Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól tudom Saltor már a Valenciáé. Középhátvédről (számomra is kicsit érthetelen módon) volt szó.danko94 írta:Szerintem meg a vezetőség nagyon jól tudja h ki fog távozni, sőt azt is h kiket fognak még igazolni/ felhozni a ,,B" csapatból! Teljesen felesleges ilyeneket találgatni, szó sem volt jobb szélső kérdésről, vagy középhátvéd igazolásrol. Én inkább arra vagyok kiváncsi h mi van/lesz Bruno Saltorral. Rég nem hallottam felőle semmit, pedig Június elején úgy nézett ki h leigazoljuk. Ha valaki tud rola vmit pls írja le!danikaa10 írta:Szerintem is kell valaki, mert elég biztos, hogy Eidur távozik!Valaki aki tűri a padot, ha értitek.
A Valencia beelőzött, és leigazolta.danko94 írta:Én inkább arra vagyok kiváncsi h mi van/lesz Bruno Saltorral. Rég nem hallottam felőle semmit, pedig Június elején úgy nézett ki h leigazoljuk. Ha valaki tud rola vmit pls írja le!
Szerintem meg a vezetőség nagyon jól tudja h ki fog távozni, sőt azt is h kiket fognak még igazolni/ felhozni a ,,B" csapatból! Teljesen felesleges ilyeneket találgatni, szó sem volt jobb szélső kérdésről, vagy középhátvéd igazolásrol. Én inkább arra vagyok kiváncsi h mi van/lesz Bruno Saltorral. Rég nem hallottam felőle semmit, pedig Június elején úgy nézett ki h leigazoljuk. Ha valaki tud rola vmit pls írja le!danikaa10 írta:Szerintem is kell valaki, mert elég biztos, hogy Eidur távozik!Valaki aki tűri a padot, ha értitek.
Szerintem is kell valaki, mert elég biztos, hogy Eidur távozik!fcbarca0827 írta:Gudjohnsen végre visszatér a régi, jól megszokott helyére! Pótolja majd ő a svédet!Subinho írta: nekem inkább a szélsők kérdésesek!!! Henry helyett tud játszani balon Iniesta, de Messi??? Max. Pedro gyengébb meccseken, de ha Lio "neaggyisten" megsérül??? És ha Zlatannak nem fog menni??? Akkor jön Bojan??? Szóval ez inkább elgondolkodtató...![]()
Gudjohnsen végre visszatér a régi, jól megszokott helyére! Pótolja majd ő a svédet!Subinho írta: nekem inkább a szélsők kérdésesek!!! Henry helyett tud játszani balon Iniesta, de Messi??? Max. Pedro gyengébb meccseken, de ha Lio "neaggyisten" megsérül??? És ha Zlatannak nem fog menni??? Akkor jön Bojan??? Szóval ez inkább elgondolkodtató...
IGEN!LM10 írta:...Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki??
IGEN!LM10 írta:...Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki??
Biztos vagyok benne hogy fognak érkezni még játékosok...Ahogy írtad idáig csak a távozók lettek potolva, vagy Etoo-Ibra csere, de ezzel még nem hosszabodott meg a keret.Xavinho írta:Ezzel csak az a baj,hogy amíg Pep azt kérte,hogy bővüljön a keret a tavalyihoz képest,addig ez ezek alapján nem történne meg,márpedig ez a realitás jelenleg.
LM10 írta:A balbekk poszt már kipipálva(Maxwell). A csatár poszt is már annak tekinthető(Ibra). Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki?? Viszont szerintem még 1 igazolás várható. És ez a középpálya. Poulsenre szerencse kicsi az esély. Masce és Cesc a legnagyobb esélyesek. És itt tényleg nem lehet előre "sejteni", hogy ki jöhet. Hisz ha jön Masce akkor Cesc már a pályaffutása végefelé térhetne vissza, HA egyszer visszajönne. Én úgy érzem, h az argentin a nagyobb esélyes...főleg, h Cesc még maradna londonban, míg Masce megunta Angliát, és továbbállna.
