Ennyi a véleményem a Tour de Dopping nevű 3 hetes cirkuszról.

nah megvan a 3.helyReplay írta:Andy-Frank tengely Armstrong ellen!
Lance tud menni velük, csakúgy, mint Contador.
Én is nagy érdeklődéssel várom az új csapat "mutatványait" majd.Replay írta:Nincs ebben semmi meglepő. Már a Giro után biztos volt, hogy le fog lépni.TZS írta:Kissé meglepett, de kíváncsian várom, hogy mi fog ebből kisülni.
Bizom benne, hogy sikerül összehozni egy erős amerikai csapatot, sztem sokan mennének az ő és Bruyneel által irányitott profi csapatba.
Ráadásul a Team RadioShack-et támogatni fogja a Nike és a Trek.
Ezek után szinte biztos, hogy távozni fog Contador, Klöden és Leipheimer is, de a többiek is és majd jön Vinokurov és kazah társai
Én annak csak örülnék,csipázom Vino-t.Replay írta:.
Ezek után szinte biztos, hogy távozni fog Contador, Klöden és Leipheimer is, de a többiek is és majd jön Vinokurov és kazah társai
Nincs ebben semmi meglepő. Már a Giro után biztos volt, hogy le fog lépni.TZS írta:Kissé meglepett, de kíváncsian várom, hogy mi fog ebből kisülni.
Nem hiszem,h meglesz neki.Én valami hasonlóra számítok mint tegnap.Replay írta: Nagyon bizom benne, hogy szombatra összeáll az Astana Lance harmadik helyéért
Contador más bolygóról jött18UvB85 írta:Contador verhetetlen gyerekek !!! ez van ..
Nagyon profi módon is reagált a ma történtekre.ozsimiki írta:Lance pontosan erezte mar egy ideje,h nem eleg eros, szerintem. nagy dolog igy is amit csinal,ahogy te is irtad.
contrador megnyerte, megerdemelten. remelem armstrong papa legalabb igy folytatja
Lance pontosan erezte mar egy ideje,h nem eleg eros, szerintem. nagy dolog igy is amit csinal,ahogy te is irtad.Replay írta: Nem lennék Lance helyében, pedig igy is csodálatos, amit teljesit.