Katt ide:
VASÁRNAP ÉRKEZIK IBRAHIMOVIC!
A Barcelona hivatalos oldala tette közzé, hogy vasárnap Zlatan Ibrahimovic orvosi vizsgálaton fog részt venni Barcelonában, miután mind a játékossal, mind az Interrel teljes a megállapodás.
Mint a reklámban: Vársz valakit? Megérkezett...
Körülbelül ilyen érzéseim vannak most Ibrával kapcsolatban. De annyira furcsa, hogy most a Zlatan Ibrahimovic topicba írok, hogy csak na. 3 hónappal ezelőtt én nem is mertem erre gondolni, mert gondoltam, hogy ekkora összeget nem fogunk kisajtolni érte, sőt, hogy maga Ibra is jönne ide az Interből.
Nem hittem...de aztán mégis megtörtént. Egy biztos, ÉN bízok Pep döntésében, tudja miért kérte Ibrát, valami van Pep tarsolyában még. Na de ilyenkor lehet feltenni a kérdést, hogy a tavalyi év után még mi lehet abban a bizonyos tarsolyban?

És ahogy leírtam ezt a kérdést, be is ugrott a válasz: Címvédések!
Én mindig is két nevet tudtam volna elképzelni arra az esetre, ha Eto'o távozna: Villa és Zlatan. Utóbbi érkezett így nagyon de nagyon örülök neki, hogy sikerült pont Zlatannal megújítani a tridente formációnkat.
Jelenleg én elképzelni nem tudom, hogy miket fog ő csinálni a La Ligában, a Barcelonában, egy teljesen támadó mentalitású csapatban! Az ő technikai adottságaihoz szerintem nagyon is passzolni fog a Barca stílusa, nem hiszem, hogy hosszú lesz a beilleszkedése. Van egy olyan érzésem, hogy ebben a csapatban sz*rni fogja a gólokat!
Lehet még szebb szezont futni a tavalyi után? Talán...
Zlatan tudja majd pótolni Eto'ot? Reméljük...talán fölül is múlja.
Megváltozik Zlatan viselkedése? Nem...ugyanolyan paraszt lesz, Alvessel nézzétek meg, hogy mekkora spanok lesznek. Komolyan mondom.
Na egy szónak is száz a vége: Köszöntelek én is Zlatan! Bízom és hiszek benne, hogy megfelelő utóda leszel a '9'-es meznek! (már ha azt választod). Előtted Kluivert és Eto'o viselte, remélem felnősz hozzájuk!
BIENVENIDO ZLATAN