Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja ez tök szimpatikus, szeritnem ezért is tartunk itt, mert ilyen a hozzáállása!barka írta:Mekkora fej már ez a Laporta!![]()
Nem játssza a nagy elnököt simán beáll még öltönyben is rúgni a bőrt.
Forca Barca!!
én a következő aranylabdást látom a presidente-ben.Messa írta:Nem is tolja rosszul. Nagy a hallgatás a középpályára. Lehet a Senor lesz a köv. igazolásunk.
Nem is tolja rosszul. Nagy a hallgatás a középpályára. Lehet a Senor lesz a köv. igazolásunk.
azért a 45+samu sem lenne piskóta, de ez a 75.... ezzel tényleg saját magát csulázná szemen...kudu írta:Hát jó, de nem hiszem, hogy ennyit adnánk egy játékosért.
Ezzel Laporta saját magát cáfolná meg, és az elveit adná fel
Ez a végszó! Tökéletes, magam is így látom,de mivel egy fórumban nincs végszó sajnos...Varga Tamás írta:Még 45 milliót sem fizettünk ki senkiért, nemhogy 45 millió + 2 játékost.
Viszont, elfogadom a vezetőség döntését, és igyekszem megbékélni vele - nem lesz egyszerű, de: a játékosok jönnek-mennek, viszont a CSAPAT ÖRÖK!
FORCA BARCA!!!
Miért kéne megjavulnia ismered ?bojankrkic27 írta:arra valóban nincs biztosíték hogy xaviék szavára megjavul... azonban ne felejtsük el hogy Pep bármikor megfogja aztán kiteszi a keretből ha nem tetszik neki a viselkedése... ugyanis Guardiola ellenben Murinhoval simán megteheti ezt a lépést mivel itt nem Ibra az elsőszámú sztár... a Barca szekere(ellenben az interével ugyanis ott valljuk be ibra volt a garancia gólokra...) simán száguldana nélküle is és talán így rádöbbenne... szerintem egyébként nem lesz vele semmi gond és szállítani fogja a gólok melllett a gólpasszokat is...Saviola írta:torrestoninak abban teljesen igazat adok,hogy semmi biztosíték nincs arra,hogy Ibra itt megjavul.Xavi és Puyol szavára?Ne vicceljünk már,az Interben is ott volt Zanetti,mégsem jelentett semmit.
Nem tudom mi lesz,én sem örülök,hogy jön,főleg ennyi pénzért nem,valamint Samut is sajnálom,hogy koccol,de ha ez a legjobb megoldás,akkor ez.Nem látok bele,nem látok a dolgok mögé,nem is fogok soha,de torrestonit is teljesen megértem.
Én azt mondom,hogy nézzük meg mi lesz ebből az egészből,hogy fog viselkedni a svéd-bosnyák-mittoménmár,s majd annak tudatában oltsuk sz.rrá vagy emeljük az égig.
Azon sem lepődnék meg,hogy ha holnap már Villát fényképeznék gránátvörös-kék mezt viselve.
és remélem nem lesz gránátvörös-kék-be villa! ibra sokkal jobb csatár... és már elegem van abból hogy "Villa a legjobb emberileg" szövegeket kell hallgatnom holott ő nyalt a madridnak.... hogy lehet ezt elfelejteni???!!!
mindenesetre remélem nyélbe ütik az Eto'o-Ibra cserét ugyanis ez jelentené a legjobb megoldást mind a játékosok mind a klub számára... ezaz Laporta csak így tovább...
