Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha visszaolvasol ebben a topikban, sztem mindenre választ lelsz.raulgonz írta:Azt mondja meg valaki, hogy MI VOLT AZ OKA hogy ahogy fogalmaztatok EL KELLETT ADNI ETO'O-t? Mi volt vele a gond? Hogy 50 felett kellett volna gólt rúgnia? Azért mert PEP azt mondja? Mivel indokolta? Ő az edző? Ennyi? Nem értem... eladjuk Messit? Miért? Mert egy millával többet akar?
ez egy kicsit erős. ronaldo a pályán és az edzésen állat, de a magánéletében egy olyan szardarab, akit nem állítanék példaképként a fiam elé. ibragim a pályán szintén állat, az edzésen mondjuk nem mindig, de a magánéletében közel sem ad annyi témát a bulvárgyökereknek, mint a portugál.torrestoni írta:...C. Ronaldo nagyképű, de más jellem, mint Ibrahimovics, viszont pénzügyileg mindenképp megtérül majd, így ebből a szempontból sem volt felelőtlenebb, sőt, továbbmegyek, s azt mondom, egy ilyen emberi förmedvényért csinál az elnökünk segget a szájából, és szakítunk a hagyományokkal...
Konkrét, mindent kielégítő magyarázatot nem adott. Leginkább azzal indokolta, hogy változást akart, illetve más típusú csatárt. Ez nekem például édes kevés, de elfogadnám (mivel azért mindent egybevetve Eto'o a pótolható kategóriába tartozik) teljes mértékben, ha nem Ibráról lenne szó.raulgonz írta: Azt mondja meg valaki, hogy MI VOLT AZ OKA hogy ahogy fogalmaztatok EL KELLETT ADNI ETO'O-t? Mi volt vele a gond? Hogy 50 felett kellett volna gólt rúgnia? Azért mert PEP azt mondja? Mivel indokolta? Ő az edző? Ennyi? Nem értem... eladjuk Messit? Miért? Mert egy millával többet akar?
Ezennel en is szeretnek bucsizni Eto'o-tol, koszonok mindent, szeretettel vissza varunk, legalabbis en biztos.Szamomra is a kozepcsatarok tokeletes megtestesitoje...Az en szememben o az igazi fekete gyongyszem.Boixos írta:
nem igazán volt meg a kompromisszumkészség a samu részéről, h finoman fogalmazzak, innentől meg nem nagyon van miről beszélni ezügyben.
ibrahimovics pedig mindenhol szórt, ahol eddig előfordult, nem hinném, h pont a primera lenne az, ami esetleg nehézséget okozna neki (eddig 260 meccs/125 gól, ez nem túl szr).
nem annyira zsákbamacska ez a gyerek.
Igen ennyi azt hiszem bőven elég indoklásnak....raulgonz írta: Azt mondja meg valaki, hogy MI VOLT AZ OKA hogy ahogy fogalmaztatok EL KELLETT ADNI ETO'O-t? Mi volt vele a gond? Hogy 50 felett kellett volna gólt rúgnia? Azért mert PEP azt mondja? Mivel indokolta? Ő az edző? Ennyi?
azt remélem, te sem gondolod komolyan, h egy ilyen több tízmilliós üzletben nincs már minden levajazva. nem hiszem, h a bosnyák innen még benyomna egy durva fizetésigényt.raulgonz írta:Nyilatkozik amit akar, most hogy eladtátok Eto'o-t, égető szükség lesz egy csatárra nektek, Villa nem jön, nyeregben lesz...sokkal többet fog kérni mint azt gondoljátok...majd ha a tárgyalóasztalhoz kell ülni.
Kicsit elkanyarodtunk az Eto'o topiktól...
Az erős túlzás hogy megnyerte nekünk a Bl-t, de sokat köszönhetünk neki...raulgonz írta:De azt mondja már meg nekem valaki, hogy MIÉRT NEM SZÁMOL VELE? Ennyi? Megnyeri nektek a BL-t és nem számol??? Ronaldinhot, Decot megértettem, de ezt nem...ennyi.
Nos, ha azt vesszük alapul, hogy Ronaldo szélsőként a világ legerősebbnek tartott bajnokságában volt gólkirály, ahogy a BL-ben is, s képes kimagasló teljesítményre egy BL-győztes, angol bajnok csapatban, akkor mindenképp biztosabb igazolás, mint Ibra.Tovabbra is azt mondom, hogy a Ronaldoert kifizetett horribilis osszeg meg mindig felelotlenebb dontes volt...
nem igazán volt meg a kompromisszumkészség a samu részéről, h finoman fogalmazzak, innentől meg nem nagyon van miről beszélni ezügyben.raulgonz írta:Szerintem meg egy megbízható jó csatárt veszített el a Barcelona egy nagyképű zsákbamacskáért...miért mondod hogy 0 lenne az értéke? Ha meghosszabbították volna a szerződését akkor nem...csak akkor ha lejár a szerződése...
