Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondja ezt a teljes mértékben kívülálló, betekintést semmibe nem nyerő magyar srác. És ha nem így van? Biztos azért "üldözték el" mert 3 meccsen nem lőtt gólt... Az a "suttyó" pedig nem mindenki számára suttyó. Nem hiszem, hogy véletlen lőné a góljait és véletlen tartanák a világ egyik legjobb csatárának.Rivaldo11 írta:Ez nálam elüldözés. Lehet ezt csűrni-csavarni. Pep az edző, joga van azt mondani, hogy nem kell neki Samu. Joga van még ahhoz is, hogy klönösebben meg se magyarázza, miért döntött így. ( ne jöjjön senki azzal a nyilatkozattal, mert az két forintot nem ért)
Nekem meg jogom van ahhoz, hogy mindezt úgy fogjam fel: elkergették Samut. hisz csinálhat Ő bármit, az az ember érzése, hogy semmiképp sem folytathatta volna nálunk.
Helyette meg jön egy ilyen suttyó...eh, na mindegy.
Ezzel a "fogadással" szerintem senki se azt mondta, hogy most nem fog Ibrának szurkolni, főleg nem azt, hogy a Barcának fog kevésbé szorítani. Ha az embereknek van kedve egy ilyen játékba belemenni, akkor az téged miért zavar? Senki se fikázta le se Eto't, se Ibrát. Ez csak egy elméleti kis játék, ami nem értem miért zavar bárkit is? Semmi sértő nincs benne.gekkodan írta:Rossz nézni ezt a fogadási-sz@rságot.
Emberek! Barca-drukkerek vagytok nem? Aki szereti Eto'o-t az kívánjon neki szerencsét, aki nem, az is és fogadja már el mindenki végre, hogy a jövő évi 9-es Ibrahimovic lesz. Innentől kezdve nem utálat/szeretet kérdése, hogy mi a szitu, mert ha szeretjük a csapatot, akkor még a kutyám is lehetne a középcsatár, a célom az, hogy sikerüljön minél többet kihozni a csapatból, sikeresek és hatékonyak legyünk.
Innentől kezdve az ilyen Ibra-Eto'o fogadási okoskodások gyenge dolgok. A csapat és a klub érdekei az elsők sztem, ebbe a képbe meg nem illik bele az, hogy a Barca múltjához tartozó támadókkal kapcsolatos érzelmek és szimpátia miatt fogadásokat kössünk a jelenlegi 9-es támadó javára/rovására.
Ahogy Iván írta pár napja: nem szerencsés az érzelmi befolyásoltság alapján ítélkezni, egy triplázó edző megérdemel annyi bizalmat, hogy hiszünk benne és a döntéseibe. Ő pedig így döntött.
Nem fogadni kell emberek, főleg nem ilyen baromságokra, hanem szurkolni a csapatnak és bízni a sikerekben Ibrahimoviccal!!!
Ha meg nem tetszik, lehet más csatornát és más csapatot nézni...Semmi sem kötelező, ez a fene nagy demokrácia fő fegyvere.
Az milyen elüldözés, hogy új szerződést kínálunk neki ugyanolyan feltételekkel, mint ami eddig volt? Ő volt az, aki utána nem nyilatkozott erről. Ezt nevezem én elüldözésnek!!!Rivaldo11 írta:Vérző szívvel búcsuzom Samutól.A világ legjobb csatárát üldöztük el, ez félek még nagyon sokba fáj majd.
SAMU
KÖSZ MINDENT!
NÁLAM TE VAGY A VILÁG LEGJOBB KILENCESE!
Hát igen lehetne fogadni. Én Ibrára tennék, de hangsúlyozom nem azért, mert Ibra klasszisokkal jobb lenne Eto'o-nál, hanem azért, mert szvsz egy csatár góljainak számát (többségét) nagyban meghatározzák a csapattársak.grecki írta: Mit szólnátok egy jó kis fogadáshoz? Ki rúg több gólt jövőre a bajnokságban? Ibra vagy Eto'o. Én az utóbbira fogadnék. Lehet jelentkezni bátran. A nyertesek kitalálhatnak valamilyen froclizó avatart a többieknek.
En benne vagyokgrecki írta:
OFF: Akkor igazán tudhatnád, hogy mire való az idézet gomb...![]()
ON:
Mit szólnátok egy jó kis fogadáshoz? Ki rúg több gólt jövőre a bajnokságban? Ibra vagy Eto'o. Én az utóbbira fogadnék. Lehet jelentkezni bátran. A nyertesek kitalálhatnak valamilyen froclizó avatart a többieknek.
OFF: Akkor igazán tudhatnád, hogy mire való az idézet gomb...raulgonz írta:"Hogy egy gyenge példával éljek nem is tudok mást felhozni, mint pl. a Tanár - diák dolgot! A Tanárnak megvannak a kedvencei és megvannak azok akiket nem annyira szeret, lehet egy kicsit a magatartása miatt. Tudom ez most elég bénán hangzat, de szerintem ez az igazság."
Hát ez elég gyenge példa...én iskolaigazgató-helyettes vagyok, és állíthatom, hogy nálam nincs ez. Focizni is viszem a gyerekeket. Ha valamelyik gyermeket "kevésbé szeretem", attól még nem fogom kirakni a csapatból, pláne ha tehetségesebb, mint a másik akit ugyan "jobban szeretek", de kevésbé tud a csapatnak segíteni.
2010.01.10. - 2010.01.31.madmushroom írta:novemberben lesz, nov. 30-án lesz a döntő ha jól emlékszem.danikaa10 írta:Lehet egy picit OFF, de megtudja valaki mondani, hogy az Afrika Kupa mikor kezdődik és meddig tart?
Azért szegény Inter ilyen szempontból nem jár jól Eto'ovalNa mind1! Sok szerencsét Samu!
novemberben lesz, nov. 30-án lesz a döntő ha jól emlékszem.danikaa10 írta:Lehet egy picit OFF, de megtudja valaki mondani, hogy az Afrika Kupa mikor kezdődik és meddig tart?
Azért szegény Inter ilyen szempontból nem jár jól Eto'ovalNa mind1! Sok szerencsét Samu!
Jövőév január-február körül.danikaa10 írta:Lehet egy picit OFF, de megtudja valaki mondani, hogy az Afrika Kupa mikor kezdődik és meddig tart?
Viszont Pep már volt olyan játékos mint Samu,és még csak az elsőALEXDP írta:Viszont jelenleg Samu nagyobb játékos,mint Pep edző.....
Végre egy igazi gyöngyszem a topicban.ALEXDP írta:Viszont jelenleg Samu nagyobb játékos,mint Pep edző.....