Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 21:14:28

Hát meglett a nagy "durranás" Ibrahimovic személyében.
Én azt mondom,még mindig jobban jártunk,mintha Villa érkezett volna,és Eto'o is maradt volna 1 évet.

De mostmár csak előre kell tekinteni.
Laportat sajnálom,ohgy ez az utolsó éve,de teljesítette,amit igért,mégpedig,hogy 1nagy nevet bizony fog hozni.

Én nem csalódtam a vezetőségben,hozták azt,amit lehetett és kellett!

Könszönjük Laporta !
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.24. 11:34:32

barka írta:Mekkora fej már ez a Laporta! :) :) Nem játssza a nagy elnököt simán beáll még öltönyben is rúgni a bőrt.
Forca Barca!!
Ja ez tök szimpatikus, szeritnem ezért is tartunk itt, mert ilyen a hozzáállása! :wink: Semmi én vagyok a főnök, mindenki más meg...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
barka
Jugador del Barça

2009.07.24. 11:21:46

Mekkora fej már ez a Laporta! :) :) Nem játssza a nagy elnököt simán beáll még öltönyben is rúgni a bőrt. Nagyon jó fej!
Ha nagyon megrövidülne a kispad megvan ki fog beállni! :D

Forca Barca!!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.24. 10:38:56

Messa írta:
Leomessi14 írta:Ezt nezzetek:Jo kedve van! :D :lol:

http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=5031
Nem is tolja rosszul. Nagy a hallgatás a középpályára. Lehet a Senor lesz a köv. igazolásunk. :)
én a következő aranylabdást látom a presidente-ben. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.24. 10:35:37

Nem is tolja rosszul. Nagy a hallgatás a középpályára. Lehet a Senor lesz a köv. igazolásunk. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.24. 10:24:46

A gagyi kis öltönyébe és cipőjébe nekiáll rúgni a bőrt :D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.07.24. 10:22:39

Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.22. 22:04:45

kudu írta:Hát jó, de nem hiszem, hogy ennyit adnánk egy játékosért.
Ezzel Laporta saját magát cáfolná meg, és az elveit adná fel :roll:
azért a 45+samu sem lenne piskóta, de ez a 75.... ezzel tényleg saját magát csulázná szemen...
igazad van, bízzunk benne, h baromság az egész.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kudu
Entrenador del Barça

2009.07.22. 22:02:22

Hát jó, de nem hiszem, hogy ennyit adnánk egy játékosért.
Ezzel Laporta saját magát cáfolná meg, és az elveit adná fel :roll:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.22. 21:58:47

bocs, most láttam az nso-n...
bár ha az nso fsz, még a katalán nso is lehet az, ha nem laportáéktól, hanem a reuterstől származó információval cáfol, mint állat...
ettől mondjuk nem dobtam egy hátast.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kudu
Entrenador del Barça

2009.07.22. 21:57:49

Eközben az olasz lap arról is spekulált, mi lenne, ha Eto'oval nem tudna megegyezni a katalán csapat. Ebben az esetben a Barcelona 75 millió eurót, és kölcsönbe a fehérorosz Alexander Hleb egy éves játékjogát adná Ibrahimovicsért cserébe.

A „rémálomszerű” ötlet után hamar jött a cáfolat: a katalán SPORT sportnapilap a ’Reuters’ hírügynökségre hivatkozva ugyanis állítja; a katalán egyesület semmiképpen sem fogja a fentebb említett utat választani a svéd csatár megszerzésére. Ez – ismerve a Laporta-féle vezetést – könnyen elképzelhető, sőt, meg merjük kockáztatni, hogy teljesen igaz is.

A főoldalon az első cikkben már meg is lett ez cáfolva még mielőtt megjelent az NSO-n :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.22. 21:56:34

75 ibrahimért, samu nélkül...?
na, ez azért még mindig nem egy kiló, de ha netán ez igaz, akkor csinált egy kicsi segget a szájából a prezidente...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.19. 22:11:42

Varga Tamás írta:Még 45 milliót sem fizettünk ki senkiért, nemhogy 45 millió + 2 játékost.

Viszont, elfogadom a vezetőség döntését, és igyekszem megbékélni vele - nem lesz egyszerű, de: a játékosok jönnek-mennek, viszont a CSAPAT ÖRÖK!