Azért görögtüzeket ne gyújtsunk a svéd esetleges érkezése okán.bojankrkic27 írta:
mindenesetre remélem nyélbe ütik az Eto'o-Ibra cserét ugyanis ez jelentené a legjobb megoldást mind a játékosok mind a klub számára... ezaz Laporta csak így tovább...
arra valóban nincs biztosíték hogy xaviék szavára megjavul... azonban ne felejtsük el hogy Pep bármikor megfogja aztán kiteszi a keretből ha nem tetszik neki a viselkedése... ugyanis Guardiola ellenben Murinhoval simán megteheti ezt a lépést mivel itt nem Ibra az elsőszámú sztár... a Barca szekere(ellenben az interével ugyanis ott valljuk be ibra volt a garancia gólokra...) simán száguldana nélküle is és talán így rádöbbenne... szerintem egyébként nem lesz vele semmi gond és szállítani fogja a gólok melllett a gólpasszokat is...Saviola írta:torrestoninak abban teljesen igazat adok,hogy semmi biztosíték nincs arra,hogy Ibra itt megjavul.Xavi és Puyol szavára?Ne vicceljünk már,az Interben is ott volt Zanetti,mégsem jelentett semmit.
Nem tudom mi lesz,én sem örülök,hogy jön,főleg ennyi pénzért nem,valamint Samut is sajnálom,hogy koccol,de ha ez a legjobb megoldás,akkor ez.Nem látok bele,nem látok a dolgok mögé,nem is fogok soha,de torrestonit is teljesen megértem.
Én azt mondom,hogy nézzük meg mi lesz ebből az egészből,hogy fog viselkedni a svéd-bosnyák-mittoménmár,s majd annak tudatában oltsuk sz.rrá vagy emeljük az égig.
Azon sem lepődnék meg,hogy ha holnap már Villát fényképeznék gránátvörös-kék mezt viselve.
Félre ne érts, nagyon is értem mire gondolsz, és csak azért firtatom, mert én így is gondolkodom, és azt gondolom, hogy [auto_cenzúra] jó hogy valaki előbbre tartja a hagyományokat, mint az eredményességet. Én az ideológiája miatt utálom a Madridot, vannak ott számomra szimpatikus egyének, de nem fekszik nekem az, amit képviselnek, ellenben a Barcelonával. Azonban be kell látni, hogy ezen az úton is van két féle út. Az egyik, amit a Bilbao követ, és én imádom őket, pont ezért, hogy az elvek mindenek felett. Csak akkor bele kell törődni, hogy a kiesés elkerülése a cél a mai futball helyzet viszonyai között. A másik, amit a Barca próbál megvalósítani, az aranyközépút. Ehhez viszont kompromisszumokat kell kötni, bár ezt Ibra esetében nem érzem. Én azt mondom, hogy túl sötéten látod a helyzetet, viszont korrekten. Ez a minimális bizalom, meg amiket mondtál elfogadható. Sőt, ha Ibra nem viselkedne úgy, ahogy kell, akkor megyek a Nou Camp elé követelni, hogy menjen a csába. De azt is leírtam, hogy én miért látom azt esélyesnek, hogy itt viselkedni tud majd.torrestoni írta:Jelwaz..., a Maradonás dolgot még mindig nem értem hogy jött fel? Valahogy nem áll össze.
Egyébként abszolút nem értelek. Egyrészt mindig is mondtam, hogy minimális bizalmat megadom neki, amennyiben érkezik, azonban az én feltételezéseim szernted alaptalanok, de azon feltételezések, hogy minden rendben lesz, s csak pozitívum lehet a végkifejlet, további baromságok pedig biztos fundamentumon állnak? Egyébként hogyan vigyem még végig a gondolatmenetem? Mit vársz? Öreg...
Nem "parasztkodtam" egyáltalán, az a gond, hogy egy kicsit sem érted mire gondolok, s a legtöbben hasonlóan vélekednek, meg sem próbálják értelmezni amit mondtam, csupán annyit látnak benne, hogy miii? Hát Ibra az Isten, hogy lehet bármilyen oldalról megkérdőjelezni? Akármilyen érv, s akármilyen vélemény, az sz@r, megfoghatatlan, elvakult, hülyeség... Mindegy, én a magam részéről adtam esélyt neki is, a ti véleményeteknek is. Elmondtam, számomra nem fér bele, de minimális esélyt kap. A játéktudását egy szóval nem kérdőjeleztem meg, azonban egy játékost ennyivel nem lehet letudni.