Ezzel csak az a baj,hogy amíg Pep azt kérte,hogy bővüljön a keret a tavalyihoz képest,addig ez ezek alapján nem történne meg,márpedig ez a realitás jelenleg.LM10 írta:A balbekk poszt már kipipálva(Maxwell). A csatár poszt is már annak tekinthető(Ibra). Középsővédőt igazolni FELESLEGES! Puyol,Márquez,Piqué,Henrique,(Milito), kell még ide vki?? Viszont szerintem még 1 igazolás várható. És ez a középpálya. Poulsenre szerencse kicsi az esély. Masce és Cesc a legnagyobb esélyesek. És itt tényleg nem lehet előre "sejteni", hogy ki jöhet. Hisz ha jön Masce akkor Cesc már a pályaffutása végefelé térhetne vissza, HA egyszer visszajönne. Én úgy érzem, h az argentin a nagyobb esélyes...főleg, h Cesc még maradna londonban, míg Masce megunta Angliát, és továbbállna.
+Titinho írta:...
Busquets is '88-as még is robbant :lol:szerintem nem lenne rossz felhozni mert ki tudja ha kap játéklehetőséget mennyit tud fejlődni.Chino írta:Jeffrén sztem már túl "idős" ahhoz hogy olyan sztár legyen, mert 21 évesen bemutatkozó saját nevelésű csatár már nem hiszem, hogy akkorát robbana. Akkor már inkább Gai-t. Ilyen idősen felnőtt válogatott. Nem egy ügyetlen srác.
A Barcába pedig 2-3 igazolás sztem még kellene. Pep első számú kívánsága a hosszabb kispad volt, de eddig nemhogy bővült volna hanem szűkült a keret. Ha egy-két kulcsjátékos kiesik érdemben nem igazán tudjuk pótolni. Inkább mobilisabb embereket kellenen igazolni, mint pl. Mata vagy Silva. Ők bevethetők egyaránt szélen és kp-n is valamint ha nem is 100%-osan de tudnák helyettesíteni Xavit vagy Init. Keirrison ezért nem lett volna rossz, mert ha jól tudom a Palm-ban szélsőt is játszott. Messi pótlása még kritikus. Oda is muszáj vki, mert fognak utazni szegényre és ha kiesik hosszabb időre... nem is merek belegondolni
Én sem küldeném K9-et. Minek kell? "Túl fiatal és még tanulnia kell".westerngom írta:höhöTicsi 23 írta:Lehet hülyeség, de eszembe jutott valami olyasmi, hogy régen az Inter elnöke meg akarta szerezni Messit, vagy legalábbis volt róla szó, még ha pletyka szintjén is, hogy együtt játszon Messi és Ibra. A vágya teljesülni fog, apró szépséghiba, hogy Barca meccset kell hozzá néznie! Szóval lehet hülyeség, de most ez így beugrott.-ez, jó!
Más:
Egyébként nekem is foghíjasnak tűnik a cserepadunk a középpálya terén.
Xavi és Ini nélkül nincs középpályánk, r-gó! 1 minőségi szervező ill. támadó kp.-ra mindenképpen szükségünk van, szerintem!
Frank Ribery lenne ugyebár a tuti, de azt tudjuk sajnos, ha jönne, sem ide....
Talán K9 -sem küldeném messzire! (: hosszú és kemény évünk lesz....
höhöTicsi 23 írta:Lehet hülyeség, de eszembe jutott valami olyasmi, hogy régen az Inter elnöke meg akarta szerezni Messit, vagy legalábbis volt róla szó, még ha pletyka szintjén is, hogy együtt játszon Messi és Ibra. A vágya teljesülni fog, apró szépséghiba, hogy Barca meccset kell hozzá néznie! Szóval lehet hülyeség, de most ez így beugrott.