FORCA BARCA!!!
Ez a végszó! Tökéletes, magam is így látom,de mivel egy fórumban nincs végszó sajnos... :roll: mert ugyebár hszek jönnek, hszek mennek, de az EUROBARCA fóruma örök, már ameddig van áram meg össze nem omlik a net vagy vmi ilyesmi! :lol:
raul72
Barça B

2009.07.19. 22:11:31

bojankrkic27 írta:
Saviola írta:torrestoninak abban teljesen igazat adok,hogy semmi biztosíték nincs arra,hogy Ibra itt megjavul.Xavi és Puyol szavára?Ne vicceljünk már,az Interben is ott volt Zanetti,mégsem jelentett semmit.

Nem tudom mi lesz,én sem örülök,hogy jön,főleg ennyi pénzért nem,valamint Samut is sajnálom,hogy koccol,de ha ez a legjobb megoldás,akkor ez.Nem látok bele,nem látok a dolgok mögé,nem is fogok soha,de torrestonit is teljesen megértem.

Én azt mondom,hogy nézzük meg mi lesz ebből az egészből,hogy fog viselkedni a svéd-bosnyák-mittoménmár,s majd annak tudatában oltsuk sz.rrá vagy emeljük az égig.

Azon sem lepődnék meg,hogy ha holnap már Villát fényképeznék gránátvörös-kék mezt viselve. :wink:
arra valóban nincs biztosíték hogy xaviék szavára megjavul... azonban ne felejtsük el hogy Pep bármikor megfogja aztán kiteszi a keretből ha nem tetszik neki a viselkedése... ugyanis Guardiola ellenben Murinhoval simán megteheti ezt a lépést mivel itt nem Ibra az elsőszámú sztár... a Barca szekere(ellenben az interével ugyanis ott valljuk be ibra volt a garancia gólokra...) simán száguldana nélküle is és talán így rádöbbenne... szerintem egyébként nem lesz vele semmi gond és szállítani fogja a gólok melllett a gólpasszokat is...
és remélem nem lesz gránátvörös-kék-be villa! ibra sokkal jobb csatár... és már elegem van abból hogy "Villa a legjobb emberileg" szövegeket kell hallgatnom holott ő nyalt a madridnak.... hogy lehet ezt elfelejteni???!!!

mindenesetre remélem nyélbe ütik az Eto'o-Ibra cserét ugyanis ez jelentené a legjobb megoldást mind a játékosok mind a klub számára... ezaz Laporta csak így tovább...
Miért kéne megjavulnia ismered ? :D Amúgy tényleg nagyképű de már ilyen is marad . Ismersz egy olyan ember t hogy Mourinhó na nála nem szigorúbb Pep :) Mourinho akkoris játszatta mikor sérült volt (amúgy nem volt sérült csak nem volt kedve ) és mi lett avége lőtt egy gólt :wink: Mourinho szó nélkül kitett mindenkit a keretből. De remlem bevállik Ibra nagyon szeretem ,kár hogy barca mezben látom jövőre :(
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.07.19. 22:06:43

azt vallom ,hogy ibra kellett a csapatba került amibe került...
valahol kell a megújulás:ez pedig vagy ibra vagy ribery lehetett!
ne becsüljük le a realt...
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.07.19. 21:53:29

Nagyon várom a hivatalos híreket, hogy pénzügyileg hogy alakul a Samu-Zlatan(-Hleb) biznisz. Joan nem tudja majd sehogy kimagyarázni, ha tényleg plusz negyvenet fizet a két játékosunk mellett Zlatanért. Akkor majd jogosan mondhatják Perezék, hogy na, hát Te?
Azért azt borítékolnám, hogy valamennyi zsetont tuti ráfizetünk a dologra, tekintve hogy mi meg akartunk válni Samutól, az Inter meg annyira nem Zlatantól, így nekik lehettek több anyagi elvárásaik a tárgyalásokon... 10-15 miskával ki is egyeznék... na de 40?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrmonster 2009.07.19. 22:10:19-kor.
Előre a TITOlusokért!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.19. 17:28:20

bojankrkic27 írta:
mindenesetre remélem nyélbe ütik az Eto'o-Ibra cserét ugyanis ez jelentené a legjobb megoldást mind a játékosok mind a klub számára... ezaz Laporta csak így tovább...
Azért görögtüzeket ne gyújtsunk a svéd esetleges érkezése okán. :roll:

Magam sem repesem az örömtől, és továbbra sem látom az okát Samu kiakolbólításának. Lehet csűrni-csavarni, de meggyőzve továbbra sem vagyok - persze, nem is kell, hisz nincs beleszólásom (csak véleményem).

