozhatsz ha jól esik, kb annyi közöm van hozzájuk, mint bárki más magyarnak.
Nem kell a magyarokat másoknak megszégyeníteni megteszik ők saját maguk (gondoljunk csak a Fradi-Hertha meccsre, hogy a közelmúltból idézzek fel egy "örömteli eseményt". Vagy a focitól elvonatkoztatva nem véletlen, hogy rengeteg póker site kifejezetten letiltja csak a magyarokat mindenféle depo, no depo és bármilyen más bónuszokról, csak azért mert vannak, akik egy ócska $40 freerollon, ahol jó esetben $8-10-t kap az első elindulnak 4-6 reggel is akár. Ez a hatásos lejáratás)! Amúgy meg ha jól követtem az eseményeket a magyarok cigányozták le a románokat. Lehet itt keménykedni meg, persze mi csak "visszaszóltunkozni" (a kocsmai verekedés is mindig úgy kezdődik, hogy valaki visszaüt), de szerintem ez sokra nem vezet. Az én szememben, akik ezt csinálták ugyanolyan "román kutyák" (vagy román szemszögből ugyan olyan "magyar kutyák" azok a románok, akik így keménykednek) mint a kinti transzparens értelmi szerzői...
Félreértés ne essék, nem védem a románokat, számomra mindkét fél nemzetiségtől függetlenül szánalmas, és igenis ők járatják le a magyarságot/románságot (nem véletlen kellett bocsánatot kérnie 10-20 hülyegyerek miatt a román sajtónak) csak éppen ezt nem veszik észre. Nem veszik észre, hogy egy maroknyian folyamatosan járatnak le minket, ahogy azt sem veszik észre, hogy ebből a többség nem kér, mert a magyar foci színvonala és a stadionokban uralkodó helyzet miatt nem megy senki a meccsekre, mert félti magát és a családját az őrült vadbarmoktól a stadionban.
Ez már valóban nem okos enged szamár szenved, két tuskó szamár áll egymással szemben...És éget kb 50-50 ember ~30 millió embert a világ előtt. Nem egymást, saját magukat és ez az igazán szomorú...