Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj, de éreztem, hogy te vagy ez a honlapepitós cucc!2barcafan2 írta:Szerkesztőtársat keresek a honlapomhoz(www.csakabarca.honlapepito.hu)
Ha akarsz segíteni akkor küldj egy e-mail-t(envaokszabi2@citromail.hu)
vagy vegyél fel msn-re(csakabarca2009@hotmail.com)
Bocsi, én is MAGYAR vagyok!Demonhunter írta:Ja, béke
Naponta? Gárdista jellegű? Ebbe mondd már mi a gárdista jellegű! Ezen kívül még 1 petíciót írtam (szintén nem köthető a gárdához...), és nem tegnap...Amúgy meg ha mindenhez úgy állunk hozzá, hogy semmit nem ér akkor az tényleg semmit nem fog érni. Fél percet megér mindenképpen.
Ez nem petíció oldal? Akkor csak sport oldal vagy mi? Mindenhova mindenki írja hogy ez csak sportoldal. Akkor mostantól csak egy topic legyen "Sport" címmel. A petíció célja 10.000 aláírás volt októberre, most kb 15.000 ezérnél járunk.
Ja, és ennek a politikához semmi köze.
És még utoljára annyit, hogy nem térítő vagyok csak magyar (tehát biztos náci, antiszemita, fasiszta) és nem bírom tétlenül nézni ami ebben az országban, vagy ezzel az országgal történik. Ha valakiben félelmet kelt az avatarom ami nagyon rémísztő és kirekesztő az szóljon és kiveszem
Figyi!Demonhunter írta:Most nem tudom miért kellet törölni a hsz-t, azon kívül hogy 2-nél többet idéztem... A linkkel mi volt a gond?
Tessék itt van még egyszer!
http://www.varaljaszovetseg.tk/
azé mer egy Barátok Közt szereplőDemonhunter írta:bojanfan írta:r.i.p. kertész magdolna![]()
Megnéztem googleban, de nem találtam olyat hogy meghalt. Amúgy nem ismer(t)em, de miért kell nevetni rajta?
bojanfan írta:r.i.p. kertész magdolna![]()
Boldogat Etooka legyen igazad!Etooka írta:Húúú, kösz mindenkinek![]()
A dicsérő szavakat is, meg a jókívánságokat. Jólesnek.![]()
Ajándékba egyet kérnék: Ibra holnap a miénk legyen...![]()
De szép torta!Tim írta:Ezek után nekem sincs más dolgommiihii írta:Csatlakozom az előttem szólókhoz:
Naon sok Boldogságot Kralo és Etooka Komáknak!![]()
Isten éltessen titeket! Kissé megkésve de kívánok minden jót a Daniknak is!
További jókívánságaimat pedig tolmácsolja az alant látható,méltán híres hölgy.
Ezek után nekem sincs más dolgommiihii írta:Csatlakozom az előttem szólókhoz:
Naon sok Boldogságot Kralo és Etooka Komáknak!