Sajnos, abban is van igazság, hogy a nyár eleji hangzatos szavak után a Barça történetének legdrágább transzferére kerülhet sor. Még 45 milliót sem fizettünk ki senkiért, nemhogy 45 millió + 2 játékost.

Viszont, elfogadom a vezetőség döntését, és igyekszem megbékélni vele - nem lesz egyszerű, de: a játékosok jönnek-mennek, viszont a CSAPAT ÖRÖK!

FORCA BARCA!!!
Kép
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.19. 17:14:18

Saviola írta:torrestoninak abban teljesen igazat adok,hogy semmi biztosíték nincs arra,hogy Ibra itt megjavul.Xavi és Puyol szavára?Ne vicceljünk már,az Interben is ott volt Zanetti,mégsem jelentett semmit.

Nem tudom mi lesz,én sem örülök,hogy jön,főleg ennyi pénzért nem,valamint Samut is sajnálom,hogy koccol,de ha ez a legjobb megoldás,akkor ez.Nem látok bele,nem látok a dolgok mögé,nem is fogok soha,de torrestonit is teljesen megértem.

Én azt mondom,hogy nézzük meg mi lesz ebből az egészből,hogy fog viselkedni a svéd-bosnyák-mittoménmár,s majd annak tudatában oltsuk sz.rrá vagy emeljük az égig.

Azon sem lepődnék meg,hogy ha holnap már Villát fényképeznék gránátvörös-kék mezt viselve. :wink:
arra valóban nincs biztosíték hogy xaviék szavára megjavul... azonban ne felejtsük el hogy Pep bármikor megfogja aztán kiteszi a keretből ha nem tetszik neki a viselkedése... ugyanis Guardiola ellenben Murinhoval simán megteheti ezt a lépést mivel itt nem Ibra az elsőszámú sztár... a Barca szekere(ellenben az interével ugyanis ott valljuk be ibra volt a garancia gólokra...) simán száguldana nélküle is és talán így rádöbbenne... szerintem egyébként nem lesz vele semmi gond és szállítani fogja a gólok melllett a gólpasszokat is...
és remélem nem lesz gránátvörös-kék-be villa! ibra sokkal jobb csatár... és már elegem van abból hogy "Villa a legjobb emberileg" szövegeket kell hallgatnom holott ő nyalt a madridnak.... hogy lehet ezt elfelejteni???!!!

Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.19. 00:15:29

Az utóbbi nyilatkozatokat olvasgatva, és az összképből nekem az jön le, hogy ő csupán rábólint Pep kérésére.

Részéről még mindig ez a helyes út, hogy nem mond ellent az edző elképzelésének, és próbálja támogatni a megvalósításban, főként ha lehetősége is nyílik rá.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.07.17. 22:25:08

torrestoninak abban teljesen igazat adok,hogy semmi biztosíték nincs arra,hogy Ibra itt megjavul.Xavi és Puyol szavára?Ne vicceljünk már,az Interben is ott volt Zanetti,mégsem jelentett semmit.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2009.07.19. 11:01:38-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.07.17. 22:16:44

torrestoni írta:Jelwaz..., a Maradonás dolgot még mindig nem értem hogy jött fel? Valahogy nem áll össze.

Egyébként abszolút nem értelek. Egyrészt mindig is mondtam, hogy minimális bizalmat megadom neki, amennyiben érkezik, azonban az én feltételezéseim szernted alaptalanok, de azon feltételezések, hogy minden rendben lesz, s csak pozitívum lehet a végkifejlet, további baromságok pedig biztos fundamentumon állnak? Egyébként hogyan vigyem még végig a gondolatmenetem? Mit vársz? Öreg...

Nem "parasztkodtam" egyáltalán, az a gond, hogy egy kicsit sem érted mire gondolok, s a legtöbben hasonlóan vélekednek, meg sem próbálják értelmezni amit mondtam, csupán annyit látnak benne, hogy miii? Hát Ibra az Isten, hogy lehet bármilyen oldalról megkérdőjelezni? Akármilyen érv, s akármilyen vélemény, az sz@r, megfoghatatlan, elvakult, hülyeség... Mindegy, én a magam részéről adtam esélyt neki is, a ti véleményeteknek is. Elmondtam, számomra nem fér bele, de minimális esélyt kap. A játéktudását egy szóval nem kérdőjeleztem meg, azonban egy játékost ennyivel nem lehet letudni.