A kiemelt reszekkel egyetertek, de a tobbi az badarsag.raulgonz írta:Én őszintén mondom sajnálom egy kicsit a Barcelonát. Azt mondja mindenki, hogy CR volt a drága, de nem. Szerintem hogy elengedték Etoo-t meg HA Ibrát elhozzák plusz fizetnek 50 misit meg még Hlebet akkor többe kerül majd mint CR. Eto'o majdnem mindig 30 gól felett nyomott, Ibra most ment először 20 fölé. Kíváncsi vagyok, hogy ő majd aláveti-e a saját érdekeit a csapaténak. Arra is hogy hogyan fogja elviselni hogy itt nem ő hanem Messi a sztár. Szegény Eto'o-nak meg csak egy-két millával kellett volna megtoldani a fizuját. Még hogy Eto'o problémás? Majd Ibra lesz az szerintem. Kíváncsi leszek mennyit fog keresni a Barcába, mert biztos nem elégszik meg 12 alatt...és nem biztos hogy a rövidpasszos játékba beleillik. Úgy érzem Guardiola meg az elnök úr nagyon mellényúlt...
De nem lett volna értelme meghosszabbítani a szerződését mert Pep nem számol vele.Nem tart rá igényt.raulgonz írta:Szerintem meg egy megbízható jó csatárt veszített el a Barcelona egy nagyképű zsákbamacskáért...miért mondod hogy 0 lenne az értéke? Ha meghosszabbították volna a szerződését akkor nem...csak akkor ha lejár a szerződése...
Azért ebben nem minden így van. Azt, hogy pontosan mibe is kerül a Barcelonának a transzfer szerintem még egyik Klub sem hozta nyilvánosságra, addig pedig mindenki azt hisz amit akar, meg amit leírnak az újságok. Persze azért nagyvonalakban realizálható a dolog, és azt én is soknak érzem, de nem volt mit tenni. Eto'otól mindenképpen meg kellett válni, ez nem is ovlt kérdés, innentől kezdve - látva és tapasztalva - meggyőződésem, hogy a Barcelona vezetősége a legjobbat és legtöbbet hozta ki a dologból.raulgonz írta:Én őszintén mondom sajnálom egy kicsit a Barcelonát. Azt mondja mindenki, hogy CR volt a drága, de nem. Szerintem hogy elengedték Etoo-t meg HA Ibrát elhozzák plusz fizetnek 50 misit meg még Hlebet akkor többe kerül majd mint CR. Eto'o majdnem mindig 30 gól felett nyomott, Ibra most ment először 20 fölé. Kíváncsi vagyok, hogy ő majd aláveti-e a saját érdekeit a csapaténak. Arra is hogy hogyan fogja elviselni hogy itt nem ő hanem Messi a sztár. Szegény Eto'o-nak meg csak egy-két millával kellett volna megtoldani a fizuját. Még hogy Eto'o problémás? Majd Ibra lesz az szerintem. Kíváncsi leszek mennyit fog keresni a Barcába, mert biztos nem elégszik meg 12 alatt...és nem biztos hogy a rövidpasszos játékba beleillik. Úgy érzem Guardiola meg az elnök úr nagyon mellényúlt...
Én meg nagyon örülök a Barcának, hogy észrevették a jó megoldást. Te csak azt mondod, hogy papíron mennyibe kerül Eto'o - de ezt felejtsd el. Lehet, hogy tényleg 35-40 között van a valódi ára, de 6 hónap múlva ez a földdel lesz egyenlő, azaz 0-ba kerülne. Ezért, ha most beleszámítják az Ibra transzferbe, akkor az azt jelenti, hogy egy elég jó áron tudják eladni, hiszen Ibra ára 70 mio, és a 45 mio + Eto'o azt jelenti egy kis matekozás után, hogy Eto'o-t gyakorlatilag 25ért adjuk el (Hleb elvileg kölcsönbe).raulgonz írta:Én őszintén mondom sajnálom egy kicsit a Barcelonát. Azt mondja mindenki, hogy CR volt a drága, de nem. Szerintem hogy elengedték Etoo-t meg HA Ibrát elhozzák plusz fizetnek 50 misit meg még Hlebet akkor többe kerül majd mint CR. Eto'o majdnem mindig 30 gól felett nyomott, Ibra most ment először 20 fölé. Kíváncsi vagyok, hogy ő majd aláveti-e a saját érdekeit a csapaténak. Arra is hogy hogyan fogja elviselni hogy itt nem ő hanem Messi a sztár. Szegény Eto'o-nak meg csak egy-két millával kellett volna megtoldani a fizuját. Még hogy Eto'o problémás? Majd Ibra lesz az szerintem. Kíváncsi leszek mennyit fog keresni a Barcába, mert biztos nem elégszik meg 12 alatt...és nem biztos hogy a rövidpasszos játékba beleillik. Úgy érzem Guardiola meg az elnök úr nagyon mellényúlt...