2009.07.24. 03:22:40
No akkor a MAGYAROS témához pár sort! (pár sör után, de magyarként)
1, MAGYAR vagyok. Itt születtem. Itt élek. Itt is fokog, amíg tehetem.
Itt éltek a nagyszüleim, a szüleim, s ha rajtam múlik az unokáim is itt fognak élni az Alföldön.
2, Most azokhoz akik azokat nem tartják MAGYARnak akik nem idétlenkednek internetes szavazásokkal és akik nem mennek el, hogy felgyújsanak pár házat: Nektek kellene azt átgondolnotok, hogy ki is hazafi. Valójában Ti lennétek? És miért olyan bizots, hogy azok akik nem csinálják azt amit Ti, nem MAGYARok?
3, Nagyapám Szerbiában született 1921-ben. S Ő három éve mégis MAGYARként halt meg. Pedig nem votl ott Pesten 56'-ban, nem lőtt tarkón szovjet katonákat. Egyszerű paraszt ember volt, aki világ életében csak a dolgát tette. Szerintem Ő volt a legnagyszerűbb MAGYAR akit valaha láttam. Többet tett ezért az országért, mint amennyit tehet 1000 szavazó az XY.hu-n.
4, Nevetséges, hogy a tizenéves korosztály, azt hiszi, hogy az Ő kezükben van az ország, s hogy az Ő vállukat nyomja annak minden baja.
Ez csupán a média mocska. Nézik a TV-t, olvassák a Blikket, meg neteznek, s közben azt hiszik, hogy "hajjde magyar leszek, ha ezt csinálom". Közben néhány arra se rest, hogy átnézze országunk törénelmét, hogy bebizonyítsa Ő bizony MAGYAR.
Szüleiknek kellene lépni ésszerűen, de én ezt most inkább hagyom mivel én is "tizenéves" vagyok még egy hétig.
5, Trianonhoz: nem fáj!!! Kicsit sem!!!Miért fájna?
Nekünk nem Trianonon kell, hogy siránkozzunk, hanem azon, hogy 20 évvel a rendszerváltás után még mindig nem tudtunk talpra állni.
Mindig előhozzuk a múlt siralmait, s azokba temetkezünk.
A jelen problémáiba temetkezünk, s a saját gondjainkat helyezzük a társadalom gondjai elé.
Ezek a dolgok tudom, hogy nem egy SPORT fórumra valók, de már nem tudtam magamban tartani, s úgy érzem, hogy ha a többi ilyen jellegű hsz megmaradhatott akkor ez is.
Ha nem az se gond.
A véleményemre lehet kritikát írni, meg aki amit szeretne, de Én ezen változtatni nem igen fogok.
Jóccakát.
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.