Egy szóval sem mondtam, hogy de ilyen-olyan szurkoló vagy, azonban az tény, hogy számodra a legfontosabb a sikeresség... Ahogy az is tény, hogy fogalmam sincs, hogy számodra mit szimbolizál a klub, milyen értékeket képvisel szerinted, hiszen erről egy szót sem szóltál. Talán olvasd el még egyszer...

Take it easy!
Félre ne érts, nagyon is értem mire gondolsz, és csak azért firtatom, mert én így is gondolkodom, és azt gondolom, hogy [auto_cenzúra] jó hogy valaki előbbre tartja a hagyományokat, mint az eredményességet. Én az ideológiája miatt utálom a Madridot, vannak ott számomra szimpatikus egyének, de nem fekszik nekem az, amit képviselnek, ellenben a Barcelonával. Azonban be kell látni, hogy ezen az úton is van két féle út. Az egyik, amit a Bilbao követ, és én imádom őket, pont ezért, hogy az elvek mindenek felett. Csak akkor bele kell törődni, hogy a kiesés elkerülése a cél a mai futball helyzet viszonyai között. A másik, amit a Barca próbál megvalósítani, az aranyközépút. Ehhez viszont kompromisszumokat kell kötni, bár ezt Ibra esetében nem érzem. Én azt mondom, hogy túl sötéten látod a helyzetet, viszont korrekten. Ez a minimális bizalom, meg amiket mondtál elfogadható. Sőt, ha Ibra nem viselkedne úgy, ahogy kell, akkor megyek a Nou Camp elé követelni, hogy menjen a csába. De azt is leírtam, hogy én miért látom azt esélyesnek, hogy itt viselkedni tud majd.
az elvek bizonyos mértékben meg szubjektívek. Én például egyáltalán nem örülök annak, hogy a Barca mezen ott díszeleg a Unicef felirat. tudom, hogy jótékony és önzetlen, de lehetett volna más megoldást találni rá.
És hidd el, hogy... Istenem mit meg nem adnék, hogy egy Henke Larsson kaliberű embert tudnák leigazolni erre a posztra. Számomra ő minden idők legnagyobbja, és nem is hiszem, hogy Ibra személyisége megközelíti az övét, de bízom Pepben, aki azért elég átfogóan kezeli a csapatot. Másrészről nekem erről Rooney jut eszembe, aki idővel azért megkomolyodott. Csak azért támogatom Ibra leszerződtetését, mert látok esélyt arra, hogy ő is képes lesz változtatni, és csak másodsorban a kvalitásai miatt. Ha az utóbbit nézném, akkor Eto'o mellet maradnék, de ő leírta magát számomra. Eredményes meg minden, de, amit csinált, azok után nem szívesen látnám a csapatunk mezében.

De azt is tudd, hogy a Barca objektív szemmel nézve, azért nem egy fenékig tejfel klub, erkölcsi szemmel nézve. A Real Madrid utálat, és játékosainak fikázása azért szerves része a klub hagyományainak. Objektíven nézve azért ez nem olyan jó, de én ezt is szeretem benne, én ilyen vagyok. Ha visszaemlékszel a ,,Madrid, cabrón!"-t az egész stadion ordította, én kint voltam május 27-én Barcelonában az ünneplésen, ott is elhangzott egy jó párszor.

összegezve, remélem felesleges ezen vitázni, mert Ibra összeszedi magát, és megérti, hogy hova kerül (már ha összejön a transzfer). És remélem úgy tudunk majd trófeákat nyerni, hogy hűek maradunk a klub ideológiájához, méltó módon képviselve a múltat. Mert oké, hogy nem elsődlegesek a címek neked, és nekem se, de én titkon bízom abban, hogy a Barca egyszer a legeredményesebb spanyol klub csapat (talán én azt nem élem majd meg), de szigorúan úgy, hogy Perez féle elnökök nem szorítják háttérbe azt, amitől a Barca es més que un club. hogy például szolgáljon majd, hogy a morális tartás meghozza gyümölcsét.

Ja Maradona csak onnan jött, hogy hiába volt ő az isteni Diego, a szurkolók, csak koszos indiánnak nevezték, s sokszor kifütyülték. Azért szerintem Ibra is megkapná a magáét, ha nem ilesszkedne be.

