grecki írta:
Mit szólnátok egy jó kis fogadáshoz? Ki rúg több gólt jövőre a bajnokságban? Ibra vagy Eto'o. Én az utóbbira fogadnék. Lehet jelentkezni bátran. A nyertesek kitalálhatnak valamilyen froclizó avatart a többieknek.
Hát igen lehetne fogadni. Én Ibrára tennék, de hangsúlyozom nem azért, mert Ibra klasszisokkal jobb lenne Eto'o-nál, hanem azért, mert szvsz egy csatár góljainak számát (többségét) nagyban meghatározzák a csapattársak.
És ha megnézzük a két csapat játékosait, tudásbeli, játékfelfogásbeli különbségét, akkor MOST azt mondanám, hogy Eto'o-nak sokkal, de sokkal nehezebb dolga lesz, mint Ibrának. Persze ettől függetlenül Samu meglepetést is okozhat.
Még nem szóltam az igazolásról. Tehát, van egy szavazás, és ott van egy olyan lehetőség, hogy megbékéltem az üzlettel. Én bevallom arra nyomtam, azért, mert Samu egy olyan ember-a focipályán

-akire, soha semmi rosszat nem lehetett mondani. Hajtott, küzdött, rúgta a gólokat, a lelkét kihajtotta mindent megtett a csapatért és sajnos mégis távoznia kell, elfogadom.
Sok sikert kívánok neki az Interben, és remélem meglep engem azzal, hogy az olasz bajnokságban is megfogja rúgni a maga 20-25 gólját.