Egy szóval sem mondtam, hogy de ilyen-olyan szurkoló vagy, azonban az tény, hogy számodra a legfontosabb a sikeresség... Ahogy az is tény, hogy fogalmam sincs, hogy számodra mit szimbolizál a klub, milyen értékeket képvisel szerinted, hiszen erről egy szót sem szóltál. Talán olvasd el még egyszer...
Take it easy!
torrestoni írta:Ki beszélt erről konkrétan? Visoznt nem mindegy, ohgy valaki a múlt sérelmei miatt mond egy-két csúnyát egy csapat szurkolóinak, s a csapat vezetőinek, amely épp egyben a klubja ősi riválisai is, s az sem mindegy, hogy egy játékos a saját szurkolóinak pózol... Ha neked igen, s ugyana az, akkor komoly gondok lehetnekIbra nem jófiú, de Eto'o sem az könyörgöm.
Azt meg nehogy már megmagyarázzátok, hogy a világ mentálisan legnagyobb karaktere a futballban, azaz Mourinho nem tudott mit kezdeni vele, akkor Pep 1000%, hogy megváltoztatja, s a belét is kidolgozza majd, stb. Hogy lehet ennyire egyszerűen látni a dolgokat?
Nagyon el vagy tévedve barátom! A klubnak az egyik jellegzetessége a szép játék, az eredményesség kevésbe fontos, valamint miért jelent Ibarimovics 100%-osan újabb sikereket? S akkor hogy tudtunk elérni korábban sikereket nagyképű tuskó barmok nélkül?Az eredményesség nem fontos? Lehet élvezetből csinálni dolgokat, de eredmények nélkül a mai professzionális klubfutballban nincs foci, nincs élet.
Honnan tudod, hogy én mit tudok az FC Barcelona filozófiájáról? S miért nem védhetném azt, amiben hiszek, s amiben hitt Gamper, Kubala, Llaudet, Carreras, Nunez... Ezek szerint amit tettek, abból nem lehet levonni a konklúziót, hogy miért is több, mint egy klub... Gratulálok!
Ajaj... Hát, maradtunk ott, ahol voltunk, továbbra is csak zsákszámra legyenek a címek, mindegy milyen ember, ha gránátvörös-kékben van akkor Isten, ha pl. habfehérben, akkor egy senkiházi..., ez a kiváltság, legyünk tucatcsapat, ez a dicsőség, meg a riválisok szurkolóinak fikázása... Ezek jelentik az örömöt a sikert, ezt szimbolizálja a Blaugrana... Igen, most már én is felébredtem,, köszönöm nektek!
nézd, abszolút nem a kedvencem a gyerek, rendkívüli módon utálom némely megnyilvánulásait és azt is tudom, h a két legutóbbi klubjából balhéval jön/jött el, mégis úgy gondolom, h A BARCA SZEMPONTJÁBÓL a jelenlegi helyzetben az egy jó megoldás, ha lebonyolítják ezt az üzletet. nem mondom/mondtam, h egyből jó ember lesz ha idejön, de ki tudja, h mit fog kihozni belőle ez a közeg, ami itt van? ronaldoval meg nem hasonlítanám össze, mert igaz, h a bosnyák a pályán egy takony, de a pályán kívűl egy rossz szót sem hallhatsz róla, sőt. a portugál pedig a pályán is gané, ráadásul a magánélete sem egy tál áfonya, már ha csak a fele igaz annak, amit a bulvár általában lehoz róla.torrestoni írta:...Mindegy Boixos, korábban még olyan hozzászólást láttam tőled, amiben épp nem méltattad Zlatant, s ezen nem is csodálkozom...