Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogosnak tartom Xavinho véleményét. A Rijkaard féle csapat három legnagyobb játékosa közül egyik se volt a klubbhűség mintapéldánya, Etoo és Deco ezt válalták is, Ronaldinho meg hazudott mint a vizfolyás. Nyilvánvalóan Ibrat se azért vettük, mert a mindene a Barca.Xavinho írta:Akkor menj vele orvoshoz... lehet,h munka volt számára,mert a Mallorca-t szerette,mint klubbot,de a munkáját tökéletesen elvégezte. Én inkább látok olyan játékost a pályán,akinek csak egy munka,de azt 100-osan elvégzi,mint egy olyat,akinek mindene a klub,de "nem tud focizni(a megkívánt szinten)" (Oleguer pl.)... Ezen múlik a klub sikeressége. Gondolkodj már el egy kicsit,Papi...Fernando írta: Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Hát Papi. Ibrahimviccsal mi a pálya? Ő egy falábú gyökér nem? Idefigyelj Barcás testvérem. Én nem ellened, se magam ellen nem beszélek. Szerettem/szeretem Eto'o-t, és bennem is vannak kérdőjelek. Csak a tényeket ismerjük. Addig meg okoskodni, silabizálni a dolgot fölösleges. Se szidni nem szidtam, se ajnározni nem ajnároztam. A pénzügyi részével együtt rábízom a nálam okosabbakra. (a klub vezetősége). Ők tudták, hogy mit miért és hogyan. Nem csak annyiból állnak a dolgok amiket mi a TV képernyőjén keresztül látunk. Csak annyit kérek, hogy fölöslegesen senki ne "okoskodjon". Béke. Ui.: Várom már a mai meccset. Kíváncsi vagyok a támadószekciónkra. Ugye Bojan sincs még... Érdekes lesz.Xavinho írta:Akkor menj vele orvoshoz... lehet,h munka volt számára,mert a Mallorca-t szerette,mint klubbot,de a munkáját tökéletesen elvégezte. Én inkább látok olyan játékost a pályán,akinek csak egy munka,de azt 100-osan elvégzi,mint egy olyat,akinek mindene a klub,de "nem tud focizni(a megkívánt szinten)" (Oleguer pl.)... Ezen múlik a klub sikeressége. Gondolkodj már el egy kicsit,Papi...Fernando írta: Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
Akkor menj vele orvoshoz... lehet,h munka volt számára,mert a Mallorca-t szerette,mint klubbot,de a munkáját tökéletesen elvégezte. Én inkább látok olyan játékost a pályán,akinek csak egy munka,de azt 100-osan elvégzi,mint egy olyat,akinek mindene a klub,de "nem tud focizni(a megkívánt szinten)" (Oleguer pl.)... Ezen múlik a klub sikeressége. Gondolkodj már el egy kicsit,Papi...Fernando írta: Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.
És láttál e tőle formahanyatlást idén? Szerintem nemMikaos írta: Tavaly megvolt az oka annak, amiért el akarták küldeni (lásd Roni, Deco).
Akkor hányj! "A Barcelona csak egy munka számomra" nekem ez cseng a fülembe hetek óta.Varga Tamás írta:így van!torrestoni írta:Emberek, lefosom a bokám...
Szóval Eto'o semmiképp sem akarta elfogadni a hosszabbítást, visszautasította, vagy csak egyszerűen halogatta, tehát a konklúzió, hogy ki akart tolni a klubbal, s semmiképp sem hosszabbítani, ezért a vezetőség kényszerhelyzetben fordult ismét Ibrahimovics felé?![]()
Így beállítani ezt a szituációt az emberi balgaság tökéletes iskolapéldája!
Amit egyes fórumerek itt megengednek maguknak Samut illetően, ...hát én szégyellem magam helyettük!
Gyalázat!!!!Szégyen!!!Felháborító!!!
Úgy osztják az észt, mintha mindent tudnának, mindennel tisztában lennének, és ott lettek volna a tárgyalásokon. A végén kiderül, hogy egy aljas pondró, egy pénzéhes dög! Pfujj, le vele, vesszen....
HÁNYINGEREM VAN!
Én szavazhatok Messire?grecki írta:Mit szólnátok egy jó kis fogadáshoz? Ki rúg több gólt jövőre a bajnokságban? Ibra vagy Eto'o. Én az utóbbira fogadnék. Lehet jelentkezni bátran. A nyertesek kitalálhatnak valamilyen froclizó avatart a többieknek.
Egyáltalán nem az a baj,h valaki így vagy úgy gondolja.Nem az ellentétes vélemény a baj hanem az,h vannak akik tiszteletlenül már már undorító módon beszélnek róla.merx írta:van aki úgy gondolja, hogy eto'o igenis hibás azért ami történt, és van aki máshogy gondolja nem részletezem.Varga Tamás írta: ...
...
na már most ti leszóljátok azokat akik eto'o-t erőteljesen ludasnak vélik, de akkor a másik "csoport" kérdezhetné tőletek, hogy ti miért vagytok olyan biztosak abban amit állítotok(?)
én nem kérdezem, félre ne értsetek, a véleményemet már leírtam aki látta látta aki nem nem DE ez a vita 2 irányú utca
van aki úgy gondolja, hogy eto'o igenis hibás azért ami történt, és van aki máshogy gondolja nem részletezem.Varga Tamás írta: ...
...
