Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez teljesen nyilvánvaló!barca2010 írta:ugazad van, bocsánat!De én úgy gondolom,hogy amit a pályán tett a Barcáért, azért mindenképpen kijár neki a tisztelet!!!
Nekem és még párszázezer embernek.Te honnan tudod,hogy Ő hogy érzett???Mondta neked???5 év barátom, az nem kis idő a mai futballban!!!Azért ez jelent valamit!!!
Bar nem hazudott mint a jatekosok 99% szazaleka, hogy kezukbe se kaptak a mezt, maris csokolgassak ossze vissza...mindazoktol fuggetlenul igenis sokat erezhet a klub irant...Varatrix írta:Nem kell így neki esni!barca2010 írta:Te honnan tudod,hogy Ő hogy érzett???Mondta neked???5 év barátom, az nem kis idő a mai futballban!!!Azért ez jelent valamit!!!![]()
"A szívem a Mallorcáé a Barcában csak dolgozom"-Samuel Eto'o
Nem is olyan régi azt hiszem.
Igazad van, bocsánat!De én úgy gondolom,hogy amit a pályán tett a Barcáért, azért mindenképpen kijár neki a tisztelet!!!Varatrix írta:Nem kell így neki esni!barca2010 írta:Te honnan tudod,hogy Ő hogy érzett???Mondta neked???5 év barátom, az nem kis idő a mai futballban!!!Azért ez jelent valamit!!!![]()
"A szívem a Mallorcáé a Barcában csak dolgozom"-Samuel Eto'o
Nem is olyan régi azt hiszem.
Nem kell így neki esni!barca2010 írta:Te honnan tudod,hogy Ő hogy érzett???Mondta neked???5 év barátom, az nem kis idő a mai futballban!!!Azért ez jelent valamit!!!
Te honnan tudod,hogy Ő hogy érzett???Mondta neked???5 év barátom, az nem kis idő a mai futballban!!!Azért ez jelent valamit!!!mindorokke_barca írta:Nah, azért a ló túloldalára sem kell átesni. Főleg annak tükrében, hogy ő közel sem érzett így a klub iránt.Én már szóltam ma az Eto ügy kapcsán, de ahogy néztem a vidit, olyan érzésem volt, mintha egy családtagok veszítettünk el volna! Elment és ez a Barca már nem lesz olyan,mint Vele! Tudom, hogy ez üzlet és Pep is csak a dolgát teszi, de a Barca ezért több, mint egy klub, mert az ilyen játékosok a szurkoló szívéhez nőnek!!!
Nah, azért a ló túloldalára sem kell átesni. Főleg annak tükrében, hogy ő közel sem érzett így a klub iránt.Én már szóltam ma az Eto ügy kapcsán, de ahogy néztem a vidit, olyan érzésem volt, mintha egy családtagok veszítettünk el volna! Elment és ez a Barca már nem lesz olyan,mint Vele! Tudom, hogy ez üzlet és Pep is csak a dolgát teszi, de a Barca ezért több, mint egy klub, mert az ilyen játékosok a szurkoló szívéhez nőnek!!!
Nem vagyok angol!Bobán írta:"magyarlegeny87" aki angol
Grat a vidihez, szuper jó lett, megérdemli ezt a mi Eto'onk!albicelesteX írta:Nem vagyok nagy pc guru!De a legjobb tudásom összeszedtem legalábbis megpróbáltam!Így Én ezzel búcsúznék az egyik nagy kedvencemtől Samuel Eto'o-tól!Köszönök mindent!És Sok sikert az Életben!Legenda vagy!!
http://www.youtube.com/watch?v=HTJb8qrd9dg
hatalmas grat a videóhoz!!!albicelesteX írta:Nem vagyok nagy pc guru!De a legjobb tudásom összeszedtem legalábbis megpróbáltam!Így Én ezzel búcsúznék az egyik nagy kedvencemtől Samuel Eto'o-tól!Köszönök mindent!És Sok sikert az Életben!Legenda vagy!!
http://www.youtube.com/watch?v=HTJb8qrd9dg
Nem a játéka kétséges, hanem a személyisége...azt azért ne mondjad, hogy olyan könnyű eset lenne. Alázatosságból gyenge elégséges, talán. Eto'o mindent megtett, ha kellett "meghalt" a pályán...ez fog igazán hiányozni. Sosem únta meg a küzdelmeket, nem úgy, mint Ibra. Ez az igazi különbség.Léfe írta:Ibra nem zsákbamacska jó volt 2 vezető olasz csapatban is.
A főoldalon a cikkben az van, h ma valószinűleg hivatalosan bejelentik.merx írta:arról nincs hír, hogy mikor lesz valamilyen hivatalos bejelentés, vagy bármi ami már ténylegesen a transfer végét jelentené?