No béke Barca társak (maximálisan egyetértve Varga Tamással!).
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.17. 19:59:10

Barátaim, Kedves Barca-drukkerek!

Újra és újra ugyanazokat a köröket futjuk.
Olyan érzéseim vannak, mint amikor magam vívtam a szélmalom-harcot.
Fogadjuk el egymás véleményét, hisz ehhez mindenkinek joga van.
Itt senki nem személyeskedett, senki nem bántott személyében senkit, még Torrestoni sem.

Toni leírta a véleményét, amelyet illik tiszteletben tartani, ill. azzal kulturáltan vitázni. Fogadjuk el azt az alaphelyzetet, hogy Toninak elvei vannak - én megértem, hisz én is ilyen emberke vagyok. Ő nem csupán és kizárólagosan az eredményeket nézi, hanem az oda vezető utat is. A "més que un club" jelmondatot mélyebben átérzi. És abban maximálisan igazat adok Neki, hogy Ibra nemegyszer viselkedett illemtelenül, és nem megfelelően. Ezt kár vitatni, hisz tények. Gondoljunk csak a "péniszmutogató" akciójára. Abban is van némi ráció, hogy Mourinho nem tudott vele mit kezdeni, Pep vajon meg tudja-e oldani ezt a kérdést.

Ugyanakkor én azt mondom: jelen helyzetben az egyik megfelelő megoldás születhet, ha Samu megy.
Bízzunk abban, hogy itt megembereli magát, és beállva a sorba sok-sok örömet szerez nekünk.

De még egyszer kérek minden kedves szurkolótársamat: tartsuk tiszteletben egymás véleményét, és őrizzük meg hidegvérünket, hisz a BARCA összeköt minket!
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.07.17. 19:44:30

torrestoni írta:
Ibra nem jófiú, de Eto'o sem az könyörgöm.
Ki beszélt erről konkrétan? Visoznt nem mindegy, ohgy valaki a múlt sérelmei miatt mond egy-két csúnyát egy csapat szurkolóinak, s a csapat vezetőinek, amely épp egyben a klubja ősi riválisai is, s az sem mindegy, hogy egy játékos a saját szurkolóinak pózol... Ha neked igen, s ugyana az, akkor komoly gondok lehetnek ;)

Azt meg nehogy már megmagyarázzátok, hogy a világ mentálisan legnagyobb karaktere a futballban, azaz Mourinho nem tudott mit kezdeni vele, akkor Pep 1000%, hogy megváltoztatja, s a belét is kidolgozza majd, stb. Hogy lehet ennyire egyszerűen látni a dolgokat?
Az eredményesség nem fontos? Lehet élvezetből csinálni dolgokat, de eredmények nélkül a mai professzionális klubfutballban nincs foci, nincs élet.
Nagyon el vagy tévedve barátom! A klubnak az egyik jellegzetessége a szép játék, az eredményesség kevésbe fontos, valamint miért jelent Ibarimovics 100%-osan újabb sikereket? S akkor hogy tudtunk elérni korábban sikereket nagyképű tuskó barmok nélkül?

Honnan tudod, hogy én mit tudok az FC Barcelona filozófiájáról? S miért nem védhetném azt, amiben hiszek, s amiben hitt Gamper, Kubala, Llaudet, Carreras, Nunez... Ezek szerint amit tettek, abból nem lehet levonni a konklúziót, hogy miért is több, mint egy klub... Gratulálok!

Ajaj... Hát, maradtunk ott, ahol voltunk, továbbra is csak zsákszámra legyenek a címek, mindegy milyen ember, ha gránátvörös-kékben van akkor Isten, ha pl. habfehérben, akkor egy senkiházi..., ez a kiváltság, legyünk tucatcsapat, ez a dicsőség, meg a riválisok szurkolóinak fikázása... Ezek jelentik az örömöt a sikert, ezt szimbolizálja a Blaugrana... Igen, most már én is felébredtem,, köszönöm nektek!