így van!torrestoni írta:Emberek, lefosom a bokám...
Szóval Eto'o semmiképp sem akarta elfogadni a hosszabbítást, visszautasította, vagy csak egyszerűen halogatta, tehát a konklúzió, hogy ki akart tolni a klubbal, s semmiképp sem hosszabbítani, ezért a vezetőség kényszerhelyzetben fordult ismét Ibrahimovics felé?![]()
Így beállítani ezt a szituációt az emberi balgaság tökéletes iskolapéldája!
Szerintem eléhg nagy tévhitben vannak azok, akik azt gondolják hogy nem etoo hanem az ügynöke a kapzsi!madmushroom írta:Arról meg nem tehet, hogy az ügynöke egy kapzsi bibsi.
Szóval sem mondta? Abban a formában nem, csak hogy 12-12,5 milliót akar.madmushroom írta:Ezt tudtommal egy szóval sem mondta, hogy ő mindenkinél többet akar keresni a barcában. Arról meg nem tehet, hogy az ügynöke egy kapzsi bibsi.Fernando írta: Meg szeretett volna a keret legjobban fizetett játékosa lenni. Ezek után te hosszabbítottál volna vele? Nekem is elég volt már Eto'oból. Sokat, nagyon sokat játszott a határon sok mindennel.
Ezt tudtommal egy szóval sem mondta, hogy ő mindenkinél többet akar keresni a barcában. Arról meg nem tehet, hogy az ügynöke egy kapzsi bibsi.Fernando írta: Meg szeretett volna a keret legjobban fizetett játékosa lenni. Ezek után te hosszabbítottál volna vele? Nekem is elég volt már Eto'oból. Sokat, nagyon sokat játszott a határon sok mindennel.
Meg szeretett volna a keret legjobban fizetett játékosa lenni. Ezek után te hosszabbítottál volna vele? Nekem is elég volt már Eto'oból. Sokat, nagyon sokat játszott a határon sok mindennel.rszergej írta:Pedig egyszerű, tavaly elakarták küldeni, nem kellett senkinek, maradt. Idén megint elakarták küldeni, megint nem kellett senkinek (kivéve City, de az meg Eto'onak nem kellett). Mi ez, ha nem elüldözés?Még mindig nem értem ezt a kitalált dolgot: "elüldözés"
Ja igen, ezek után te maradtál volna?
Tavaly megvolt az oka annak, amiért el akarták küldeni (lásd Roni, Deco). És igen, nem kellett senkinek (ÉRDEKES), ezért rajtunk ragadt. Most voltak pletykák az újságokban, majd kapott egy nagyon jó szerződéshosszabbítási ajánlatot, miután az ügynöke egy gyermeteg hisztit levágott, illetve nem válaszoltak semmit sem. Még mindig nem tudom, hol van az elüldözés most (tavalyi teljesen érthető volt, de most nem arról van szó).rszergej írta:Pedig egyszerű, tavaly elakarták küldeni, nem kellett senkinek, maradt. Idén megint elakarták küldeni, megint nem kellett senkinek (kivéve City, de az meg Eto'onak nem kellett). Mi ez, ha nem elüldözés?
Ja igen, ezek után te maradtál volna?
Már elnézést, de mi alapján döntöd el, hogy ki a jobb? Honnan veszed, hogy a 70 milliót érő Ibra gyengébb, mint a 40 milliót érő Eto'o?Rivaldo11 írta: Jobbat adunk a gyengébbért, és még fizetünk is. Bomba üzlet.
Eto'o is pont ilyen suttyónak tartaná mindenki ha nem itt tolná....Rivaldo11 írta:Ez nálam elüldözés. Lehet ezt csűrni-csavarni. Pep az edző, joga van azt mondani, hogy nem kell neki Samu. Joga van még ahhoz is, hogy klönösebben meg se magyarázza, miért döntött így. ( ne jöjjön senki azzal a nyilatkozattal, mert az két forintot nem ért)
Nekem meg jogom van ahhoz, hogy mindezt úgy fogjam fel: elkergették Samut. hisz csinálhat Ő bármit, az az ember érzése, hogy semmiképp sem folytathatta volna nálunk.
Helyette meg jön egy ilyen suttyó...eh, na mindegy.
Pedig egyszerű, tavaly elakarták küldeni, nem kellett senkinek, maradt. Idén megint elakarták küldeni, megint nem kellett senkinek (kivéve City, de az meg Eto'onak nem kellett). Mi ez, ha nem elüldözés?Még mindig nem értem ezt a kitalált dolgot: "elüldözés"
Még mindig nem értem ezt a kitalált dolgot: "elüldözés". Már miért lenne az, hogyha kapott egy kiváló szerződéshosszabbítási ajánlatot? Ez a te szótáradban az elüldözést jelenti?Rivaldo11 írta:Ez nálam elüldözés. Lehet ezt csűrni-csavarni. Pep az edző, joga van azt mondani, hogy nem kell neki Samu. Joga van még ahhoz is, hogy klönösebben meg se magyarázza, miért döntött így. ( ne jöjjön senki azzal a nyilatkozattal, mert az két forintot nem ért)
Nekem meg jogom van ahhoz, hogy mindezt úgy fogjam fel: elkergették Samut. hisz csinálhat Ő bármit, az az ember érzése, hogy semmiképp sem folytathatta volna nálunk.
Helyette meg jön egy ilyen suttyó...eh, na mindegy.