Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tibi18 írta:nah látom elég keményen megy itt az eszmecsere fiatalok...
azért abban, hogy Eto'o nem ment el a Barca is hibás...
A City legjobb tudomásom szerint 35 millát ajánlott Eto'o-ért, amit a Barca elfogadott, de Eto'onak nem tudták megajánlani a számára megfelelő fizetést.
Kérdezem én, ha a Barca ennyire meg akar válni Eto'o-tól, miért nem mondta, hogy 25 millió euró , a City meg emel 3 millió eurót a fizetésén..
Vagy, ha Eto'onak ennyire nincs értéke szerintetek, akkor miért nem adtátok oda a Citynek ingyen Eto'o-t, azok megadták volna, így akár a 14 millás éves fizut is sztem..
Azért nem adtátok ingyen, mert így kevesebbet kell fizetni Ibráért....tehát, van értéke Eto'o-nak az üzletben és így már sztem messze nem 40 milla Ibra ára..
Én először is gratulálni szeretnék Ibra leigazolásához.madmushroom írta:Teljesen mind1, nem is értem, hogy miért kell erről témáznia itt a Real szurkolóknak, még mindig messze elmaradunk az ő kiadásaiktól. Sokukból biztosan az irigység beszél, hogy megszereztünk a világ jelenlegi legjobb csatárát. Az ár borsos de nem nevezném óriási ráfizetésnek.
Természetesen tudom ki mondta ezt és egyetértek vele"Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Pffffffffffffffffffff. Jó legyen igazad, ha ez boldoggá tesz, csak ne idegesíts tovább!cantera írta:Akkor egy másik példa, Bestbarca: tegyük fel hogy mindketten klubelnökök vagyunk, van egy jó játékosod, én szeretném megvenni, és lezajlik a következő párbeszéd:
Cantera: Hola!
Bestbarca: Hola!
Cantera: Legyen az átigazolás értéke 70 millió!
Bestbarca: Legyen!
Cantera: Adiós!
Bestbarca: Adiós!
kicsivel később érkezik a klubod számlájára 60 millió.
Bestbarca: Szenyor, 70ről volt szó, nem 60-ról!
Cantera: Valóban 70ről volt szó, de számolj csak egy kicsit utána, kaptál 60 milliót tőlem, és nyertél 10-et azzal hogy nem kell tovább fizetned a játékost. Ez összesen 70. Ebben állapodtunk meg.
Ha ez így szerinted rendben van, öröm lenne veled üzletelni
Te tényleg fejezzük be mert nem fogjuk egymást meggyőzni
Bocs, csak modelleztem Bestbarca kollégád számításaitekkora baromságot ritkán hall az ember
Én spec értem a logikádat, csak az én értelmező szótáram szerint nem azt jelenti egy átigazolás összege, mint a tied szerint.Ha valaki nem érti a logikámat
cantera írta:Akkor egy másik példa, Bestbarca: tegyük fel hogy mindketten klubelnökök vagyunk, van egy jó játékosod, én szeretném megvenni, és lezajlik a következő párbeszéd:
Cantera: Hola!
Bestbarca: Hola!
Cantera: Legyen az átigazolás értéke 70 millió!
Bestbarca: Legyen!
Cantera: Adiós!
Bestbarca: Adiós!
kicsivel később érkezik a klubod számlájára 60 millió.
Bestbarca: Szenyor, 70ről volt szó, nem 60-ról!
Cantera: Valóban 70ről volt szó, de számolj csak egy kicsit utána, kaptál 60 milliót tőlem, és nyertél 10-et azzal hogy nem kell tovább fizetned a játékost. Ez összesen 70. Ebben állapodtunk meg.
Ha ez így szerinted rendben van, öröm lenne veled üzletelni
De tényleg fejezzük be mert nem fogjuk egymást meggyőzni
Jövőre vihetnék el ingyen, de akkor le kell perkálni még idén a 10 millát!ferninho írta:és azt ne meséld be nekem hogy ha ingyen elvihették volna nem vitte volna el egy nagycsapat állva a tizenvalahány millás fizuját...
Nem vágom Kerrisonnál mekkora összagről van szó! Nem akarod megérteni látom, vagy nem tudod, mind1 én ennél szájbarágósabban nem tudom és nem is akarom elmagyarázni! Szóval zárjuk le! A lényeg Ibra itt van, és remélem bebizonyítja, hogy megérte az árát legyen az akármennyi is!cantera írta:Nem akartam belevenni a játékosok jövőbeli teljesítményét, mert arról tényleg nem tudhatunk semmit így előre. Látom nagyon ragaszkodsz a 40 alatti értékhezEz szép meg jó, csak Perec megvette a fél világot horribilis áron ,no ezért szólok én rá sok szót! Wink : Az meg hogy ez majd bejön, majd azért azt még meglátjuk! Pláne ha netán galacticos II csúnyán beég! No mind1! Ellenben Ibra értéke(38,5 kiadás) a szerződés aláírás pillanatában realizálódik! Ha beégünk akkor is! Ez fix abban a pillanatban! A mezeladások, reklámok... meg csak plusz bevétel! Ennyi! Winka véleményem továbbra is az, hogy Ibra értéke annyi, amennyit adsz az Internek. Az, hogy milyen egyéb bevételeket vagy kiadásokat hoz magával ez az üzlet, az nem befolyásolja a vételárat, csak az év végi elszámolásnál jelenik meg.
a brazilok mekkora összegről beszélnek Keirrison esetében? 14+2-ről vagy 14+2+az eddigi fizetéséről? vagy ez megint más eset? magyarázd el mert tényleg nem értem
Nem akartam belevenni a játékosok jövőbeli teljesítményét, mert arról tényleg nem tudhatunk semmit így előre. Látom nagyon ragaszkodsz a 40 alatti értékhezEz szép meg jó, csak Perec megvette a fél világot horribilis áron ,no ezért szólok én rá sok szót! Wink : Az meg hogy ez majd bejön, majd azért azt még meglátjuk! Pláne ha netán galacticos II csúnyán beég! No mind1! Ellenben Ibra értéke(38,5 kiadás) a szerződés aláírás pillanatában realizálódik! Ha beégünk akkor is! Ez fix abban a pillanatban! A mezeladások, reklámok... meg csak plusz bevétel! Ennyi! Wink
Persze, rendszeresenNe haragudj, de visszalvasod néha amiket írsz?
Ez szép meg jó, csak Perec megvette a fél világot horribilis áron ,no ezért szólok én rá sok szót!cantera írta:Oké, de akkor senki ne szóljon egy rossz szót se Perezre, mert a CR-es üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak!Ezért az üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak!
Oké, de akkor senki ne szóljon egy rossz szót se Perezre, mert a CR-es üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak!Ezért az üzlet reálértéke nem annyi, amennyit a számok sugallnak!
Ne haragudj, de visszalvasod néha amiket írsz?cantera írta:Meg is lepődtem az összeállításonPersze Laporta rácáfolt a hagyományos elvekre, azért volt temérdek tehetséges fiatal a Spurs ellen és helytálltak.![]()
Azért kíváncsi leszek, hogy közülük mennyien lesznek a BL-re nevezett csapatban.
Ez:cantera írta:Bestbarca: melyik része volt hülyeség?Amúgy vállalom ha hülyéket írok