Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm a tippeket!kudu írta:
Szerintem Eto'o alakja el van nyújtva, azért ilyen az összhatás.
Kivágás sem tökéletes, javaslom, hogy először itt keress rendereket (kivágott alakokat) és azokkal gyakorold a kép összeállítását.
Vagy csak gyakorold a kivágásokat, hidd el én is így kezdtem![]()
Meg tölts majd le új font-okat a a photoshophoz, hogy több betűstílusod legyen, bár igaz a betűtípus kiválasztását én is általában elrontom![]()
De egy a lényeg, ne add fel, csak így tovább, és előbb utóbb már szép, igényes munkák fognak kijönni a kezed alól
Szerintem Eto'o alakja el van nyújtva, azért ilyen az összhatás.Skeraj írta:Hello!
Szeretném megkérdezni a sig mesterektől h mit rontottam el az alábbi képbe!Mert vmi nem klappol!Jobban e kellett volna olvasztanom?És ha igen akkor mondanátok 1-2 tippet h hogyan?
Elöre is köszi!
Ja és a kép:![]()
Köszi szépen!Tudod ez az első ilyen próbálkozásom!És hát tudom h még van hova fejlödnöm!House írta: Hát, az olvasztás az kéne igen, meg a kivágás se tökéletes, a szöveg valahogy nem jó nekem oda.
Tippeket inkább mástól, mert nem igazán tudnék ötleteket adni.
Hát, az olvasztás az kéne igen, meg a kivágás se tökéletes, a szöveg valahogy nem jó nekem oda.Skeraj írta:Hello!
Szeretném megkérdezni a sig mesterektől h mit rontottam el az alábbi képbe!Mert vmi nem klappol!Jobban e kellett volna olvasztanom?És ha igen akkor mondanátok 1-2 tippet h hogyan?
Elöre is köszi!
Ja és a kép:
ui: Ne kíméljetek!!
A telefonos aktiváláshoz kell serial key csináló, amiben ott van még pár kód hozzá.MessiFan írta:ja hogy cs4? akkor letöltöm és megcsinálom. hátha jó lesz. köszi szépen.
http://sportgfx.com/football-signatures/merx írta:köszi, bár ezen avatar-okat találtam (de persze lehet bamba vagyok). lényegtelen ez lett volna a másik kérésem mert erre is szükségem van, még egyszer kössssssz
photobucket.commerx írta:valaki lenne olyan kedves, hogy leírna pár olyan oldal címét amelyekről sig-eket lehet leszedni (mindenfélét)?
előre is köszöntem az illetőnek
Okés..:Poldi:.. írta:Igazából, a minőségén kellene javítanod meg jobban beleolvasztani a háttérbe a képeket. Ne tűnjön, úgy mintha az elállna2barcafan2 írta:Tudom hogy a barcához nincs sok köze de azért véleményeket:
![]()
Azt írja nem sikerült aktiválni. ezért vagy bezárhatom vagy telefonnal. telefonnal sem sikerül semmi... Szóval nem értem. az aktivációs kód is stimmel meg minden. Remélem nem offferninho írta: csináld meg ami van a leírásban és akkor már lesz ps-ed
http://www.megaupload.com/?d=3BZMFP5X
amúgy lentebb írtam de ezek szerint nem olvastad
csináld meg ami van a leírásban és akkor már lesz ps-edMessiFan írta:amióta nincs ps-em ezen az oldalon csinálom a képeimet: www.picnik.comdanikaa10 írta:OFF: Szabad tudni mivel vágod méretre a képeket, mert nekem PS-el ilyen hogy is mondjam, béna lesz?
eddig titkoltam.. sajnos ps nélkül csak ezzel tudom csinálni..
amióta nincs ps-em ezen az oldalon csinálom a képeimet: www.picnik.comdanikaa10 írta:OFF: Szabad tudni mivel vágod méretre a képeket, mert nekem PS-el ilyen hogy is mondjam, béna lesz?
Igazából, a minőségén kellene javítanod meg jobban beleolvasztani a háttérbe a képeket. Ne tűnjön, úgy mintha az elállna2barcafan2 írta:Tudom hogy a barcához nincs sok köze de azért véleményeket:
Egész jók, csak szerintem nem túl sokat változtatsz rajt. N érsd félre ez csak egy tanács, és nem is azt mondom, hogy nem dolgozol vele eleget, de mintha mindig csak ráraknál valamit, elnézést nem tudni mi a neve, amitől kicsit tán homályosnak tűnik, nekem ez nem annyira tetszik. Ja és szerintem néhány textúra használta is kéne, aztán akkor elég pofás avák lennének.MessiFan írta:![]()
![]()
Atom brutál csatlakozom!!A színek nagyon bejönnek hihetetlenül eltaláltad!Grat.!..:Poldi:.. írta:nagyon jó lett a hangulataSlither írta:
![]()
az összhatás..
nagyon jó lett a hangulataSlither írta:
![]()