1. Tényleg nagyobb gané volt amit Ibra művelt. De kérdem én, egy Interbe ki az egyik példakép? Materazzi. Mourinho sokkal durvább mint Ibra személyiségileg, mindennek nevezném őt, csak nem olyannak aki jó útra tereli a játékosait. Motiválja őket, de a cselziben is csupa jófiú rohangált körülötte? A .....-t. Őt ez nem érdekli. Nem vettem 100%-nak, hogy Pep majd "megneveli", viszont nem is írom le. Ebben az évben a csapaton belül is balhézó Eto'o (lám lám, nem csak a cabronozás, van más is) is fülét farkát behúzva csinálta a dolgát a pályán, és azon kívül se pofázott, a többit nem tudhatjuk, de ezt elég biztató jelnek veszem. Tehát megnyugodhatsz, nincsenek komoly gondok nálem :wink:

2. Eléggé nagy felfogásbeli hibának érzem, hogy valakinek nem az a fontos hogy szép játék mellett legyenek sikerek. Ha valaki nem a sikerre tör akkor mire? Megmondom őszintén nem vagyok tisztába a legtöbb régi sztárunk emberi kvalitásainak részleteivel. De régen más volt a foci teljesen, a játékosok is rossz irányba mentek el, erre egy példa a klubhűség, ami a mai fociban csak elvétve található meg, míg régen ez volt a természetes. És én egyébként sose utáltam Zlatant, nem látom antikrisztusként mint itt sokan, nagyképűnek nagyképű, de nem látok továbbra se összeférhetetlenséget.

3. Mi okozott szerinted őszintén a legnagyobb örömet a katalán népnek akkoriban amikor kialakult a mes que en club szállóige? Szerintem az ha megvertük a Madridot, vagy a Madrid előtt végeztünk a bajnokságban, ezzel is megfricskázva a diktatúra erejét. A Barcának van egy jellegzetes játékstílusa, ami nem fog megváltozni 1 vagy 2 játékos leigazolásától.

4. Teljesen eltúloztad azt, hogy mi a siker, senki se írt ilyet. Ne beszéld be magadnak a dolgokat :wink:

És végül csak megemlítem, hogy kicsit vegyél visszább a hangnemből, egy szóval nem szidtalak az első hozzászólásomban, nem is néztem le a véleményed, nincs mire fölényes hangnemed használni, akkor se ha azt hiszed igazad van, nem egy hülye gyerekhez beszélsz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.17. 19:38:09

Akik szidják Laportát Ibra miatt, ne feleggyék, h Guardiola őt kérte. Azó vezetőség csak teljesitik Pep akaratát.
Ami az anyagiakat illeti: Lehet drága, de Florentino óta tudjuk, h az ilyen sztárigazolások bőven nyereségesek.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.17. 19:29:52

torrestoni írta:...Mindegy Boixos, korábban még olyan hozzászólást láttam tőled, amiben épp nem méltattad Zlatant, s ezen nem is csodálkozom...
nézd, abszolút nem a kedvencem a gyerek, rendkívüli módon utálom némely megnyilvánulásait és azt is tudom, h a két legutóbbi klubjából balhéval jön/jött el, mégis úgy gondolom, h A BARCA SZEMPONTJÁBÓL a jelenlegi helyzetben az egy jó megoldás, ha lebonyolítják ezt az üzletet. nem mondom/mondtam, h egyből jó ember lesz ha idejön, de ki tudja, h mit fog kihozni belőle ez a közeg, ami itt van? ronaldoval meg nem hasonlítanám össze, mert igaz, h a bosnyák a pályán egy takony, de a pályán kívűl egy rossz szót sem hallhatsz róla, sőt. a portugál pedig a pályán is gané, ráadásul a magánélete sem egy tál áfonya, már ha csak a fele igaz annak, amit a bulvár általában lehoz róla.

egyébként a madriddal nem anyagilag értettem az esetleges párhuzamot (bár nem hinném, h villát végül aprópénzért hozhattuk volna el), hanem a stílusban.

az asr-rel kapcsolatban pedig fel sem merült bennem, h oszt-e vagy szoroz egyáltalán a bosnyák elszerződése az interből, ezt sztem te sem gondolod komolyan.

Balinho, sztem ha egy klub azt mondja, h nem eladó a zsugása, v olyan feltételeket szab meg, amit feltehetően senki, vagy csak az olyan gyökerek teljesítenének, mint mondjuk perez (ha hagyják), akkor azt sztem illik tiszteletben tartani. alvest el akarta adni a sev (lehetőleg a legnagyobb lóvéért és ezért ebben az egész történetben inkább a depor malacfejű elnökéhez hasonlítanám őket), villát nem akarja eladni a valenkia.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt